ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Heroica Veracruz Mexic 2020/2021

Un curs este studiul de un anumit subiect într-un domeniu mai larg și este fundamentul de o calificare. Un curs tipic include cursuri, evaluări și tutoriale.

Mexic, oficial, Statele Unite Mexicane, este o republică constituțională federală din America de Nord. Lucru poate necesita o viză de lucru, care este dificil de a obține, dacă vrei doar să independent pentru o perioadă scurtă de timp. Cele mai multe universitati din finanțat de guvern cu privire la orașe primar (capital de stat) au cursuri scurte de istorie, gastronomie și culturale subiecte, cele mai multe dintre ele sunt aproape gratuite.

Veracruz este o acasa, la numeroase universități bine cunoscute în Mexic. Cea mai faimoasă universitate din oraș este Veracruzana Universidad care oferă studenților cu programele de grade 56 de licență, 37 de masterat și doctorat 5.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Heroica Veracruz în Mexic 2020/2021

rezultate găsite Filter

University of Veracruz - Universidad Veracruzana
Cursuri
<
Normă întreagă
<
2&nbsp;-&nbsp;6 săptămâni
Engleză
Spaniolă
Campus

oferă șase niveluri de spaniolă. Elevii efectuează un test de plasare online sau un test oral oral, iar apoi sunt repartizați la nivelul cel mai potrivit pentru nevoile lor. ...

Citeste mai mult