ACADEMICCOURSES

Compară 2 Studii de Curs în Muzeologie

Muzeologie este studiul de probleme și sisteme contemporane referitoare la funcționarea muzeelor. Studenții înscriși la cursuri Muzeologie au un interes profund și de durată în muzee. Cursurile Muzeologie poate asigura dezvoltarea profesională esențială pentru persoanele care lucrează în industrie, sau calificări valoroase pentru cei care doresc să intre în domeniu competitiv.

Cursurile Muzeologie poate da cunoștințele și abilitățile necesare pentru a reuși în carieră muzeu pentru curatori viitoare, directori de muzee, patronul sau vizitator coordonatori de servicii, instalatori de artă, restauratori și conservare a artefact experți, designeri, management, cumpărători și comercianți cheie. Cursurile Muzeologie poate dura de la câteva zile la un an. Unele cursuri Muzeologie sunt oferite pe un program part-time, în timp ce altele sunt cu normă întreagă. Studenții potențiali au o varietate de cursuri, specializări și instituții academice de a alege dintr atunci când caută în cursul Muzeologie ideal.Profesori calificați, cu experiență încuraja elevii să împărtășească, de asemenea, propriile gânduri, experiența și observațiile în sala de clasă.

În cazul în care un curs de Muzeologie la o universitate acreditată este doar ceea ce aveți nevoie pentru a satisface aspirațiile tale academice sau personale, derulați pur și simplu în jos și citi mai multe despre oportunitățile din întreaga lume, astăzi!

2 Rezultate din Muzeologie Filter

Curs scurt în Arte și Management Cultural

European School of Economics
Cursuri
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3 luni
Engleză
Campus

Programul ESE Profesional pentru Managementul Artelor și Culturii de la European School of Economics din Florența are rolul de a crea lideri inovatori în domeniul artelor și c ...

Citeste mai mult

US-IL: Archaeological Curation

Institute For Field Research
Cursuri
Sept 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Aici veți învăța abilități care pot fi aplicate unei cariere în curățenie, muzee, colecții, arhive și, bineînțeles, arheologie de teren, toate în timp ce faceți o muncă de det ...

Citeste mai mult