close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Cursuri în Managementul artelor

Un curs este o singură unitate de studiu care necesită de obicei un semestru academic pentru a finaliza. Poate include sesiuni formate din prelegeri, seminarii sau laboratoare. Elevii pot fi obligați să facă diferite tipuri de muncă pe parcursul cursului. Poate fi specific pentru un student major. Ce sunt cursurile în managementul artelor? Elevii pot fi introduși în abilitățile necesa… Citeste mai mult

Un curs este o singură unitate de studiu care necesită de obicei un semestru academic pentru a finaliza. Poate include sesiuni formate din prelegeri, seminarii sau laboratoare. Elevii pot fi obligați să facă diferite tipuri de muncă pe parcursul cursului. Poate fi specific pentru un student major.

Ce sunt cursurile în managementul artelor? Elevii pot fi introduși în abilitățile necesare pentru a trata promoțiile, finanțele, strângerea de fonduri și dezvoltarea programelor instituțiilor de artă. S-ar putea să învețe despre principiile de afaceri cum ar fi marketingul, bugetarea, gestionarea și promovarea și să obțină o mai bună înțelegere a cerințelor de funcționare a muzeelor ​​și a galeriilor de artă. Cursurile de management de arte ar putea include artele în context, lege și artă, politica culturală și sensibilizarea cenzurii.

Cursurile de management al artei pot acoperi o varietate de subiecte care îi ajută pe elevi să-și construiască aptitudini valoroase pentru avansarea carierei. Cursurile pot dezvolta abilități în cercetare și gestionarea timpului, care sunt neprețuite la nivel profesional și personal. Persoanele fizice pot, de asemenea, să devină mai abilitate la comunicare.

Între școli, programele de curs pot varia foarte mult în funcție de lungime, creditele necesare pentru finalizare și accesul online. Costurile pot fluctua în funcție de toți acești factori și de multe altele. Contactați instituția care oferă cursul de interes pentru informații mai detaliate.

Cursurile de management artistic pot pregăti studenții pentru carieră ca manageri de producție, consultanți de artă, strategi de marketing în domeniul artelor, directori de strângere de fonduri, directori tehnici și manageri de teatru. Cei care au o dragoste pentru arte ar putea solicita cursuri ca parte a unui program de licență sau de masterat. Multe dintre aceste cariere necesită un anumit nivel de certificare, diplomă sau diplomă, pe care le pot oferi unele cursuri. Elevii pot găsi posturi în lagăre, muzee, galerii de artă, școli de artă și organizații de artă non-profit.

Cursurile în managementul artelor sunt oferite la instituții din întreaga lume, iar multe dintre ele au opțiuni online. Pentru informații mai detaliate, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
European School of Economics
Londra , Regatul Unit +4 Mai mult

Programul ESE Profesional pentru Managementul Artelor și Culturii de la European School of Economics din Florența are rolul de a crea lideri inovatori în domeniul artelor și c ... +

Programul ESE Profesional pentru Managementul Artelor și Culturii de la European School of Economics din Florența are rolul de a crea lideri inovatori în domeniul artelor și culturii vizuale. La finalizarea cursului, elevii vor avea ocazia să intre în Pathway al lumii artei internaționale, de exemplu, în mediul muzeal și pe piața artei. Programul combină cursuri riguroase predate de docenți profesioniști și oportunități valoroase de învățare la fața locului, în scopul de a distinge elevii în mediul public, privat și non-profit arte. -
Cursuri
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 luni
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici