ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Coventry Regatul Unit 2020

Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Coventry este cunoscut pentru două universități - Universitatea Coventry și Universitatea din Warwick. Acesta din urmă este una din doar cinci universități nu a fost evaluat în afara top zece. Coventry are o populație de studenți mare, cu mulți studenți străini.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Coventry în Marea Britanie 2020

rezultate găsite Filter

Nivelul 3 Accesul la învățământul superior - Business Fast-Track

Coventry College
Regatul Unit, Coventry
Cursuri
August 2020
<
6 luni
Engleză
Campus

Accesul rapid la cursurile de învățământ superior vă pregătește să studiați la universitate și este recunoscut pe scară largă de majoritatea universităților din Marea Britanie ...

Citeste mai mult

Cursuri internaționale 1 - Cursuri de limbă engleză (EFL și IELTS)

Coventry College
Regatul Unit, Coventry
Cursuri
Iulie 2020
Engleză
Campus

Indiferent dacă doriți să învățați doar limba engleză, sau pur și simplu polonez pe abilitățile dumneavoastră puteți selecta un program care vă convine. Coventry College este ...

Citeste mai mult

Cursuri internaționale 5 - Școala de vară

Coventry College
Regatul Unit, Coventry
Cursuri
Iulie 2020
Engleză
Campus

Dacă doriți să învățați engleza, să vă faceți prieteni, să vă distrați și să explorați Marea Britanie și să vă alăturați în iulie și / sau august.

Citeste mai mult