$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Cursuri în Istoria muzicii

Pentru studenții care sunt interesați în continuarea studiilor după liceu, cursurile sunt o opțiune viabilă. Ele oferă posibilitatea de a dobândi cunoștințe și abilități de specialitate care pot pregăti studenții pentru o carieră sau colegiu. Cursurile pot dura de la câteva luni până la câțiva ani. Elevii se pot întreba: "Care sunt cursurile din istoria muzicii?" Studiul is… Citeste mai mult

Pentru studenții care sunt interesați în continuarea studiilor după liceu, cursurile sunt o opțiune viabilă. Ele oferă posibilitatea de a dobândi cunoștințe și abilități de specialitate care pot pregăti studenții pentru o carieră sau colegiu. Cursurile pot dura de la câteva luni până la câțiva ani.

Elevii se pot întreba: "Care sunt cursurile din istoria muzicii?" Studiul istoriei muzicii cuprinde vastul spectru de stiluri muzicale și tendințe care au evoluat de la culturi antice până în prezent. Unele cursuri oferă specializări bazate pe perioade de timp sau locații, cum ar fi muzica San Marco, Veneția, în perioada Barocului timpuriu. Clasele tipice pot include limbi străine, abilități de cercetare, istoria genurilor și studiul jazzului, folclorului și blues-ului.

Elevii înscriși în cursuri de istorie muzicală pot învăța multe abilități de gândire critică, de exemplu, o înțelegere a modului în care timpul și locul influențează cultura și tendințele. De asemenea, aceștia ar putea deveni adepți la cercetarea și clasificarea informațiilor, care sunt aptitudini utile indiferent de profesie.

Factori precum locația școlii, durata cursului și taxele pentru cameră și bord vor afecta costul cursurilor din istoria muzicii. Elevii ar trebui să facă o comparație atentă a diferitelor programe pentru a alege pe cea care le satisface nevoile.

După terminarea cursurilor de istorie muzicală, studenții pot găsi oportunități de angajare în predare și cercetare la instituții de muzică sau școli publice. Ei puteau deveni bibliotecari de muzică pentru coruri profesionale, orchestre simfonice sau trupe. Companiile de publicare care se specializează în cărți de muzică academică numesc adesea studenți de istorie muzicală ca reprezentanți, cercetători și editori.

Elevii pot lua cursuri de istorie muzicală la instituții apropiate acasă sau în străinătate. Pentru cei care locuiesc în zone îndepărtate, cursurile online sunt o posibilitate. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
IES Abroad
Viena, Austria

Acasă la un număr uluitor de compozitori legendari - de la Haydn, Mozart și Beethoven până la Brahms, Mahler și Schoenberg-Vienna, păstrează astăzi o incredibilă bogăție a cul ... +

Acasă la un număr uluitor de compozitori legendari - de la Haydn, Mozart și Beethoven până la Brahms, Mahler și Schoenberg-Vienna, păstrează astăzi o incredibilă bogăție a culturii muzicale. Orchestra Filarmonicii din Viena, Musikverein și Staatsoper sunt doar câteva din numeroasele instituții de conducere care ajută la transformarea Vienei într-un adevărat "oraș al muzicii" - și o face locația perfectă pentru un studiu de istorie și spectacol muzical . -
Cursuri
Normă întreagă
Engleză, Germană
Campus