ACADEMICCOURSES.RO

Caută 291 Studii de Curs de Top în Spania 2019/2020

Spania este un centru de putere european tăcut care oferă liniște și bogăție. Ea are acces la piețe mari și la oportunități profesionale uimitoare. Spania găzduiește unele dintre cele mai bune instituții academice, iar mândria spaniolă este inspirată în multe aspecte ale muncii și vieții. Pentru stimularea academică, ea oferă un teren mare de dezvoltare, iar din acest motiv, studenții și profesioniștii din întreaga lume aleg să urmeze cursuri în Spania.

Cursurile din Spania sunt adesea oferite în cadrul programelor întregi de studiu, al programelor de certificat sau al unei serii de dezvoltare profesională. Acestea pot fi urmate online, prin învățământul la distanță sau în sala de clasă. Cursurile din Spania pot acoperi o multitudine de domenii și industrii precum tehnologia informației, mediu, afaceri, știință, administrație, matematică și multe altele.

Fie că ești în căutare de noi competențe sau că dorești să îți schimbi cariera, este foarte posibil că vei găsi cursuri în Spania care să îți satisfacă nevoile. Poți afla mai multe despre cursurile din Spania aruncând o privire la programele de mai jos. Fă astăzi următorul pas în cariera ta!

rezultate găsite Filter

Curs online de machiaj și caracterizare a efectelor speciale

Campus Training
Online Part time 24 luni Înscriere Deschisă Spania A Coruña

În Treintaycinco mm avem o diplomă în machiaj și caracterizare a efectelor speciale cu care veți fi instruit să fiți profesionistul care îndeplinește sarcini de machiaj și transformare a actorilor în personaje pentru înscenarea producțiilor cinematografice, televizate și audiovizuale.

LRM Study Abroad Program

Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain
Campus La zi 20 săptămâni Septembrie 2020 Spania Marbella

Un semestru în străinătate este mai mult decât o aventură academic, este o experiență care poate îmbogăți viața ta și de a schimba cariera ta. Mulți studenți, în special din Canada și SUA, vin la Les

Programul de Dezvoltare a Managementului (PMD) - Barcelona

IESE Business School
Online & Campus Combinate La zi Part time 6 luni Februarie 2020 Spania Barcelona + 1 mai mult

Programul de Dezvoltare a Managementului (PMD) Barcelona este un pas rapid spre conducerea senior. Inovatoare în design, programul vă va duce într-o călătorie de învățare care va avea un impact pozitiv asupra carierei și organizației dumneavoastră.

Programul de iluzie

Royal University Center Maria Cristina
Campus Part time 8 luni Septembrie 2020 Spania Madrid

Programul Iluzionist oferit de Centrul Universitar Regal Escorial-María Cristina este o recunoaștere a iluzionismului ca fiind una dintre artele plastice.

CSP în iluminat pentru spații comerciale și comerciale

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Campus Part time 3 luni Ianuarie 2020 Spania Barcelona

Programul de iluminare pentru Spațiu Comercial și Spațiu Comercial promovează modul de utilizare a luminii ca un instrument puternic pentru design și expresie în spațiile comerciale, un sector tot mai competitiv și în schimbare. Tehnologia de iluminare artificială este în prezent în evoluție constantă, necesită cunoștințe și expertiză specifice pentru a-și stăpâni pe deplin potențialul.

Formative Soccer Expert

MBP School of Coaches: The Master for football coaches in Barcelona
Campus La zi 5 săptămâni Contactează şcoala Spania Barcelona

INFORMAȚII DE BAZĂ Titlu: Expert formator în fotbal pentru școala de antrenori MBP Ore: 130 de ore Durata: 5 săptămâni

Cursuri de spaniolă în cadrul companiei pentru organizații și companii

Think in Spanish
Campus La zi Înscriere Deschisă Spania León

Cursuri de spaniolă în companie pentru organizații și companii. Cursuri specifice livrate la fața locului la sediile companiei și sunt destinate angajaților companiei care trebuie să învețe limba spaniolă sau să-și îmbunătățească comanda limbii.

Specialist în proiectarea și producția de spectacole - on-site și online

ESODE Business School
Campus Online Part time 7 - 12 luni Ianuarie 2020 Spania Madrid Spania Online + 2 mai mult

Dobândește abilitățile necesare în diferitele funcții și responsabilități legate de producția audiovizuală, să participe la crearea, producția, managementul și marketingul oricărui tip de spectacol live.

Designer și modelist Haute Couture

Javier Barroeta Alta Costura
Campus Part time 3 ani Octombrie 2020 Spania Bilbao

Primul an de curs cursul este împărțit în diferite materii care se împletesc între ele, cum ar fi: modelare și modelare, cusut, creativitate și design, proiect. Al doilea an tot ceea ce a învățat va fi pus în practică, derulând proiecte de la început până la sfârșit, adică va fi proiectat, ilustrat, modelat, modelat și realizat cu finisaje haute couture. Al treilea an, studentul va crea o colecție, ca urmare a cunoștințelor dobândite în ultimii doi ani ai cursului Designer și Modelist Haute Couture.

Expert în managementul companiilor sănătoase

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Online La zi 12 luni Septembrie 2020 Spania Madrid

Prin expertul în managementul afacerilor sănătoase, instrumentele de responsabilitate socială corporativă sunt facilitate; Dobândiți abilitățile necesare în managementul oamenilor pentru a obține implicarea și angajamentul lucrătorilor și managerilor în adoptarea obiceiurilor sănătoase. Programul urmărește să creeze profiluri de experți pe metode pentru stabilirea unei politici strategice eficiente și inovatoare de sănătate în muncă.

Programul Executiv

Schellhammer Business School
Campus La zi 13 săptămâni Înscriere Deschisă Spania Marbella

Programul Executive este un program de 13 săptămâni pentru toți (atât non-academicieni, cât și universitari) interesați de obținerea unei fundații solide, de asemenea cu dezvoltarea personală arhetipală pentru obiectivele mai înalte în viață, predare, politică și afaceri. Acesta este un program unic bazat pe 40 de ani de explorări de pionierat, care implică o abordare educațională unică a auto-descoperirii și a semnificației în contextul creșterii pe tot parcursul vieții pentru persoanele care aspiră la un eșalon superior.

Programul de 1 an

OTOXO Productions
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Spania Barcelona

În fiecare an, doisprezece persoane au posibilitatea de a co-directiona un documentar de 30 de minute cu OTOXO Productions pentru a fi difuzate pe BTV. În același timp, participanții beneficiază de un curs intensiv de șase luni, care acoperă toate elementele de studii documentare și de producție. În urma acestui lucru, participanților li se acordă trei luni de formare axată pe devenirea profesioniștilor din industria cinematografică, în timp ce aceștia urmează acești pași și devin profesioniști din industria cinematografică.

Program avansat în conformitate (online)

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Online & Campus Combinate La zi 100 ore Octombrie 2019 Spania Madrid Comunitatea Madrid + 1 mai mult

Completați formarea profesională cu experți profesioniști pentru a cunoaște în profunzime limitele răspunderii penale a persoanelor juridice, pentru a învăța cum să realizați programe de prevenire a riscurilor sau a conformității penale, să le pună în aplicare în mod eficient și să stabilească procedurile de soluționare a procedurilor judiciare compania se poate confrunta cu malpraxis de angajați, manageri sau parteneri.

Curs personalizat pentru proiectare de locuințe și mobilier

Insenia Design School Madrid
Campus La zi 20 săptămâni Ianuarie 2020 Spania Comunitatea Madrid

Acest curs se adresează tuturor tipurilor de persoane inițiate sau nu în domeniul designului sau decorațiunilor interioare. Vă vom învăța să confruntați designul interior al tuturor tipurilor de case și designul personalizat al tuturor mobilierului dvs.

Curs intensiv spaniol

ELITE Lenguas
Campus Online Online & Campus Combinate La zi Part time 1 - 53 săptămâni Septembrie 2020 Spania Madrid + 3 mai mult

Un curs compactit de patru săptămâni care include toate aspectele legate de ascultare, vorbire, citire și scriere, oferind studenților un studiu amplu despre limbile occidentale și îmbunătățirea continuă a abilităților lor prin diferite exerciții în sala de clasă.