ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Witney Regatul Unit 2020/2021

Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Oxfordshire este județul din Oxford. Cu Oxford fiind principalul centru de învățământ, există doar un singur colegiu, în Oxfordshire, care nu se află direct în Oxford sine, ci din Banbury.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Witney în Marea Britanie 2020/2021

rezultate găsite Filter

Curs în CIDESCO, CIBTAC și OICB Spa Beauty

Oxford International College of Beauty
Cursuri
<
Normă întreagă
<
10 luni
Engleză
Campus

Ultimul curs de terapie de frumusețe, care duce la CIDESCO, CIBTAC

Citeste mai mult

Cursuri scurte CIBTAC pentru studenții internaționali pentru terapia frumuseții

Oxford International College of Beauty
Cursuri
<
Normă întreagă
<
4&nbsp;-&nbsp;6 luni
Engleză
Campus

Aceste cursuri scurte, care duc la obținerea calificărilor CIBTAC, sunt recomandate pentru studenții care doresc să ajungă la cel mai înalt nivel în terapia de frumusețe, alăt ...

Citeste mai mult

Curs în ITEC NVQ 2 Frumusețe Terapie

Oxford International College of Beauty
Cursuri
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Acest curs de 1 an de terapie fizioterapie cu frecvență redusă este ideal pentru cei care doresc să studieze cu fracțiune de normă și câștigă încă o calificare recunoscută la ...

Citeste mai mult