ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Pisa Italia 2020/2021

Universitățile și colegiile stabilesc propriile cerințe de admitere pentru cursurile de învățământ superior, astfel încât acestea variază larg. În funcție de curs, student absolvent poate fi capabil de a intra în învățământul superior, cu o gamă largă de calificări. Dacă 're aplică pentru a face un curs de diplomă Foundation, ați putea descoperi că experiența profesională este luată în considerare alături de nici o calificare care le au. Unele institute de învățământ superior și colegii oferă Ani Fundația ca pregătire pentru un anumit cursuri de grad. Ei au, de obicei, nu 't rezultat în criterii separate, deoarece pur si simplu te califica pentru a intra în programul de gradul în sine. Fundația de ani nu-i 't la îndemână pentru toate cursurile de grade, cu toate acestea.

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Pisa este un oras frumos, liniștit, în condiții de siguranță și curat în apropierea râului. Acest lucru îl face ideal pentru a trăi și de a studia. Universitățile din Pisa, cum ar fi Universitatea din Pisa sunt cunoscute pentru lor de educație bună calitate și au taxe de școlarizare rezonabile.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Pisa in Italia 2020/2021

rezultate găsite Filter

Școala de iarnă „R4Rheologi”

University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course
Cursuri
<
Normă întreagă
<
60 ore
Engleză
Campus

Școala de iarnă „R pentru arheologi” urmărește o combinație fructuoasă de arheologie și statistici prin predarea analizei datelor, a extragerii datelor și a tehnicilor de vizu ...

Citeste mai mult

Curs de codologie și paleografie siriac

University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course
Cursuri
01 Feb 2021
<
Normă întreagă
<
6 zile
31 Oct 2020
Engleză
Campus

Școala de vară va permite studenților și savanților care cunosc deja siriac și / sau au cunoștințe de bază despre codicologie, să studieze, să analizeze și să descrie manuscri ...

Citeste mai mult