ACADEMICCOURSES.RO

Caută 5 Studii de Curs de Top în Nicaragua 2019/2020

Universitățile și colegiile stabilesc propriile cerințe de admitere pentru cursurile de învățământ superior, astfel încât acestea variază larg. În funcție de curs, student absolvent poate fi capabil de a intra în învățământul superior, cu o gamă largă de calificări. Dacă 're aplică pentru a face un curs de diplomă Foundation, ați putea descoperi că experiența profesională este luată în considerare alături de nici o calificare care le au. Unele institute de învățământ superior și colegii oferă Ani Fundația ca pregătire pentru un anumit cursuri de grad. Ei au, de obicei, nu 't rezultat în criterii separate, deoarece pur si simplu te califica pentru a intra în programul de gradul în sine. Fundația de ani nu-i 't la îndemână pentru toate cursurile de grade, cu toate acestea.

Nicaragua este o țară în America Centrală. Nicaragua a fost introdusă de către conchistadorii spanioli în secolul al 16-lea. Școli și cursuri de spaniolă sunt disponibile în cele mai multe orașe, în special Granada. Uita-te pentru listări specifice în ghidurile locale, sau pur și simplu întrebați atunci când 'esti acolo.

Contactează Direct Școlile Cursuri de Top în Nicaragua 2019/2020

rezultate găsite Filter

Cercetarea bazată pe comunitatea internațională

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus La zi 9 - 52 săptămâni Septembrie 2020 Bolivia Cochabamba Uganda Kampala Kenya Nairobi Argentina Buenos Aires India Udaipur Nicaragua Managua + 10 mai mult

Stagiile de cercetare FSD permit participanților să se angajeze cu partenerii comunității FSD în cercetarea problemelor locale și în dezvoltarea de soluții potențiale. Prin cercetarea comunitară bazată pe participare, întrebarea de cercetare este definită și rezultatele sunt analizate împreună cu comunitatea.

An de decalaj internațional de dezvoltare

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus La zi 9 - 56 săptămâni Septembrie 2020 Bolivia Cochabamba Uganda Kampala Kenya Nairobi Argentina Buenos Aires India Udaipur Nicaragua Managua + 10 mai mult

Programul FSD Gap Year este un program intensiv, imersiv pentru studenții pre-colegiu (17+) care doresc să obțină formare și experiență în dezvoltarea internațională. Este un mod interesant de a explora și de a învăța înainte de a începe colegiul.

Pregătirea și stagiile de dezvoltare internațională

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus La zi Septembrie 2020 Bolivia Cochabamba Uganda Kampala Kenya Nairobi Argentina Buenos Aires India Udaipur Nicaragua Managua + 9 mai mult

FSD Stagii de Dezvoltare Internațională reprezintă o oportunitate pentru studenți și tineri profesioniști de a dobândi experiență reală în dezvoltarea durabilă și de a înțelege alte culturi care pot fi obținute numai prin participarea la lucrările de la fața locului.

Curs în limba spaniolă în Nicaraguei

Kulturstudier
Campus La zi 1 semestru Contactează şcoala Nicaragua León

În Nicaragua va oferim studii din Spania pe trei niveluri, de la începători la avansați. În plus, veți face studii Latinamerican. Studiile sunt oferite in colaborare cu doua cea mai mare universitate publică din Nicaragua, unan-Leon.

Desigur, în pedagogiei multiculturale

Kulturstudier
Campus La zi 1 semestru Contactează şcoala Nicaragua León

Pe coasta Pacificului din Nicaragua, oferim un program unic semestru universitar în pedagogiei multiculturale, împărțit în două cursuri de psihologie pozitive și învățare și Multicultural Pedagogie. Programul este oferit în colaborare cu Universidad Nacional Autonoma de Nicaragua, León, care este al doilea cel mai mare universitate publică din Nicaragua.