Filter
Cursuri
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 13 Studii de Curs în Instruire elicopter

Un curs se poate referi la o serie de clase necesare pentru a obține o diplomă sau un certificat sau se poate referi la o singură clasă. Cursurile academice formate dintr-o serie de cursuri pot dura un semestru până la finalizarea sau câțiva ani. Modelele singulare durează de obicei un semestru academic.

Ce este cursul de formare în elicoptere? Indiferent dacă aveți aspirații de a fi un pilot de elicopter în carieră sau pur și simplu doriți să faceți zborul cu un nou hobby, cursurile de pregătire a elicopterului pilot privat sunt adesea un loc bun pentru a începe. Cursurile sunt, de obicei, o combinație de școală de zbor și de la sol. Elevii de obicei se antrenează unu-la-unu cu instructorul lor. Fiecare nivel de formare poate construi baza de încredere, cunoștințe și abilități ale elevilor. În primul rând, aflați cum și de ce zborul cu elicopterul. Puteți învăța să controlați aeronava, să decolați și să aterizați, precum și manevre în timpul zborului. Odată ce ați finalizat cursul pilot privat, trebuie să obțineți o licență de pilot comercial pentru a face o carieră din aceasta.

Învățarea să zboare vă echipează cu multe abilități valoroase. Obțineți o conștientizare situațională care vă face un pilot mai sigur și șofer de mașină. Învățați să vă gândiți la picioarele voastre și să răspundeți la circumstanțe în schimbare rapid și încrezător, ceea ce se traduce pozitiv în alte domenii ale vieții.

Cursurile pot fi oferite de diverse aeroporturi mari și mici. În funcție de locul unde sunt oferite cursurile, costurile pot varia foarte mult. Contactați organizația responsabilă pentru curs pentru mai multe informații despre costuri.

Există multe cariere disponibile ca pilot de elicopter. Instructorii de zbor sunt aproape întotdeauna în căutare. Va trebui să faceți un curs pentru a obține licența de instructor. Puteți oferi excursii pentru o mare varietate de locații interesante. Turiștii plătesc, de obicei, top-dolar pentru aceste experiențe. Mulți piloți de elicoptere se alătură armatei sau lucrează ca contractori pentru armată.

Unele cursuri de pregătire pentru elicoptere vă permit să faceți școli de bază și simulări online, dar instruirea în timpul zborului vă va cere să raportați către o anumită locație. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

13 Rezultate din Instruire elicopter

Eurotech Flight School

Aceste ratinguri vă permit să zburați cu elicoptere cu turbine cu mai multe motoare. Cursul trebuie repetat și pentru cei care au nevoie de o reînnoire a calificării de t ... [+]

privilegii

Aceste ratinguri vă permit să zburați cu elicoptere cu turbine cu mai multe motoare. Cursul trebuie, de asemenea, să fie repetat pentru cei care au nevoie de reînnoirea calificării de tip care a expirat cu mai mult de 3 ani.

Pre-rechizite

Acest curs poate fi urmat de piloți privați și comerciali care au cel puțin 70 de ore de zbor ca pilot pilot sau student pilot care participă la cursul complet ATPL. Pentru extinderea IFR a clasamentului, trebuie fie să fi fost finalizată prima parte a cursului IR, fie să dețineți deja un certificat IR pe un alt elicopter.

Curs teoretic

Cursul teoretic este organizat de Academie.

Cursul practic

Biroul de planificare organizează întâlnirile cu instructorii pentru rezervarea orelor de zbor la cerere.... [-]

Italia Caiolo
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eurotech Flight School

Cu licența de pilot privat veți putea să pilotați elicoptere pentru turism. ... [+]

privilegii

Cu licența de pilot privat veți putea să pilotați elicoptere pentru turism.

Pre-rechizite

Pentru a obține licențe aeronautice, nu trebuie să aveți cazierul judiciar și nici o procedură penală în așteptare.

Chiar dacă examinarea medicală (certificare de clasa 2) nu este cerută de lege pentru a începe cursul, recomandăm elevilor să o efectueze: valabilitatea este de cinci ani pentru piloții cu vârste sub 40 de ani și doi ani pentru piloții peste 40 de ani. poate contacta gratuit biroul de planificare pentru a rezerva medicul, care trebuie să fie luate într-un centru aeromedical (vezi pagina Informații generale).

Este necesar să aveți 16 ani pentru primul zbor solo și 17 pentru testul final de îndemânare.... [-]

Italia Caiolo
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eurotech Flight School

Cu licența de pilot comercial pentru elicopter, veți putea efectua lucrări aeriene, transport public de călători, zboruri de pregătire și operațiuni de salvare ca pilot p ... [+]

privilegii

Cu licența de pilot comercial pentru elicopter, veți putea efectua lucrări aeriene, transport public de călători, zboruri de pregătire și operațiuni de salvare ca pilot profesionist. Cursul integrat permite elevului să intre direct în lumea profesională a elicopterelor, fără a avea nevoie de aviație.

Pre-rechizite

Pentru a obține licențe aeronautice, nu trebuie să aveți înregistrări penale și nici proceduri penale în așteptare.

Pentru a aplica un curs CPL, trebuie să prezentați cunoștințe de bază despre matematică și fizică și o bună cunoaștere a limbii thanglishsh, care va fi testată printr-un examen de admitere înainte de înscriere.... [-]

Italia Caiolo
Octombrie 2019
Engleză
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eurotech Flight School

Cu licența de pilot comercial pentru elicopter, veți putea efectua lucrări aeriene, transport public de călători, zboruri de pregătire și operațiuni de salvare ca pilot p ... [+]

privilegii

Cu licența de pilot comercial pentru elicopter, veți putea efectua lucrări aeriene, transport public de călători, zboruri de pregătire și operațiuni de salvare ca pilot profesionist. Cursul modular (pas cu pas) vă permite să obțineți licența profesională care se apropie de licența privată. Fiecare pas poate fi planificat în diferite perioade, pentru a vă construi propriul curs.

Pre-rechizite

Pentru a obține licențe aeronautice, nu trebuie să aveți înregistrări penale și nici proceduri penale în așteptare.

Pentru a aplica pentru un curs CPL, trebuie să prezentați cunoștințe de bază despre matematică și fizică și o bună cunoaștere a limbii engleze care va fi testată printr-un examen de admitere înainte de înscriere, Licență PPL și 150 de ore de minim de zbor.... [-]

Italia Caiolo
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eurotech Flight School

Cursul instructorilor de zbor vă va conduce la o calificare care are drept de formare a studenților pentru calificarea de pilot și pentru calificarea de tip pe un singur ... [+]

privilegii

Cursul instructorului de zbor vă va conduce la o calificare care dă dreptul la formarea studenților pentru Ppl și pentru calificarea de tip pe un singur motor de aeronavă. Instructorul de zbor poate să antreneze piloții Cpl Student după ce au zburat cu 200 de ore de instruire și pot instrui și instructorii stagiari după ce au zburat cu 500 de ore de instruire.

Instructor de instruire instrumentală poate instrui pentru partea Ifr a cursurilor modulare, a cursurilor integrate și pentru extinderea pe un elicopter cu mai multe motoare dacă deține cele trei rechizite.

Instructor de instruire de tip poate instrui pentru cursuri de evaluare de tip pe mine cu elicoptere.... [-]

Italia Caiolo
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eurotech Flight School

Cu acest curs, veți putea zbura în conformitate cu regulamentul de zbor instrumental pe elicoptere certificate. ... [+]

privilegii

Cu acest curs, veți putea zbura în conformitate cu regulamentul de zbor instrumental pe elicoptere certificate.

Pre-rechizite

Această evaluare poate fi urmată de un pilot privat care deține un curs de noapte cu cel puțin 50 de ore de turiști sau un pilot care se antrenează pentru un curs modular CPL, un curs ATPL integrat sau un pilot care deține deja o licență CPL.

Curs teoretic

Cursul teoretic este același cu cursul ATPL pentru anumite discipline, cu o dispensație pentru câteva ore de lecție. Cu toate acestea, este recomandabil să se repete toate lecțiile de teorie ATPL pentru a fi pregătiți mai bine (fără costuri suplimentare) pentru piloții cu licență PPL sau cei care au urmat cursuri CPL sau APTL de mai mult de 5 ani.... [-]

Italia Caiolo
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Superior Air

Scopul cursului modular pentru licența de conducere comercială (H) este de a instrui titularii de licențe PPL (H) sau ICAO / JAA la nivelul de competență necesar pentru a ... [+]

Nostru Curs modular ATPL Este conceput pentru a oferi formare la nivel înalt studenților care doresc să devină piloți profesioniști care își completează formarea ca module separate. Acest curs este preferat de obicei de la oameni care doresc să aibă posibilitatea de învățare la distanță în formare la sol și / sau nu au timp pentru a urma programul integrat, care este mai ambițios. Nici o experiență anterioară este necesar pentru a începe acest curs.

Folosind echipamente moderne și avioane, Superior Air va oferi instruire de cel mai înalt nivel pentru a promova cariera ta viitoare în domeniul aviației. În cazul în care solicitantul este titular al unei PPL sau licență non JAA, cursul modular potrivit pentru CPL, IR, ME, MCC, Noapte Calificare și ATPL Teoria trebuie să fie urmat. Candidații pentru acest curs au posibilitatea de a alege între cursuri rezidențiale și Învățământ la distanță instruire teoretică. Când ați terminat cursul nostru modular va organiza CPL licență de pilot comercial (A), clasa Engine Evaluare Multi (ME), Rating Instrumentul (IR) și creditul ATPL teorie.... [-]

Grecia Megara
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
18 - 36 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Queen Noor Civil Aviation Technical College

Acest curs oferă participanților informații despre conceptele de navigare bazate pe performanță (PBN) și despre aplicația lor pentru planificarea și proiectarea spațiului ... [+]

PBN - Curs de navigare bazat pe performanță

Codul ICAO: 059

Durata: 7 zile

Descriere: Acest curs oferă participanților informații despre conceptele de navigare bazate pe performanță (PBN) și despre aplicația lor pentru planificarea și proiectarea spațiului aerian PBN, în conformitate cu standardele și practicile recomandate ale OACI (SARPs).

[-]
Iordania Amman
Contactează şcoala
Engleză
La zi
7 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Horizon International Flight Academy

Scopul cursului este de a instrui calificați piloți militari pentru a obține o licență GCAA CPL (H). ... [+]

Scopul cursului

Scopul cursului este de a instrui calificați piloți militari pentru a obține o licență GCAA CPL (H).

Programa analitica a cursului Cunoștințe teoretice: 300 ore "Opțional" Formare de zbor: 15 ore Durata cursului: 21 de săptămâni

Structura cursului

Programa analitică a (H) Cursul QMP acoperă următoarele subiecte:

Drept aerian Cunoștințe generale de aeronave incl. Instrumentaţie Mass & Balance Performanța aeronavei Planificarea zborurilor Performanța umană Meteorologie navigare radio Navigație Proceduri operaționale Principii de zbor Comunicații

Cerințe de... [-]
Emiratele Arabe Unite Abu Dhabi
Septembrie 2019
Engleză
La zi
21 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bristow Academy

Programul pilot Bristow al Academiei combinate FAA / EASA Professional oferă o certificare europeană completă prin combinarea EASA CPL de formare (H), cu componente de fo ... [+]

Programul pilot Bristow al Academiei combinate FAA / EASA Professional oferă o certificare europeană completă prin combinarea EASA CPL de formare (H), cu componente de formare ale FAA. Acest curs este aprobat pentru aplicarea unui an de post finalizare de formare practică opțională (OPT).

Certificare

FAA Private Pilot License (PPL) FAA Pilot License (CPL) FAA instrument de evaluare (IR) EASA Pilot License (CPL-H) FAA Certified Flight Instructor (TPI) Instrumentul de instructor de zbor FAA Certified (CFII)

DURATA

20 luni

Aproximativ. Ore de zbor

216.2

* Aceasta este durata medie a programului. Durata efectivă se bazează pe aptitudini individuale de student. ... [-]

Statele Unite ale Americii Titusville Regatul Unit Chesterfield
Septembrie 2019
Engleză
La zi
20 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bristow Academy

EASA pilot comercial integrat de licență (CPL-H) Programul Bristow Academy este conceput pentru studenții care doresc să obțină locuri de muncă în cadrul pieței europene ... [+]

EASA pilot comercial integrat de licență (CPL-H) Programul Bristow Academy este conceput pentru studenții care doresc să obțină locuri de muncă în cadrul pieței europene de zbor.

Acest program îndeplinește cerința minimă de 135 de ore de zbor de antrenament pentru a îndeplini cerințele de experiență de zbor ale AESA partea FCL 1178/2011 Anexa 1, apendicele 3 și 4. Clase începe în ianuarie, mai și septembrie și sunt limitate la 14 elevi din fiecare clasă.

Certificare

FAA Private Pilot License (PPL) EASA Pilot License (CPL-H)

DURATA

12 luni

Aproximativ. Ore de zbor

138,5

* Aceasta este durata medie a programului. Durata efectivă se bazează pe aptitudini individuale de student. ... [-]

Statele Unite ale Americii Titusville Regatul Unit Chesterfield
Septembrie 2019
Engleză
La zi
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bristow Academy

Programul-pilot Professional FAA Bristow Academy este un curriculum cuprinzător de sol și de zbor de instruire concepute pentru a dezvolta studenților în aviatori profesi ... [+]

Programul-pilot Professional FAA Bristow Academy este un curriculum cuprinzător de sol și de zbor de instruire concepute pentru a dezvolta studenților în aviatori profesionale. Certificat instructor de zbor (CFI) și instructor certificat de zbor instrumental (CFII) sunt disponibile sub formă de componente add-on. Acest program, coroborat cu TPI și cursurile CFII, este aprobat pentru aplicarea unui an de post finalizare de formare practică opțională (OPT).

Certificare

FAA Private Pilot License (PPL) R44 de tranziție FAA instrument de evaluare (IR) FAA Pilot License (CPL)

DURATA

10 luni

Aproximativ. Ore de zbor

151.5

* Aceasta este durata medie a programului. Durata efectivă se bazează pe aptitudini individuale de student. ... [-]

Statele Unite ale Americii Titusville Regatul Unit Chesterfield
Septembrie 2019
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Pilot training center/ Pilotų Mokykla

Scopul Private Pilot PPL (A) Cursul este de a instrui pilotul student pentru a zbura în condiții de siguranță și eficient în Visual regulile de zbor. ... [+]

PPL (A) - licenta de pilot privat DESCRIERE

Scopul Private Pilot PPL (A) Cursul este de a instrui pilotul student pentru a zbura în condiții de siguranță și eficient în Visual regulile de zbor. Studenților care au trecut cu succes examenele teoretice și test de îndemânare Administrația Aviației Civile (ASAC) oferă licență de pilot privat. Titularul licenței PPL devine dreptul să zboare ca pilot comandant sau copilot, în avioane, care sunt înregistrate într-o licență de pilot.

SUBIECTE Legea aer și procedurile operaționale Cunoștințe generale privind aeronavele Navigare Manualului de zbor comunicare Principii de zbor Meteorologie Planificarea și executarea zborului Performanță umană și limitări CERINȚE Vârsta minimă: Solicitantul unei PPL (A) trebuie să fie de cel puțin 17 ani Aptitudinea medicală: Un solicitant al unei PPL (A) trebuie să dețină un clasa 1 sau clasa 2 certificat medical valabil. PRIVATE LICENȚĂ PILOT - PPL: TIME / ORE Zboruri cu Cessna 150/152 (41 ore) 41 Zboruri cu simulator (4 ore) 4 Teoria pilot privat * 100 Materiale de învățare (cărți Oxford) Examen zbor cu CAA inspector 01:30 ... [-]
Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză,Rusă
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză