ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Eastbourne Regatul Unit 2020

Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Eastbourne în Marea Britanie 2020

rezultate găsite Filter

Curs: curs general englezesc standard

LTC English
Cursuri
Engleză
Campus

Cursul nostru de limba engleză generală va ajuta studenții să îmbunătățească toate aspectele legate de limba engleză.

Citeste mai mult

Curs: General English Plus

LTC English
Cursuri
Engleză
Campus

Cursul nostru de limba engleză generală oferă studenților lecții de engleză în dimineața și subiecte de specialitate în după-amiaza.

Citeste mai mult

Curs: părinte și copil

LTC English
Cursuri
Engleză
Campus

Știm cât de important este pentru părinți și copii să călătorească și să studieze limba engleză în același timp, de aceea oferim următorul program. Permitem adulților și copii ...

Citeste mai mult

Cursuri pentru vârsta adultă 50 de ani

LTC English
Cursuri
Engleză
Campus

Acest curs de toamnă oferă posibilitatea celor peste 50 de ani de a explora siturile istorice din East Sussex, întâlnindu-se în același timp cu oameni care se gândesc la fel d ...

Citeste mai mult