close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Studii de Curs în Management maritim și de coastă

Dacă credeți că managementul zonelor litorale și marine este câmpul pentru tine, ia în considerare cursuri în acest domeniu să se concentreze educatia ta. Absolvenții acestor programe pot merge pe pentru a face o mare diferenta pentru cel mai mare mediu din lume. S-ar putea fi mirat, ceea ce este un curs de management de coastă și marine și ceea ce-l face unic? Gestionarea resurselor… Citeste mai mult

Dacă credeți că managementul zonelor litorale și marine este câmpul pentru tine, ia în considerare cursuri în acest domeniu să se concentreze educatia ta. Absolvenții acestor programe pot merge pe pentru a face o mare diferenta pentru cel mai mare mediu din lume.

S-ar putea fi mirat, ceea ce este un curs de management de coastă și marine și ceea ce-l face unic? Gestionarea resurselor marine este un aspect specific de biologie marină, care se concentrează asupra mediului acvatic și cum să susțină unul dintre resursele noastre cele mai sensibile și delicate. Aspecte de la sociologie, ecologie, economie și chiar studii de afaceri sunt de obicei incluse, precum și mai multe tipuri de știință, inclusiv chimie, geologie si biologie.

Cel mai mare beneficiu pentru absolvenții de un curs de management de coastă și marine este cunoașterea pe care le pot influența pozitiv mediul de viitor. Calitatea vieții pentru animale nenumărate, precum și oameni, poate fi îmbunătățită prin contribuțiile dumneavoastră.

Gestionarea resurselor marine este un program avansat care variază foarte mult în costuri. Acest câmp afectează întreaga lume, astfel încât este posibil să primească o educație excelentă, indiferent unde locuiți, dar nu locație joacă un rol important în determinarea de școlarizare. Cursurile online sunt, de asemenea, disponibile pentru elevii cu mai puțin timp.

Carierele care sunt posibile cu un grad în acest domeniu sunt în mare parte împărțite în două categorii: științifice și de consultare. Locuri de muncă științifice sunt mai aplicată și includ activități de cercetare și punerea în aplicare a noilor evoluții. Alternativ, este posibil să se lucreze în calitate de consultant în gestionarea și dezvoltarea de tehnici restabilirea mediului și a resurselor. Ambele aceste ramuri au un impact direct oceanele și să facă o diferență în durabilitate. Puteți utiliza, de asemenea, gradul dumneavoastră de a lucra în acvarii sau muzee.

De coastă și gestionarea resurselor marine poate fi un domeniu foarte interesant și important pentru persoana potrivita.Daca esti pasionat de a contribui, începe prin cercetarea programe. Cursurile sunt oferite pe tot globul, așa că sunt sigur de a găsi unul care este potrivi perfect. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
IES Abroad
Puerto Baquerizo Moreno , Ecuador

Acest termen de trei săptămâni din ianuarie este perfect pentru studenții interesați de ecologie marină și studii de mediu. Veți studia la Institutul Academic de Arte și Știin ... +

Acest termen de trei săptămâni din ianuarie este perfect pentru studenții interesați de ecologie marină și studii de mediu. Veți studia la Institutul Academic de Arte și Științe din Galápagos (GAIAS) de pe insula San Cristóbal. Acest campus la distanță de la Universidad San Francisco de Quito a fost stabilit pentru a continua eforturile în conservarea și dezvoltarea durabilă pe Insulele Galápagos. -
Cursuri
Normă întreagă
3 săptămâni
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici