ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Wakefield Regatul Unit 2020/2021

Cursurile de drept sunt destinate pentru a fi urmate de către cei care doresc să își continue dezvoltarea personală. Fie că dorești să faci un curs în sala de clasă sau online, există o varietate de domenii de studiu de specialitate. Unele dintre acestea includ teoria de reglementare, dreptul comerical și proprietatea intelectuală.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Wakefield în Marea Britanie 2020/2021

rezultate găsite Filter

Scurt curs: 2 zile curs trucate

Backstage Academy
Cursuri
Aug 2021
<
Normă întreagă
<
2 zile
Engleză
Campus

Acest curs este o teoretică și practică curs de formare în profunzime concepute pentru oamenii de toate nivelurile de experiență. Este livrat cu ajutorul unui dispozitiv de gr ...

Citeste mai mult

Scurt curs în managementul sistemelor electrice temporare

Backstage Academy
Cursuri
Aug 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Acest curs este conceput pentru a oferi o imagine de ansamblu în gestionarea sistemelor electrice temporare pentru evenimente live, pe baza codului 7909 BS de practică.

Citeste mai mult