ACADEMICCOURSES

Caută 4 Studii de Curs de Top în Jamaica 2020/2021

Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.

Câteva universități din Statele Unite au programe de extindere în diferite părți ale Jamaica. Cele mai multe dintre studenții care se înscriu în aceste programe part-time sunt profesioniștii care doresc să-și continue educația lor, fără a fi nevoie să se mute mai aproape de națiune 's Universitățile de lucru. Jamaica este a treia cea mai mare insulă din Caraibe.

Contactează Direct Școlile Cursuri de Top în Jamaica 2020/2021

rezultate găsite Filter

Curs: engleză ca a doua limbă

University College Of The Caribbean
Cursuri
<
Normă întreagă
<
9 săptămâni
Campus

Acest curs este conceput pentru studenții care au deja unele cunoștințe de limba engleză sau care au studiat limba engleză în trecut.

Citeste mai mult

Program de audit intern

University of New Orleans College of Business Administration
Cursuri
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Programul este oferit la doar câteva universități din Statele Unite. La finalizarea programului, IIA va emite un certificat de finalizare.

Citeste mai mult

Curs: Jamaican program de imersiune culturale

University College Of The Caribbean
Cursuri
<
Normă întreagă
<
3 săptămâni
Campus

Programul este un (3) o săptămână, trei (3), oferind trei de credit, care exploreaza cultura jamaican printr-un intensiv (pe-campus) de studiu și experiență de teren.

Citeste mai mult

Curs: vacanță ESL

University College Of The Caribbean
Cursuri
<
Normă întreagă
<
2&nbsp;-&nbsp;3 săptămâni
Campus

Aceste cursuri intensive de scurtă 2 și 3 săptămâni sunt concepute pentru a îmbunătăți capacitatea elevului de a utiliza limba engleză în situații din viața reală. ...

Citeste mai mult