ACADEMICCOURSES.RO

Caută 62 Studii de Curs de Top în Rusia 2019/2020

Profesionişti şi studenţi din toată lumea încearcă să studieze cursuri în Rusia. Rusia este o destinaţie de top pentru educaţie, nu numai din cauza excelente programe educaţionale, dar şi din cauza diversităţii în cultură, oameni, peisaje şi. Nu sunt de top-notch cursuri în Rusia, situate în diferite părţi ale ţării pentru cei care doresc să dobândească noi competenţe, să consolideze un CV, precum şi pentru dezvoltarea profesională.

Cursuri în Rusia combina grupuri de discuţii, prelegeri, practicums şi simulări care imbunatatesc de invatare profesională. Aceste cursuri combina metodele vechi de retorica stil cu noua tehnologie. Cursuri în Rusia, oferă o gamă largă de subiecte şi pot fi luate ca parte a unui program specific diplomă universitară, individual, pe o bază după cum este necesar, sau de la o instituţie academică. Mai multe opţiuni de studiu sunt de asemenea disponibile pentru profesioniştii din mai multe industrii, cum ar fi tehnologia informaţiei, lingvistică, industria aerospaţială, istorie, si multe altele.

Aruncati o privire prin intermediul cursurilor în Rusia de mai jos si puteti gasi programul care vă va ajuta să atinge obiectivele!

rezultate găsite Filter

Curs intensiv de limbă rusă

Kazan Innovative University
Campus La zi 12 - 18 luni Ianuarie 2020 Rusia Kazan

Kazan Innovative University numită după VG Timiryasov, oferă un curs intensiv în studiul limbii ruse ca limbă străină, compilat de cei mai buni specialiști ai universității. Pe parcursul anului, elevii pot învăța atât limba rusă, cât și disciplinele secundare, care sunt necesare pentru admiterea în orice universitate din Federația Rusă.

Semestru în Moscova

Higher School of Economics
Campus La zi 1 - 2 semestre Contactează şcoala Rusia Moscova Saint Petersburg + 1 mai mult

Semestrul la Moscova oferă o gamă largă de cursuri în întreaga discipline. Cursuri de limbă rusă este disponibil la toate nivelurile, iar elevii se pot înscrie, de asemenea, la cursuri de ruși-a învățat HSE dacă comanda lor de limba este suficient de puternic.

Școala Internațională de Iarnă Politehnică 2020

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Campus La zi 2 săptămâni Ianuarie 2020 Rusia Saint Petersburg

Vino, învață și explorează unul dintre cele mai frumoase orașe ale Rusiei în timpul iernii: viață culturală și socială interesantă, împrejurimi pitorești și suburbii. Sankt Petersburg este un adevărat cosmopolit distractiv, cu o contribuție culturală mare.

Curs de pregătire în auditul furnizorilor

TMS RUS
Campus Online La zi 2 zile Înscriere Deschisă Rusia Moscova + 1 mai mult

Auditul furnizorilor este o metodă eficientă pentru fiecare organizație, o evaluare obiectivă a capacităților, riscurilor, problemelor și potențialelor organizației cu care cealaltă organizație cooperează sau intenționează să coopereze. Evaluarea este realizată vizitând furnizorul sau organizația contractantului prin monitorizarea activității, interviuri și analiza documentației. Instruirea este dedicată următoarelor aspecte:

rusă ca limbă străină

International University in Moscow IUM
Campus La zi Part time Contactează şcoala Rusia Moscova

Programul IUM RFL este una dintre cele mai bune programe de limbă rusă de la Moscova.Acesta oferă programe pentru toţi studenţii străini studiază limba rusă de la zero la avansat

Vara / Iarna Școala "ca rezerve" / eră de petrol "dificil"

Tyumen State Oil and Gas University
Campus La zi 2 săptămâni Contactează şcoala Rusia Tyumen

Sesiuni teoretice si practice cu resurse mari de petrol și gaze, centrele de cercetare Tyumen, munca în echipă peste

Rusă ca limbă străină

Minin University
Campus La zi Part time Septembrie 2020 Rusia Nizhny Novgorod

Interes pentru limba rusă din lume este în creștere, tot mai mulți străini doresc să fie în măsură să vorbească rusă, fără greșeli, oferind în mod clar gândurile lor. Personalul didactic al universității are o vastă experiență în predarea corectă pronunție, construcția corectă a sentințelor, reguli și excepții ale limbii reprezentanților mediului de limbi străine. Este obtinerea necesar să se cunoască limba rusă. Este un mijloc de comunicare a comunității de afaceri, comunicări interculturale, contacte științifice și de cercetare. Universitatea minin este una dintre puținele licee din Rusia, care învață limba rusă studenților străini cu un drept în urma pentru a preda această limbă în țara lor de origine.

Grup de limbi rusă și clase individuale combinate

Educacentre Language School
Campus La zi 1 - 48 săptămâni Înscriere Deschisă Rusia Saint Petersburg

Curs de limba rusă

Novosibirsk State University
Campus La zi 2 - 12 luni Contactează şcoala Rusia Novosibirsk

Avem 2 formate de bază pentru programele noastre: Programul pentru anul academic, programul de vară.

Rusă Orientul Îndepărtat Studii de golf

Vladivostok State University of Economics and Service
Campus La zi 1 semestru Contactează şcoala Rusia Vladivostok

Cursul rus Studiul Orientul Îndepărtat este o imagine de ansamblu a istoriei Orientul Îndepărtat Rus, situația sa economică, geografică și importanța actuală ca un hub de transport cu resurse naturale importante.

Ecosisteme unic din Europa Centrală Siberia

Siberian State Aerospace University SibSAU
Campus La zi 2 săptămâni Contactează şcoala Rusia Krasnoyarsk

Participanţii vor deveni familiar cu şcoala uimitoare a ecosistemelor naturale şi artificiale din Europa Centrală Siberia, să respecte viaţa florei şi faunei

Cursul „Organizarea și managementul personalului”

Международный институт менеджмента ЛИНК
Online & Campus Combinate Part time 6 luni Înscriere Deschisă Rusia Moscova

Programul MBA HR îi ajută pe managerii de resurse umane să-și structureze cunoștințele existente, să analizeze practicile de lucru și, de asemenea, ia în considerare problemele de digitalizare, tehnologiile inovatoare de recrutare și alte subiecte relevante.

Afaceri rus

Educa - Russian Language Center
Campus Part time 1 - 4 săptămâni Septembrie 2020 Rusia Saint Petersburg

Business curs rus se concentrează pe dezvoltarea competențelor lingvistice necesare pentru a face afaceri în Rusia: desfășurarea corespondența de afaceri și de negociere, personal coaching-ul, genera rapoarte, crea prezentări, o înțelegere a specificului documente financiare, comunicații telefonice.

Rusă - curs standard de grup

Derzhavin Institute
Campus La zi 1 - 8 săptămâni Înscriere Deschisă Rusia Saint Petersburg

Cursul standard se concentrează pe integrarea tuturor competențelor lingvistice fundamentale de vorbire, ascultare, citire

Montare Tarife

Moscow Film School
Campus Part time 2 ani Contactează şcoala Rusia Moscova

Editorul spune povestea scris și regizat de scenarist. În mâinile sale, chintesenta