ACADEMICCOURSES

Compară 2 Studii de Curs în Management de mediu

Prin luarea un curs de management de mediu, elevii vor învăța cum să respecte reglementările referitoare la deșeuri, apă, poluarea, și calitatea aerului. Finalizarea cursuri poate permite studenților să devină expert în administrație, știință, și legislația.

Poate vă întrebați, ceea ce este un curs de management de mediu? Acest cursuri pregătește pe elevi să devină supraveghetori cu privire la probleme de mediu. Administratori de mediu devin suficient de informat pentru a vă asigura că angajatorii respectă reglementările guvernamentale privind mediul. Cei care termina un program de grad ar putea găsi de lucru în industria de construcții, energie, industria aerospațială, sau de utilitate. Subiectele care sunt cuprinse în curriculum includ de remediere, resursele naturale, prevenirea poluării, sănătate și siguranță, guvern și sistemele de reglementare din industrie, servicii de laborator, gestionarea deșeurilor, precum și eliminarea deșeurilor periculoase.Devenind familiarizat cu aceste subiecte permite persoanelor fizice pentru a servi mai bine angajatorii lor și să păstreze pământul în siguranță, de asemenea.

Având un curs în gestionarea mediului dă savanți de know-how-ul științific și administrativ. Cursuri permite persoanelor să înțeleagă reglementărilor guvernamentale și cum să aplice regulile pentru diverse industrii. Cunoștințele acumulate prin cursuri oferă solicitanților de locuri de muncă un avantaj competitiv atunci când caută pe pozitie de muncă și promoții.

Costul de fiecare clasă vor varia în funcție de facultate care ofera o, fie că 's online sau pe-campus, precum și durata cursului de studiu. Ar fi înțelept să contactați școala te 're interesat în participarea la preturi speciale de școlarizare.

Cunoasterea în management de mediu, ca parte a unui program de grad poate duce la o varietate de poziții în sectoarele privat și public.De exemplu, elevii pot căuta locuri de muncă în calitate de consultanți, planificatori, activiști, ofițeri de durabilitate, manageri, ingineri și oameni de știință. Persoanele care sunt deja lucrează în unul dintre aceste domenii poate fi capabil să se ridice în carieră datorită cunoștințelor lor a crescut cu privire la mediul înconjurător, stau în scrisoarea de drept în ceea ce privește conformitatea, și administrație.

Dacă doriți să se aplice pentru a lua un curs de management de mediu, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

 

2 Rezultate din Management de mediu Filter

Incendii de tufiș: curs de răspuns, ajutor și rezistență - Universitatea din Newcastle

FutureLearn
Cursuri
<
Frecvență redusă
<
3 săptămâni
Engleză
Online

Descoperiți strategii pentru a vă pregăti, pentru a răspunde și pentru a vă recupera din dezastrele naturale ale focului de tufă din mințile conducătoare ale lumii.

Citeste mai mult

Certificat de absolvent în management de inginerie de mediu

University of Technology Sydney
Cursuri
Feb 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Acest curs se ocupă cu aspectele generale ale managementului de mediu relevante pentru practicarea profesioniști în domeniul științei inginerie, planificare, arhitectura, drep ...

Citeste mai mult