ACADEMICCOURSES.RO

Caută 61 Studii de Curs de Top în Olanda 2019/2020

Oamenii din întreaga lume aleg Ţările de Jos pentru educaţie şi dezvoltare profesională. Ţările de Jos este o locaţie excelentă pentru studiul, cu unele dintre cele mai vechi şi cele mai bune universităţi şi cu acces remarcabilă la oportunităţile interne şi internaţionale. Cursuri în Olanda poate oferi mai mult de educaţie excelentă, dar, de asemenea, o experienţă culturală într-o deschis, primitor societate, internaţional, şi progresivă.

Există mai multe opţiuni pentru cursuri în Ţările de Jos şi care sunt adesea oferite în asociere cu programe de studii, programe de certificat sau seriile de dezvoltare profesională. Cursuri în Ţările de Jos pot fi studiate online, prin învăţământ la distanţă, sau pe o setare sală de clasă. Cursuri în Ţările de Jos cuprinde un spectru larg de subiecte, cum ar fi management, afaceri, arheologie, sănătate, ştiinţe politice, economie, mass-media sociale şi multe altele.

Fie că sunteţi în căutare de noi abilităţi, o schimbare de cariera, sau un CV puternic, există cursuri în Olanda pentru a satisface nevoile de student aproape orice sau profesional. Citeste prin programele de mai jos pentru a afla mai multe!

rezultate găsite Filter

Curs online: luarea deciziilor sub incertitudine: Introducere în judecata expertului structurat

TU Delft Open & Online Education
Online La zi Part time 6 săptămâni Contactează şcoala Ţările de Jos Olanda Online + 1 mai mult

Într-o lume din ce în ce mai mult bazată pe date, datele și utilizarea lor nu sunt întotdeauna tot ceea ce este rupt. Acest curs își propune să abordeze lipsa critică a oricăror date sau date adecvate în multe domenii în care trebuie luate decizii complexe. În acest curs veți fi introduși în metodele de judecată de specialitate, în special metoda modelului clasic (CM) sau a metodei lui Cooke, care este, probabil, cea mai riguroasă metodă de a efectua judecata structurată a experților.

Curs online: Aeroacustica: Strategii de reducere a zgomotului pentru sistemele mecanice

TU Delft Open & Online Education
Online Part time 5 săptămâni Contactează şcoala Ţările de Jos Olanda Online

Aflați cum să aplicați cunoștințele de vârf ale aeroacustice într-un mod simplu și eficient. După acest curs veți fi capabili să măsurați în mod fiabil zgomotul într-o varietate de sisteme mecanice și să dezvoltați strategii de reducere a zgomotului pentru a îmbunătăți designul și performanțele lor aerodinamice.

Curs Online: Planificarea Adaptivă pentru Infrastructură și Gospodărirea Apelor

TU Delft Open & Online Education
Online Part time 6 săptămâni Contactează şcoala Ţările de Jos Olanda Online

Învățați abilitățile și instrumentele necesare pentru a analiza incertitudinile "profunde", pentru a anticipa schimbările și pentru a proiecta adaptarea Pathways pentru intervenții pe scară largă și pe termen lung în sistemele de gestionare a infrastructurii și a apei.

Principiile Programului de Echipamente Statice

The International Institute Of Plant Engineering And Design
Online Part time 6 luni Septembrie 2020 Ţările de Jos Olanda Online

Acesta este un curs special pentru studenții care lucrează și studiază în același timp. Acesta este un curs de auto-paced despre echipamente statice. Cursul este potrivit pentru absolvenții de inginerie sau științe care doresc să se familiarizeze cu principiile de inginerie implicate în proiectarea echipamentului static.

Programul de stres al tubului (I)

The International Institute Of Plant Engineering And Design
Online Part time 12 săptămâni Septembrie 2020 Ţările de Jos Olanda Online

Analiza flexibilității sistemelor de conducte este efectuată de persoane calificate din cadrul companiilor de inginerie. Cursul este creat și condus de ingineri profesioniști calificați și se bazează pe ani de experiență. Scopul acestui curs este de a instrui analiza flexibilității, pentru inginerii cu o experiență de câțiva ani în disciplina de conducte.

Certified Fraud Examiner (CFE)

International Management Forum Academy
Campus La zi 5 zile Contactează şcoala Ţările de Jos Amsterdam Belgia Bruxelles + 2 mai mult

Master competențele și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a trece examenul CFE prin participarea la acest ACFE acreditat de 5 zile Certified Fraud Examiner (CFE) curs

Managementul riscului ISO 31000

International Management Forum Academy
Campus La zi 3 zile Contactează şcoala Ţările de Jos Utrecht Belgia Bruxelles + 2 mai mult

3 zile de instruire pentru managementul riscului (plus examen ISO 31000) pregătindu-vă pentru certificatul ISO 31000 Certified Professional Professional Certificate al Institutului Global pentru Standarde de Management al Riscului (G31000)

Managementul riscului: Manager de risc certificat ISO 27005

International Management Forum Academy
Campus La zi 3 zile Contactează şcoala Ţările de Jos Eindhoven

Aflați cele mai bune practici în managementul riscului de securitate a informațiilor cu ISO 27005 și deveniți certificat ISO 27005 Risk Manager!

4 zile de gestionare a identității

International Management Forum Academy
Campus La zi 4 zile Contactează şcoala Ţările de Jos Eindhoven

Training de 4 zile privind sporirea securității și a productivității, în timp ce costurile legate de costuri, perioadele de întrerupere și sarcini repetitive cu managementul identității se reduc

5 zile Certified Cloud Security Professional (CCSP)

International Management Forum Academy
Campus La zi 5 zile Contactează şcoala Ţările de Jos Eindhoven

Această instruire de 5 zile vă va pregăti pentru cel mai nou certificat internațional de securitate Cloud Security (ISC) 2: Certified Cloud Security Professional (CCSP)

Program de formare profesională de 3 zile din lanțul de aprovizionare profesională (SCPro)

International Management Forum Academy
Campus La zi 3 zile Înscriere Deschisă Ţările de Jos Eindhoven

Masterat abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a trece la CSCMP (Consiliul de Supply Chain Management Professionals) Supply Chain Professional (SCPro) examen prin participarea la acest 3 zile de Supply Chain Professional (SCPro) de formare

Curs 3 zile pentru securitatea cloud (CCSK)

International Management Forum Academy
Campus La zi 3 zile Contactează şcoala Ţările de Jos Eindhoven

Exercițiu de 3 zile pregătindu-vă pentru Certificatul de cunoștințe privind securitatea cloud-ului (CCSK), certificarea Cloud Security certificată de furnizorii din industrie de la Cloud Security Alliance (CSA)

Știința datelor pentru oamenii de știință non-Data

International Management Forum Academy
Campus La zi 5 zile Contactează şcoala Ţările de Jos Eindhoven

Această instruire unică de 5 zile va învăța utilizatorii de afaceri cum să exploreze, să analizeze și să vizualizeze datele lor de afaceri cu instrumente puternice de auto-service

Managementul procesului de management al afacerii (BPM)

International Management Forum Academy
Campus La zi 4 zile Contactează şcoala Ţările de Jos Eindhoven

Curs de formare de 4 zile pentru a deveni un master AIIM BPM

Curs de management avansat al riscului de credit

TU Delft Open & Online Education
Online Part time 10 săptămâni Contactează şcoala Ţările de Jos Olanda Online

Acest curs unic online de la TU Delft, în colaborare cu Deloitte, este destinat profesioniștilor cu riscuri ambițioase, consultanților și managerilor care doresc să stăpânească cele mai importante modele de management al riscului de credit și să înțeleagă și să discute cadrul de reglementare în continuă schimbare.