close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Cursuri în Management de teatru

Profesioniștii care doresc să-și extindă perspectivele de carieră sau să fie eligibili pentru o promoție pot alege să ia câteva cursuri în domeniul lor de studiu. Cu o durată de oriunde de la săptămâni la luni, un curs poate fi adesea luat în regim part-time, permițându-i să continuați să lucrați în timp ce obțineți o educație suplimentară. Ce sunt cursurile în managem… Citeste mai mult

Profesioniștii care doresc să-și extindă perspectivele de carieră sau să fie eligibili pentru o promoție pot alege să ia câteva cursuri în domeniul lor de studiu. Cu o durată de oriunde de la săptămâni la luni, un curs poate fi adesea luat în regim part-time, permițându-i să continuați să lucrați în timp ce obțineți o educație suplimentară.

Ce sunt cursurile în managementul teatrului? Aceste programe sunt de obicei concepute pentru cei care se află în artele spectacolului și care doresc să se mute în management sau pentru cei care au deja experiență de management, dar care doresc să intre în industria teatrului. În funcție de cursul specific, subiectele pot include strângerea de fonduri, finanțarea, dreptul de divertisment, comunicarea, dezvoltarea performanțelor, marketingul, strategiile de creștere a vânzărilor de bilete, relațiile cu mass-media sau publicitatea pentru evenimentele de teatru.

Elevii care participă la cursurile de management al teatrului dobândesc competențe importante, cum ar fi comunicarea, conducerea, rezolvarea conflictelor și rezolvarea problemelor. Aceste abilități ajută absolvenții să găsească mai multe oportunități de carieră și pot contribui la creșterea veniturilor acestora.

Costul frecventării școlii este uneori cel mai mare obstacol în calea obținerii unei educații. Cursurile sunt adesea o modalitate mult mai accesibilă de a câștiga cunoștințe, deoarece acestea sunt de obicei mai scurte în timp și uneori pot fi luate online.

Există o serie de posibilități de carieră pentru cei care au o educație în managementul teatrului. Unii aleg să intre în gestiune, iar titlurile tipice includ managerul de scenă, managerul de producție de teatru, managerul de vânzări, managerul de publicitate și marketing și managerul casei. Alte denumiri profesionale potențiale pot include directorul de artă, profesorul de drama, directorul de comunicare, directorul de program, producătorul tehnic, administratorul de artă, dezvoltatorul de politici, directorul de colectare a fondurilor, contabilul de teatru, consultantul juridic și expertul în relații cu mass-media. Ocuparea forței de muncă poate fi găsită la instituții culturale, locuri de performanță, centre de arte sau școli.

Începeți din învățământul dvs. utilizând această bază de date pentru a cerceta diferite cursuri. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
CATS College Boston
Boston, Statele Unite ale Americii

Ați văzut vreodată un musical de pe Broadway și v-ați întrebat cum este să fiți pe scenă sau cum în lume realizează piesele și iluminatul incredibile? Alăturați-vă pentru un t ... +

Ați văzut vreodată un musical de pe Broadway și v-ați întrebat cum este să fiți pe scenă sau cum în lume realizează piesele și iluminatul incredibile? Alăturați-vă pentru un teatru de vară intensiv pentru a explora intrările și ieșirile din Broadway. -
Cursuri
Engleză
Sept 2021
Campus