$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară 2 Studii de Curs în Psihologie clinică

Studenții interesați în domeniul sănătății mintale și prezența sa în spitale, clinici sau setarile de comunitate aleg de multe ori să ia un curs de psihologie clinică. Cursul îi ajută pe elevi să înțeleagă Neuroscience din spatele acestei ramuri a psihologiei, precum și metodele utilizate in setarile clinice. Ce este un curs in psihologie clinica? Un curs în psihologie clinic… Citeste mai mult

Studenții interesați în domeniul sănătății mintale și prezența sa în spitale, clinici sau setarile de comunitate aleg de multe ori să ia un curs de psihologie clinică. Cursul îi ajută pe elevi să înțeleagă Neuroscience din spatele acestei ramuri a psihologiei, precum și metodele utilizate in setarile clinice.

Ce este un curs in psihologie clinica? Un curs în psihologie clinică expune pe elevi la psihologie anormal și modificare de comportament. Acest curs oferă studenților cu cunoștințe de istorie a psihologiei clinice și cazuri proeminente. Este nevoie de lecturi pe teorie psihologie și identificarea și tratarea tulburărilor psihice. Studenții învață metode de testare și evaluare a diagnostica si trata clientii in setarile clinice. Cursuri explorează cazuri și experimente în domeniu, iar studenții sunt introduse pentru competențe în intervievare psihologic.Participanții obține o perspectivă în psihologia învățării, psihologia personalității, sociologie și lingvistică fundamentale. Cursul atinge, de asemenea, pe cercetare și documentare metodele folosite in psihologie clinica.

Studenții beneficiază de la întemeierea psihologie și de muncă clinica acest curs oferă. Cursul poate ajuta, de asemenea, elevii să decidă dacă un program în psihologie este potrivit pentru ei. Participanții sunt expuse la elementele de bază ale psihologiei anormale și activitatea operativă implicate în cariere academice sau de tratament în psihologie clinică.

Numărul de ore și de muncă necesare pentru acest curs variază pentru programe individuale. Costul variază, de asemenea, la nivelul instituțiilor. Viitorii studenți ar trebui să cerceteze fiecare instituție pentru a afla mai multe despre durata acestui curs și a cerințelor de școlarizare aferente.

Există mai multe căi de carieră pentru studenții care devin interesați de psihologie clinică.Studenții care aleg să intre în domeniul de licență poate completa sau post-universitare de grade în psihologie, care le va permite să lucreze în situații clinice. Absolvenții pot lucra cu clientii in spitale, cabinete private sau clinici. Practicanții pot alege să lucreze în admisie, testarea sau în mai multe setări client pe termen lung, cum ar fi furnizarea de psihoterapie sau de comportament modificare.

Viitorii studenți pot afla mai multe despre cursurile de psihologie clinica de căutare baza noastră de date extinsă de școli. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
FutureLearn
Norwich, Regatul Unit

Aflați despre anxietate și descoperiți strategii utile pentru a sprijini tinerii care se confruntă cu anxietatea în timpul pandemiei COVID-19.

Aflați despre anxietate și descoperiți strategii utile pentru a sprijini tinerii care se confruntă cu anxietatea în timpul pandemiei COVID-19. -
Cursuri
Frecvență redusă
2 săptămâni
Engleză
Online
 
Institute Of Psychoanalysis
Londra, Regatul Unit

Cursul nostru Post Foundation este potrivit pentru cei care au participat deja la cursul Foundation și care doresc să continue cu mai multe seminarii clinice. Cu toate acestea ... +

Cursul nostru Post Foundation este potrivit pentru cei care au participat deja la cursul Foundation și care doresc să continue cu mai multe seminarii clinice. Cu toate acestea, este deschisă și psihiatrilor, psihologilor, consilierilor și altor profesioniști care nu au participat anterior la cursul de fundație, dar care ar fi putut urma cursuri similare la alte instituții. -
Cursuri
Engleză