ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Kingston upon Thames Regatul Unit 2020

Un curs se referă la un program de studiu de specialitate. Ea are loc de obicei în campus, dar pot fi livrate on-line. Cursurile sunt populare pentru persoanele care doresc pentru a obține cunoștințe specifice într-un subiect.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Kingston upon Thames este situat în sud-vest Londra. Universitatea Kingston Kingston College se află acolo, împreună cu biserica din secolul al 12-lea, Kingston Bridge, Din sculptură Ordinului de David Mach și alte repere.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Kingston upon Thames în Marea Britanie 2020

rezultate găsite Filter

EFL - engleză ca limbă străină - 14 ore pe săptămână

Kingston College
Regatul Unit, Kingston upon Thames
Cursuri
August 2020
<
La zi
<
4 săptămâni
Engleză
Campus

Nostru curs nou, non-intensiv limba engleză este pentru persoanele care doresc să facă progrese rapide cu studiile lor în engleză având în același timp ceva timp liber pentru ...

Citeste mai mult

Curs: timp de limbă engleză complet pentru studenții internaționali

Kingston College
Regatul Unit, Kingston upon Thames
Cursuri
Ianuarie 2020
<
La zi
<
4 săptămâni
Engleză
Campus

Programul Limba Engleza Full Time este proiectat pentru a oferi studenților cu nivelul necesar de limba engleză pentru a trece la cursul lor ales de studiu academic sau de car ...

Citeste mai mult