ACADEMICCOURSES.RO

Caută 206 Studii de Curs de Top in Italia 2019/2020

Italia este o locaţie excelentă pentru studiul, cu unele dintre cele mai vechi universităţi şi de cele mai prestigioase şi cu acces remarcabilă la oportunităţile interne şi internaţionale. Ea are o istorie bogata, care este infuzată în aplicaţiile moderne. Ţinând cursuri în Italia este un excelent pas pe calea spre succes.

Cursuri în Italia sunt largi şi pot fi, de obicei, luate în legătură cu programele de gradul şi programe de certificat. Acestea pot fi studiate online, prin învăţământ la distanţă, sau într-o clasă de la instituţii academice din Italia. Cursuri în Italia, acoperă un spectru larg de teme, cum ar fi management, stiinta, bancar, asistenţă medicală, teologie, economie, mass-media sociale şi altele. Cursurile sunt disponibile pentru aproape orice industrie, cu opţiuni de studiu disponibile pentru fiecare nevoie specifică. Cursuri în Italia vă poate ajuta să găsiţi succesul profesional prin punerea în aplicare metode unice de predare-top prin intermediul mai bine cotate programe, facilităţile şi profesori.

Aflaţi mai multe despre cursuri în Italia de defilare prin opţiunile de mai jos. Puteţi găsi următorul pas pe care va va ajuta sa avansezi in cariera ta!

rezultate găsite Filter

Curs de producție

Roma Film Academy
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Italia Roma

Departamentul de producție este unul dintre cele mai complexe din lume ale producției audio-vizuale, deoarece se ocupă de toate aspectele organizatorice, logistice, administrative și de promovare ale operei audiovizuale, precum și de distribuția acesteia. Este nevoie de o abordare metodică și sistemică, dar și de creativitate și inițiativă. Este potrivit în special pentru cei cu o aptitudine pentru organizarea și gestionarea unui proiect. Este un departament cheie, fundamental atât în timpul realizării lucrării, cât și după reducerea finală, dat fiind faptul că se ocupă de promovarea produsului, aspect care face adesea diferența pentru a avea succes pe piață.

Master în Diploma de Spălare a Banilor

European School of Banking Management
Campus Online La zi 6 luni Octombrie 2019 Italia Milano Roma Bari + 3 mai mult

Diploma de combatere a spălării banilor este recunoscută astăzi de către experți drept Topul instruirii italiene în domeniul combaterii spălării banilor.

Curs de gătit italiană

In Florence Academy
Campus La zi Part time 1 - 20 săptămâni Înscriere Deschisă Italia Florenţa + 1 mai mult

Italian curs de gătit se concentreze în special pe bucătăria toscană și la sfârșitul fiecărei lecții se organizează o sesiune de degustare.

Anul II - Curs profesional de fotografie - Pregătire avansată

Istituto Italiano di Fotografia
Campus La zi 1 an Octombrie 2020 Italia Milano

Al doilea an al Cursului de fotografie profesională este un curs de specializare pentru cei care au deja experiență în fotografie și doresc să o aprofundeze și să o îmbunătățească urmând o școală profesională.

Curs intensiv de 1 an în designul produselor de modă

Accademia del Lusso
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Italia Milano

Cursul intensiv de design al produselor de modă de la Accademia del Lusso Milan pregătește studenții să devină profesioniști care sunt capabili să gestioneze întregul lanț de producție al unui produs de modă, de la designul original al schiței până la crearea finală a unui articol de îmbrăcăminte ...

Desigur un an design de produs

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Italia Milano

Cursul de o expertiză an în design de produs este structurat după cum urmează: ciclu de prelegeri cu munca, proiecte și ateliere de lucru integrat. Elevii câștiga un consistent fond cultural, metodologie și practică pentru a putea să se alăture Maestru de Design Industrial Interne.

Curs: curs intensiv de limba italiană

Scuola Leonardo Da Vinci
Campus La zi 1 - 48 săptămâni Înscriere Deschisă Italia Florenţa Milano Roma Siena + 3 mai mult

Cursul intensiv de limbă italiană este cursul nostru standard și constă din 4 lecții italiene pe zi, în total 20 de lecții pe săptămână. Fiecare lecție durează 45 de minute.

Curs în Legea modei

Milano Fashion Institute
Campus La zi Part time 4 săptămâni Iulie 2020 Italia Milano + 1 mai mult

Gestionarea modă

Curs de trei ani în design vestimentar

RM Istituto Moda e Design Milano
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Italia Milano

Învățarea prin practică este principiul din spatele cursurilor de trei ani Raffles Milano, un centru de instruire pe care mintea, oferă o bază tehnică solidă și vă face să vă doriți să-și lărgească orizonturile lor de viață. Sistemul de moda este un teritoriu vast, articulat, chiar și imprevizibil, în care sensul clasic nu îndeplinește experiment mai condus. Nu există rețete să apară. Există posibilitatea de a lucra, dorința de a cunoaște și de a concura cu lumea exterioară și multe culturi sale: de mare, pop, etno ... Există un ochi foarte ascuțită - formare continuă - este capabil de a captura cel mai mic detaliu. Un ochi care știe metodele tradiționale de croitorie, dar nu se teme să propună eleganță ireverențios.

Școala de iarnă „Solidaritatea în dreptul Uniunii Europene”

University of Pisa Summer & Winter Schools
Campus La zi 4 zile Februarie 2020 Italia Pisa

Solidaritatea în dreptul Uniunii Europene continuă să fie una dintre soluțiile posibile pentru multe dintre provocările critice actuale: gestionarea migrațiilor, refugiaților, dezastre naturale și provocate de om, terorism și schimbări climatice. În acest context, această școală oferă studenților toate instrumentele esențiale pentru a gestiona solidaritatea în fiecare domeniu de aplicare al Uniunii Europene prin prelegeri susținute de profesori autoritari (în special savanți influenți și ofițeri de organizații proeminente).

Montessori profesor asistent 0-3 ani și 3-6 ani

International Montessori Institute
Online La zi 3 luni Martie 2020 Spania Vilafant Italia Roma Barcelona + 3 mai mult

Această formare a profesorilor de la Montessori, în vârstă de 0-3 ani și 3-6 ani, inclusiv principala bază teoretică a educației Montessori, ținând cont de importanța factorilor emoționali și a relațiilor de bază pentru a obține rezultate excelente în practica educațională zilnică. Stabiliți o imagine de ansamblu a tuturor spațiilor de lucru și le integrați perfect în fundațiile și munca și practicile personale ale teoriei educaționale a lui Montessori, asigurând astfel accesul și înțelegerea tuturor instrumentelor necesare pentru abordarea educațională a lui Montessori.

Curs de Modă Illustrator - Milano

IUAD Accademia della Moda
Campus 9 luni Octombrie 2019 Italia Milano

Editorii de modă sunt responsabili pentru etapa de cercetare și proiectare, stabilind tendințele și definind inspirația pentru colectare.

Programul Anului GAP

Global School for Entrepreneurship
Campus La zi 8 luni Septembrie 2020 Ţările de Jos Amsterdam Franţa Paris Germania Berlin Italia Florenţa + 6 mai mult

Fiecare destinație are un subiect și o ședere de două luni. În Amsterdam, veți descoperi ADN-ul dvs. antreprenorial în compania unor clatite olandeze delicioase și pantofi de lemn. În Paris, veți dezlănțui creativitatea cu inspirația brânzei și a vinului. În Berlin, veți fi scufundați în lumea digitală și în decorul urban al bratwurst și bere. În sfârșit, în Italia, veți găsi și sărbători această descoperire cu o mare pizza

Curs de patiserie italiană

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus La zi 3 săptămâni Noiembrie 2019 Italia Torino

Programul cursului oferă lecții de demonstrație deținute de profesioniștii de patiserie, Maestrul de înghețată Master și Master Chocolatier, instruiți de către Federația Italiană de Patiserie.

Curs de Design Interior - An universitar - Aport de toamnă

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Campus La zi 30 săptămâni Contactează şcoala Italia Milano

În ultimii ani, domeniul designului de interior a înregistrat o creștere continuă, din acest motiv profesioniștii din domeniu trebuie să fie mai flexibili și în legătură cu noile tehnologii, metode și materiale. Prin programul de design interior pentru anul școlar, studenții primesc o introducere aprofundată și practică a designului italian și a conceptului "Made in Italy", acordând o atenție deosebită tendințelor contemporane, fiind în același timp echipate cu toate instrumentele necesare pentru a intra în acest domeniu. Elevii vor învăța să proiecteze spații interioare atât pentru uz comercial, cât și pentru uz rezidențial, de la conceptul inițial și prima schiță la vederea 3D și să realizeze un model care să reprezinte un spațiu public. În plus, cursul dezvoltă conștientizarea studenților cu privire la culoare, formă și formă și le oferă abilitățile necesare pentru a alege finisajele interioare. Programul este structurat în jurul marilor expoziții comerciale internaționale din Italia, care oferă o perspectivă asupra ultimelor tendințe contemporane și devine punctul de plecare pentru o dezbatere mai largă asupra designului și a limbajului său actual: formal și expresiv.