ACADEMICCOURSES.RO

Caută 609 Studii de Curs de Top în Marea Britanie 2019/2020

Marea Britanie este acasa, la unele dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ, ceea ce face o alegere de top pentru cursuri şi de dezvoltare profesională. Marea Britanie este o ţară cu adevărat diversă, cu studenţi şi profesionişti din întreaga lume caută Marea Britanie ca studiul lor de destinaţie sau de locul de muncă. În afară de excelenţă în educaţie, elevii care au cursuri în Marea Britanie pot profita de numeroasele atracţii pentru a vedea, ca şi cultura, arta, muzica, şi oportunităţi de viaţa de noapte în mai multe oraşe din Marea Britanie.

Există opţiuni în sectorul de doar despre fiecare elev, astfel ca orice potenţial pot găsi cursuri în Marea Britanie, care se va potrivi nevoilor lor. Unele cursuri de populare în Marea Britanie sunt de contabilitate, de conducere, afaceri internationale, moda, si educatie. Nu numai că există o varietate de cursuri, dar şi full-time, part-time, şi opţiuni de studiu on-line, oferind studenţilor flexibilitatea de a lua cursuri în Marea Britanie în funcţie de programul lor.

Pentru a afla mai multe despre cursuri în Marea Britanie, parcurge opţiunile de mai jos sau restrânge căutarea utilizând casetele de căutare de mai sus. Puteţi găsi programul perfect pentru tine!

rezultate găsite Filter

Evening Trading Course

London Academy of Trading
Campus Online La zi 5 săptămâni Noiembrie 2019 Regatul Unit Londra + 1 mai mult

Cursul nostru de abilități de schimb de seară de o lună a fost creat pentru persoanele fizice care lucrează pentru a oferi o introducere pe piețele financiare și pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți cunoștințele și abilitățile de tranzacționare.

Cursuri scurte în finanțe

London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education
Campus La zi 4 zile Noiembrie 2019 Regatul Unit Londra

Încercați să obțineți abilități financiare avansate? Alegeți unul dintre cursurile scurte de patru zile din domeniul financiar în cadrul LSBF pentru Educație Executivă. Alegeți între planificarea financiară și analiza sau finanțarea pentru managerii non-financiari. După finalizarea cursului, veți putea aplica ceea ce ați învățat la locul de muncă actual.

Programul de pregatire a maestrului

NCUK
Campus La zi 10 - 30 săptămâni Contactează şcoala Regatul Unit Manchester

Un program de o calitate excepțională, conceput cu și pentru universități Calificarea de pregătire a Maestrului este cea mai bună pregătire pentru succesul obținut la nivelul postuniversitar ales și în cariera viitoare - vă asigură că intrați și căutați.

Entrepreneur Lab Emerge

Entrepreneur Lab by CIEE
Campus La zi Part time 6 săptămâni Contactează şcoala Germania Berlin Regatul Unit Londra + 3 mai mult

Generați și dezvoltați o idee de afaceri viabilă, apoi luați-o de la concept până la planul de afaceri complet și pasul pregătit de investitori. Aduceți o problemă de afaceri pe care ați dori să o rezolvați sau o vom oferi unei companii reale - apoi abordați-o și soluționați soluțiile. Perfecționați-vă CV-ul și obțineți un certificat valabil în timp ce obțineți un gust al culturii start-up, perfecționați abilitățile esențiale și obțineți un avantaj internațional.

Curs: IELTS

LVC London School of English
Campus Part time 1 - 44 găsește juris doctor Înscriere Deschisă Regatul Unit Londra

Acest curs de pregătire pentru examen vă va pregăti pentru testul IELTS (International English Language Testing Systems). Acesta este testul ideal dacă trebuie să studiezi sau să lucrezi acolo unde limba engleză este limba de comunicare.

Curs intensiv de limba engleză D

HIC Hertfordshire International College
Campus 34 săptămâni Contactează şcoala Regatul Unit Hatfield

HIC ofera cursuri intensive de limba engleza (IEL) special pentru studenții care au nevoie pentru a îmbunătăți abilitățile lor de limba engleză înainte de a intra universitare sau postuniversitare Pathway . Cursurile de limba engleza se desfasoara in fiecare semestru si se incepe in septembrie, ianuarie si mai (in aceleasi luni ca si admisiunile academice ale HIC).

Cambridge FCE Preparation 23 (pregătire GE 15 plus Exam 8)

Liverpool School of English
Campus La zi Part time 8 - 12 săptămâni Contactează şcoala Regatul Unit Liverpool + 1 mai mult

Certificatul Cambridge First în limba engleză demonstrează un nivel superior-intermediar / avansat al limbii engleze. Acestea sunt recunoscute la nivel internațional de către angajatori, colegii și universități ca dovadă că puteți folosi în mod independent engleza suficient de bine pentru a trăi și a lucra într-o țară vorbitor de limba engleză sau de a studia un curs predat în limba engleză.

Curs de limba engleză

MyStay ENGLISH
Campus La zi 5 - 10 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit Londra Oxford Stratford-upon-Avon Australia Sydney Melbourne Brisbane Coasta de Aur Cairns Statele Unite ale Americii New York Boston Miami Canada Toronto Vancouver Calgary Irlanda Dublin + 18 mai mult

MyStay ENGLISH (MSE), un nou mod de a urmări rapid învățarea limbii engleze.

Curs de engleză generală

CIE Oxford
Campus La zi Part time 1 - 12 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit Oxford + 1 mai mult

Cursul de engleză generală vă oferă șansa de a studia 3 ore de engleză dimineața și de a avea timp liber în după-amiaza.

Curs: IELTS

MC Academy
Campus Înscriere Deschisă Regatul Unit Manchester

Sistemul internațional de testare a limbii engleze (IELTS) este testul dovedit în limba engleză. Peste 1,4 milioane de candidați iau testul în fiecare an pentru a-și începe călătoriile în educație și angajare internaționale.

Curs - Acces la programul de învățământ superior

Warwickshire College Group
Campus 1 - 2 ani August 2020 Regatul Unit Royal Leamington Spa

A-nivelurile sunt de obicei studiate pe o perioadă de doi ani și sunt recunoscute pe scară largă ca fiind calificările pe care universitățile din Marea Britanie le utilizează pentru a evalua eligibilitatea elevului pentru un curs de grad. Taxele sunt de 9000 de lire sterline pe an.

Experiență de vară

Glion Institute of Higher Education London
Campus La zi 1 - 2 săptămâni Contactează şcoala Regatul Unit Londra

Cursurile noastre de vară sunt concepute pentru a vă prezenta esența ospitalității.

Curs: limba engleză ca limbă străină (EFL)

The Sheffield College
Campus La zi 2 - 33 săptămâni Înscriere Deschisă Regatul Unit Sheffield

Indiferent dacă doriți să dezvoltați o cunoaștere de bază a limbii engleze, să vă familiarizați cu expresiile de zi cu zi sau doriți să înțelegeți texte complexe și subiecte abstracte, acest curs are multe de oferit pentru a vă ajuta să vă dezvoltați limba engleză. Cu clasele de engleză care acoperă o varietate de subiecte, este cursul perfect de a învăța și de a îmbunătăți limba engleză în timp ce descoperi cultura britanică.

Vogue Teen Weekend

Conde Nast College
Campus La zi 2 zile Iulie 2020 Regatul Unit Londra

Vogue Teen Weekend este un program de două zile potrivit pentru șaisprezece și șaptesprezece ani. Acest curs de weekend oferă o viziune unică asupra industriei modei prin intermediul lentilei britanice Vogue.

Câștigați pe măsură ce învățați un curs online

UK Trading Academy
Online Part time 6 săptămâni Contactează şcoala Regatul Unit Londra

Cursul nostru Câștigați ca și cum ați învățat a fost conceput special pentru cei care nu au prea mult timp într-o săptămână pentru a petrece ore să învețe cum să tranzacționeze. Acesta este un scurt curs de formare ascuțit, care vă va aduce la înălțime cu toate elementele fundamentale ale tranzacționării și vă cunoașteți în jurul unei platforme de tranzacționare.