ACADEMICCOURSES.RO

Caută 4 Studii de Curs de Top în Jamaica 2019/2020

Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.

Câteva universități din Statele Unite au programe de extindere în diferite părți ale Jamaica. Cele mai multe dintre studenții care se înscriu în aceste programe part-time sunt profesioniștii care doresc să-și continue educația lor, fără a fi nevoie să se mute mai aproape de națiune 's Universitățile de lucru. Jamaica este a treia cea mai mare insulă din Caraibe.

Contactează Direct Școlile Cursuri de Top în Jamaica 2019/2020

rezultate găsite Filter

Curs: vacanță ESL

University College Of The Caribbean
Campus La zi 2 - 3 săptămâni Contactează şcoala Jamaica priză de apă

Aceste cursuri intensive de scurtă 2 și 3 săptămâni sunt concepute pentru a îmbunătăți capacitatea elevului de a utiliza limba engleză în situații din viața reală.

Curs: Jamaican program de imersiune culturale

University College Of The Caribbean
Campus La zi 3 săptămâni Contactează şcoala Jamaica priză de apă

Programul este un (3) o săptămână, trei (3), oferind trei de credit, care exploreaza cultura jamaican printr-un intensiv (pe-campus) de studiu și experiență de teren.

Curs: engleză ca a doua limbă

University College Of The Caribbean
Campus La zi 9 săptămâni Contactează şcoala Jamaica priză de apă

Acest curs este conceput pentru studenții care au deja unele cunoștințe de limba engleză sau care au studiat limba engleză în trecut.

Program de audit intern

University of New Orleans College of Business Administration
Campus Part time Contactează şcoala Statele Unite ale Americii New Orleans Jamaica priză de apă + 1 mai mult

Programul este oferit la doar câteva universități din Statele Unite. La finalizarea programului, IIA va emite un certificat de finalizare.