ACADEMICCOURSES

Caută 2 Studii de Curs de Top în Polonia 2020/2021

Polonia este o ţară fascinantă, care serveşte ca răscruce geografice şi culturale din Europa de Est şi de Vest. Prin istoria sa turbulenta oamenii săi au reuşit să menţină identitatea lor, şi astăzi, ţara se bucură de o poziţie esenţial ca cea mai mare a fostului statele est-europene şi cel mai populat membru nou al Uniunii Europene. Este cu adevarat o locaţie dinamică pentru dezvoltarea educaţională şi profesională şi ţinând cursuri în Polonia, vă poate ajuta pentru a avansa in cariera.

Cursuri în Polonia acoperă o gamă largă de subiecte şi sunt adaptate pentru nevoile de învăţare de specialitate. Cursuri în Polonia poate fi studiat la universităţile tradiţionale, prin intermediul instituţiilor online, intens, sau cu o serie de dezvoltare profesională. Există o varietate de teme pentru a alege de la cursuri în Polonia, inclusiv finanţe, matematică, economie, inginerie şi, pentru a numi doar câteva.

Polonia sa dovedit a fi o ţară diversă, greu de lucru şi prosperă, cu tărie şi de mândrie şi de aceste calitati sunt văzute în programele lor academice. Citeşte mai jos pentru a afla cum de cursuri în Polonia poate ajuta să vă atinge obiectivele tale profesionale!

rezultate găsite Filter

Programul Cadetului Aerian

Brics Aviation
Cursuri
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
14 luni
Engleză
Campus

În timpul acestui program, veți fi instruit de la zero pentru a deveni pilot profesionist de linie aeriană. După finalizarea cu succes, veți obține avionul ATPL (licență pilot ...

Citeste mai mult

Programul de pilot aerian

Brics Aviation
Cursuri
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Pentru deținătorii PPL (A) care au deja o experiență. Luăm în considerare faptul că veți începe inițial din modulul 3 așa cum se vede mai jos pe această pagină. În timpul aces ...

Citeste mai mult