ACADEMICCOURSES.RO

Caută 9 Studii de Curs de Top în Lituania 2019/2020

Există sute de recunoscut la nivel național Calificările profesionale si cursuri de instruire de la lumi lider furnizorii de educație. Obiectivele cursului ar trebui să conducă la metodele de predare și interesul elevilor.

Lituania, oficial Republica Lituania este o țară din Europa de Nord, cea mai mare dintre cele trei state baltice. Acesta este situat pe malul de sud-est a Mării Baltice, la est de Suedia și Danemarca. Mai mult de 90% din lituanieni vorbesc cel puțin o limbă străină și jumătate din populație vorbește două limbi străine, mai ales rusă și engleză.

Contactează Direct Școlile Cursuri de Top în Lituania 2019/2020

rezultate găsite Filter

Cursuri de engleză on-line

English Language Lab
Online Part time Înscriere Deschisă Lituania Vilnius

Aceste cursuri sunt foarte convenabile ca studenții noștri nu trebuie să plece de acasă sau de la birou pentru a studia limba engleză. De asemenea, în timpul acestor cursuri de fiecare elev primește un profesor personal, care lucrează în mod individual cu elevul concentrându-se pe principalele abilități care urmează să fie îmbunătățite. Noi nu dau filme de pre-filmate, am urmat tehnici de predare cele mai avansate și să ofere lecții vii.

De la 0 la CPL cu ATPL (congelate)

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Campus La zi Septembrie 2020 Lituania Vilnius

Ce ai? - CPL - Commercial licența de pilot cu - (IR) evaluare Instrument, (ME) Evaluarea Multi motor, "Frozen" ATPL - licență de pilot de linie (curs teoretic) cu minim de 200 de ore de zbor.

MCC - curs de cooperare multi-echipaj (avion)

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Campus La zi Septembrie 2020 Lituania Vilnius

Desigur Multi Crew cooperare este esențială pentru a zbura ca un membru al echipajului companie aeriană in Multi Pilot aeronave (MPA). Este necesară curs MCC (sau este un avantaj semnificativ) se completează de către majoritatea companiilor aeriene înainte de un interviu.

Cursuri de formare pentru calificarea de tip

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Campus La zi Part time 30 - 45 zile Septembrie 2020 Lituania Vilnius + 1 mai mult

AESA a aprobat ATO lituaniană "pilotu Mokykla" a stabilit programe de formare de evaluare de tip pentru toate dintre cele mai populare tipuri de aeronave de Vest utilizate la aviația civilă.

Aeronave și elicopter de licență de pilot privat PPL (A) (h)

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Campus La zi Septembrie 2020 Lituania Vilnius

Scopul Private Pilot PPL (A) Cursul este de a instrui pilotul student pentru a zbura în condiții de siguranță și eficient în Visual regulile de zbor.

Instructor de zbor fi curs de formare (a)

Baltic Aviation Academy
Campus Contactează şcoala Lituania Vilnius

Te simți o pasiune pentru aviație? Ați câștigat deja CPL (A), ATPL (A) sau PPL (А), dar încă nu pot sta într-un singur loc? Ce se întâmplă dacă v-am spus că poți să faci mult mai mult cu asta? Ce se întâmplă dacă v-am spus că poți să faci mult mai mult cu asta?

Cursuri de formare pentru calificarea de tip

Baltic Aviation Academy
Campus Septembrie 2020 Lituania Vilnius

Academia de Aviație Baltică a dezvoltat programe de training pentru marea majoritate din cele mai populare aeronavelor de tip occidental, de multe ori fiind primul din regiune de a introduce programe de calificare de tip pentru noile tipuri de aeronave.

Modular licență de pilot comercial (CPL (A)) curs de pregătire

Baltic Aviation Academy
Campus 805 ore Septembrie 2020 Lituania Vilnius

Modular de pilot comercial Curs de instruire de licență este conceput pentru cei care doresc să armonizeze nevoile cu posibilitățile.

ATPL curs de formare integrat

Baltic Aviation Academy
Campus 20 - 25 luni Septembrie 2020 Lituania Vilnius

Integrat Airline Transport Pilot License (ATPL (A)) Programul de instruire este un program de training intensiv, cu scopul de a ajuta studenții cu puțină experiență sau nu de zbor înainte de a trece la cockpiturile de avioane comerciale mai devreme.