ACADEMICCOURSES.RO

Compară 7 Studii de Curs în Life Coaching

Universitățile și colegiile stabilesc propriile cerințe de admitere pentru cursurile de învățământ superior, astfel încât acestea variază larg. În funcție de curs, student absolvent poate fi capabil de a intra în învățământul superior, cu o gamă largă de calificări. Dacă 're aplică pentru a face un curs de diplomă Foundation, ați putea descoperi că experiența profesională este luată în considerare alături de nici o calificare care le au. Unele institute de învățământ superior și colegii oferă Ani Fundația ca pregătire pentru un anumit cursuri de grad. Ei au, de obicei, nu 't rezultat în criterii separate, deoarece pur si simplu te califica pentru a intra în programul de gradul în sine. Fundația de ani nu-i 't la îndemână pentru toate cursurile de grade, cu toate acestea.

Curs în Life Coaching

7 Rezultate din Life Coaching Filter

şapte obiceiurile de oameni extrem de eficient

Seattle Pacific University School of Business and Economics
Campus La zi Part time 5 zile Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Seattle + 1 mai mult

Folosind principiile predate în 7 obiceiuri de Foarte Oamenii eficiente - best-seller naţional de către Dr. Stephen R. Covey, fondator si presedinte al Franklin Covey Co acest curs extrem de dinamic şi participativ va va oferi o foaie de parcurs pentru a creşte eficienţa dumneavoastră în locul de muncă şi viaţa personală.

Data Science Work Balanță pentru viața de muncă Bootcamp

VERITAS
Campus La zi 10 - 12 săptămâni Ianuarie 2020 Costa Rica San Jose

Acest BootCamp Data Science se concentrează pe extinderea setului de instrumente profesionale și pe creșterea cunoștințelor dvs. indiferent de majoritatea dvs. Curriculumul de la bootcamp este structurat pentru a vă completa formarea riguroasă în învățarea mașinilor, programare, curățarea datelor, comunicarea datelor și planificarea proiectului.

Curs: Discursul public cu tehnici de teatru Actul 1

IFCAM
Campus La zi 2 zile Noiembrie 2019 Franţa Montrouge Paris + 1 mai mult

Cuceresti publicul sau. La sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea prezenta un subiect în mod senin în fața unui public care se bazează; tehnici de acțiune; să fedeleze publicul și să stimulezi o dinamică pozitivă; pentru a-și consolida expresiile orale, trupești și emoționale.

Curs: Vorbire publică cu actul 2 Tehnici de teatru

IFCAM
Campus La zi 2 zile Noiembrie 2019 Franţa Montrouge Paris + 1 mai mult

Îmbunătățește-ți abilitățile de a vorbi în public. La sfârșitul acestui antrenament, participanții vor putea să-și stimuleze reactivitățile și capacitățile lor de a „îndrăzni”; să-și crească puterile de convingere și carisma lor; să-și pună în scenă discursurile în public la teatru.

Seminar privind inteligența emoțională

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus La zi Part time 24 ore Contactează şcoala Mexic Monterrey Buenavista Santa Fe Ciudad Juarez Saltillo Morelia Torreón + 7 mai mult

Obiectivul acestui program este să vă antrenați pentru a vă distinge propriile procese emoționale și cele ale altora. Învățați să promovați relații adevărate de creștere umană în mediile de lucru și în afara lor.

Seminar de formare instructor pe High Impact

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Campus La zi Part time 48 ore Contactează şcoala Mexic Zapopan + 1 mai mult

Obiectivul acestui program este de a învăța să folosească diferitele instrumente și tehnici pentru furnizarea sesiunilor formale de formare, transmiterea eficientă a cunoștințelor și a formelor de evaluare; aplică principiile teoretice și practice ale didacticii și educației adulților pentru dezvoltarea procesului didactic-învățare în formare.

Programul de instruire pentru antrenori

Adler
Campus La zi 18 luni Septembrie 2020 Canada Toronto

Cu locații din întreaga lume, Adler oferă un program și un model de pregătire aprofundat, respectate la nivel global, care pot fi aplicate practic oricărei situații de coaching. Ne pregătim antrenorii să folosească profunzimea cunoștințelor și a celor mai bune practici în coaching, găsind în același timp stilul și vocea lor unică ca antrenor.