$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Studii de Curs în Microbiologie

Un curs este o clasă care acoperă un anumit subiect care poate dura câteva ore sau continua pentru un semestru întreg. Unele cursuri duce la certificatele timp ce altele oferă progresul spre castiga un grad. Cursuri de microbiologie medicale sunt utile pentru studenții care doresc să pătrundă în cercetarea medicală după ce câștigul salarial un grad. Ce este un curs în microbiologi… Citeste mai mult

Un curs este o clasă care acoperă un anumit subiect care poate dura câteva ore sau continua pentru un semestru întreg. Unele cursuri duce la certificatele timp ce altele oferă progresul spre castiga un grad. Cursuri de microbiologie medicale sunt utile pentru studenții care doresc să pătrundă în cercetarea medicală după ce câștigul salarial un grad.

Ce este un curs în microbiologie medicală? Aceste tipuri de cursuri implica studierea bacterii, paraziți și virusuri, în scopul de a determina cauza si vindeca pentru toate tipurile de boli. Cursuri de multe ori construi în afara de studii biologice fundamentale, motiv pentru care este recomandat pentru ca elevii să aibă unele fundal biologie înainte de înscrierea. Un curs de microbiologie medicală pot fi luate pentru a lucra spre un grad. Unele cursuri pot fi disponibile on-line, chiar dacă elevii ar putea avea nevoie de acces la un laborator și specimene pentru a finaliza unele cursuri.

Completarea un curs în microbiologie medicală ar putea ajuta pe elevi să înțeleagă mai bine modul în care acționează boli, sperăm să conducă la găsirea unui leac pentru bolile care încă nu au o. Aceste tipuri de cursuri sunt mari pentru cei care caută să lucreze în cercetare și câștiga un grad avansat.

Cât de mult a costurilor medicale curs de microbiologie depinde de instituție și lungimea de studiu. Elevii ar trebui să ia în considerare taxele de laborator si echipamente. Cercetare temeinic cursul de alegere a înțelege costurile implicate înainte de înscrierea.

Există multe cariere din sectorul public și privat disponibile pentru cei care aleg să studieze microbiologie medicală. Cu o diplomă în mână, absolvenții pot fi în măsură să găsească locuri de muncă cu agenții guvernamentale, cum ar fi CDC si NIH. Companiile farmaceutice si spitale poate arata, de asemenea, să angajeze absolvenți cu acest tip de fond. S-ar putea fi, de asemenea, oportunități de a lucra cu organizațiile dedicate gasi un tratament pentru o anumită boală.

Microbiologie medicală este un domeniu interesant de studiu obligat să fie benefică pentru studenții care doresc să lucreze în cercetarea medicală. Pentru a obține mai multe informații, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Morley College
South Bank, Regatul Unit

Acest curs este destinat oricărei persoane interesate în domeniul microbiologiei. Explorează lumea microscopică a bacteriilor, ciupercilor și virusurilor.

Acest curs este destinat oricărei persoane interesate în domeniul microbiologiei. Explorează lumea microscopică a bacteriilor, ciupercilor și virusurilor. -
Cursuri
Normă întreagă
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online