ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Shrewsbury Regatul Unit 2020/2021

Universitățile și colegiile stabilesc propriile cerințe de admitere pentru cursurile de învățământ superior, astfel încât acestea variază larg. În funcție de curs, student absolvent poate fi capabil de a intra în învățământul superior, cu o gamă largă de calificări. Dacă 're aplică pentru a face un curs de diplomă Foundation, ați putea descoperi că experiența profesională este luată în considerare alături de nici o calificare care le au. Unele institute de învățământ superior și colegii oferă Ani Fundația ca pregătire pentru un anumit cursuri de grad. Ei au, de obicei, nu 't rezultat în criterii separate, deoarece pur si simplu te califica pentru a intra în programul de gradul în sine. Fundația de ani nu-i 't la îndemână pentru toate cursurile de grade, cu toate acestea.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Shrewsbury în Marea Britanie 2020/2021

rezultate găsite Filter

Intensivă generală engleză

Severnvale Academy
Cursuri
Campus

Programe bine-concepute de învățare, clase mici și de predare excelent - resursele noastre-cheie în ajutându-vă pentru a realiza progrese rapide.

Citeste mai mult

Examinare intensiv engleză (Cambridge FCE / CAE / CPE)

Severnvale Academy
Cursuri
Campus

Severnvale este un centru de examinare pentru examenele Cambridge ESOL FCE, CAE si CPE, avem o experiență vastă pregătirea studenților pentru acestea și toate celelalte examen ...

Citeste mai mult

Afaceri intensiv engleză

Severnvale Academy
Cursuri
Campus

Noi analizăm și definim nevoile dvs. unice ca un elev limbă și ca un profesionist, și am să le răspundă. Lucrând în parteneriat cu tine, ne vom concentra motivatia ta, constru ...

Citeste mai mult

Cursuri de engleza intensiv de examinare (IELTS)

Severnvale Academy
Cursuri
<
2&nbsp;-&nbsp;20 săptămâni
Campus

Pregătire examen este disponibil pentru IELTS examen.

Citeste mai mult