Curs în Instructor de Zbor

Compară 16 Cursuri în Instructor de Zbor

Fie că sunteți interesat în învăța pe alții pentru a acoperi sau sunt pur și simplu un zbor piele de bivol le cursuri de instructor de zbor oferă o modalitate de tranziție în această carieră sau pur și simplu să urmărească hobby-ul tau. Luând aceste cursuri vor în continuare capacitățile de pilotare sau vă oferă o fereastră largă în lumea de zbor.

Poate va intrebati, exact ceea ce este un curs instructor de zbor oricum? Cursuri de instructor de zbor oferă pas-cu-pas, instruire cuprinzătoare în angajarea personalului diferite tipuri de avioane, mai ales avioane cu un singur motor. Cursuri tipice combină instruire sală de clasă cu hands-on timp de zbor. Cerințe minime pentru durata zborului variază în funcție de țară și de instituție. Cursuri de instructor de zbor sunt oferite de școli acreditate peste tot în lume și încep de la diferite perioade ale anului. Cursurile sunt pe bază de timp, mai degrabă decât pe bază de semestru, din cauza naturii secvențiale de instruire în domeniul aviației.

Persoanele alege să ia cursuri de instructor de zbor pentru o varietate de motive, deși în primul rând pentru a obține licență de bază instructor lor. Cursurile oferă pregătire temeinică în practicile și aeronautică aviație.

Costurile asociate cu cursuri de instructor de zbor variază considerabil. Considerații primare includ locația școlii sau academie, cantitatea de timp de zbor necesar, și a costurilor de combustibil.

Persoanele care iau cursuri de instructor de zbor, precum și în special cei care termina un program de instructor de zbor, beneficiază de un domeniu foarte specializat, care practic asigură un loc de muncă este în așteptare pentru ei, la sfârșitul formării lor. Într-adevăr, rata de angajare a instructori de zbor este în percentila 90 sau mai mare, care este o veste bună în această economie. Avantajele Adăugat de a lua aceste cursuri includ cunoștințe de istorie a aviației, design și performanță crescută.

Există multe oportunități de a lua cursuri de instructor de zbor in Statele Unite si in intreaga lume. Există, de asemenea, numeroase opțiuni de curs online oferite, care sunt atât lecture- și zbor simulare bazate pe. Pentru a începe cu un curs de instructor de zbor, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește Mai Mult

Directă Programul de carieră

San Diego Flight Training International
Campus Cu normă întreagă 29 săptămâni Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii San Diego

În timp ce puteți antrena mereu unu-la-unu cu piscina noastră de instructori de personal, s-ar putea bucura de avantajele aeriene directe Academia de cariera Programul SDFTI Direct, care oferă o educație completă a aviației primare în aproximativ doar 29 de săptămâni. [+]

În timp ce puteți antrena mereu unu-la-unu cu piscina noastră de instructori de personal, s-ar putea bucura de avantajele aeriene directe Academia de cariera Programul SDFTI Direct, care oferă o educație completă a aviației primare în aproximativ doar 29 de săptămâni.

Clasele sunt acum formează. clasa de dimensiuni sunt limitate la 10 elevi.

Cu Programul Career Direct puteți câștiga un pilot de certificat privat (Licență), instrument de evaluare, Certificat de pilot comercial și în aproximativ Rating-ul la motoare 29 de săptămâni. Acest curs include următoarele ore de predare:

Directed la sol de studiu [112 ore] Pre / post de zbor - la sol [90 ore] Testul de cunoștințe Prepararea la sol [48 de ore] Dublă Cessna 172 timp de zbor [77,5 ore] Dublu Piper Arrow timp de zbor [10 ore] Motor cu dublă Twin timp de zbor [15 ore] Solo Cessna 172 timp de zbor [80 ore] Solo Piper Arrow timp de zbor [5 ore] Duală avansată de zbor Dispozitiv de formare (Simulator) [22.5 Ore] Privat, Instrument, G1000, și pilot comercial de formare Kituri Privat, Instrumentul de cunoștințe și comerciale Examene de testare Privat, Instrument, probe practice comerciale și la motoare ... [-]

FIINȚI UN PILOT CERTIFICAT

Aviation Consultancy Services Corporation
Campus Cu normă întreagă 2 - 3 luni November 2019 Filipine Silay City

ACSC, în parteneriat cu Școala noastră de formare a zborurilor pentru parteneri, Aeronavigation Academy International, oferim Cursul de cursuri de excelență, cu cursuri de pregătire de bază și formare de zbor. [+]

ACSC, în parteneriat cu Școala noastră de formare a zborurilor pentru parteneri, oferim Cursul de Excelență de mai jos, cu cursuri de bază și formare de zbor.

A deveni un pilot profesionist este o poartă de acces la oportunități de viață incredibile. Cu ACSC ne vom strădui să vă conectăm la Școala care este cea mai bună pentru dumneavoastră.

Școlile noastre partenere sunt echipate cu facilități excelente, un nivel de siguranță impecabil, fără niciun rezultat.

Asigurăm cele mai înalte standarde de pregătire cu un control excelent al calității prin adoptarea și o atitudine "fără compromis"... [-]


Flight Instructor Courses FI(A) – CRI(A) – IRI(A)

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA
Campus Cu normă întreagă September 2019 Spania Barcelona

[+]

La EAS Barcelona

Cursurile sunt concepute pentru a fi realizat într-un timp scurt, cu ceea ce este oferit studenților provin din străinătate să nu fi nevoie să se deplaseze o lungă perioadă de timp.

FI (A) Curs instructor de zbor CRI Curs de Instructor (MEP) Multi Motor IRI Curs Instructor (A) Instrument [-]

Cursuri instructor de zbor - elicopter

Eurotech Flight School
Campus Cu normă întreagă October 2019 Italia Caiolo

Cursul instructorilor de zbor vă va conduce la o calificare care are drept de formare a studenților pentru calificarea de pilot și pentru calificarea de tip pe un singur motor de aeronavă. [+]

privilegii

Cursul instructorului de zbor vă va conduce la o calificare care dă dreptul la formarea studenților pentru Ppl și pentru calificarea de tip pe un singur motor de aeronavă. Instructorul de zbor poate să antreneze piloții Cpl Student după ce au zburat cu 200 de ore de instruire și pot instrui și instructorii stagiari după ce au zburat cu 500 de ore de instruire.

Instructor de instruire instrumentală poate instrui pentru partea Ifr a cursurilor modulare, a cursurilor integrate și pentru extinderea pe un elicopter cu mai multe motoare dacă deține cele trei rechizite.

Instructor de instruire de tip poate instrui pentru cursuri de evaluare de tip pe mine cu elicoptere.... [-]


PPL - Licență pilot privat

Skies Airline Training
Campus 4 - 5 luni September 2019 Suedia Stockholm

Certificarea de zbor de intrare este licența privată a pilotului (PPL). În calitate de deținător al unei licențe PPL, puteți zbura în aer privat cu aeronave cu un singur motor. [+]

Cursuri de Top în Instructor de Zbor.

Certificarea de zbor de intrare este licența privată a pilotului (PPL). În calitate de deținător al unei licențe PPL, puteți zbura în aer privat cu aeronave cu un singur motor.

Programul PPL pentru Skies Airline Training vă duce din experiență zero la un titular de licență privată de pilot în mai puțin de 4 luni.

Conținutul cursului100 de ore de pregătire teoretică52 de ore de pregătire a zboruluiMateriale școlareTaxele de instructor de zborManuale pentru avioaneAviație Limba engleză Verificare de competențăExamen medicalÎncercați prima taxă de examinare CAAExaminatorii și toate taxele aplicabileDurată... [-]

Cursuri manageriale de formare (tmc)

Queen Noor Civil Aviation Technical College
Campus Cu normă întreagă 1 săptămână July 2019 Iordania Amman

Cursul OACI TRAINAIR PLUS (TMC) abordează aspectele operaționale ale gestionării unei organizații de formare în domeniul aviației, care să respecte standardele de operare necesare, livrarea instruirii și managementul calității. Acesta va permite participanților să aplice orientările OACI de evaluare a organizațiilor de instruire pentru a pregăti organizația lor de formare pentru a respecta și menține standardele operaționale și de calitate pentru recunoașterea OACI. [+]

Obiectivele de învățare: La terminarea cursului, participanții vor putea să-și gestioneze echipele operaționale pentru: Identificarea cerințelor pentru înființarea unei organizații de instruire a aviației; Evaluați nivelul de conformitate al unui centru de formare cu prevederile OACI Elaborați un plan de acțiune pentru a asigura conformitatea unei organizații de formare cu cerințele internaționale relevante.

Populația țintă: Aceia care sunt responsabili pentru înființarea, administrarea sau exploatarea unei organizații de instruire a aviației, inclusiv formarea actuală și viitoare: Directori; Managerii; Șefii departamentelor; Managerii de operațiuni.

[-]

Curs de formare instructor de zbor (fi)

Horizon International Flight Academy
Campus Cu normă întreagă 14 săptămâni September 2019 Emiratele Arabe Unite Abu Dhabi

Scopul cursului Instructor zbor este de a oferi candidatului cu capacitatea de a instrui un elev la nivelul necesar pentru eliberarea unei licențe. [+]

Scopul cursului

Scopul cursului Instructor zbor este de a oferi candidatului cu capacitatea de a instrui un elev la nivelul necesar pentru eliberarea unei licențe.

Programa analitica a cursului Cunoștințe teoretice: 125 ore Formare de zbor: 31.5 ore Durata cursului: 14 săptămâni

Structura cursului

Cursul FI (H) este un program complet de formare timp, instructorii de student practica planificarea perioadelor de lecții la clasă și să dezvolte capacitatea lor de a da informări scurt și lung. In timpul acestei faze instructorul student va fi învățat să demonstreze și să evalueze toate exercițiile de pe scaunul din dreapta.

Cerințe de intrare O CPL valabilă EAU GCAA sau ATPL Un valabil EAU GCAA Clasa 1 Medical Competență în limba engleză este de așteptat, - nivelul 3 OACI înainte de a începe cursul și nivelul 4 al OACI în cauză licență S-au efectuat cel puțin 250 de ore timp elicopter de zbor de care: cel puțin 100 de ore ca pilot comandant în cazul în care deține o ATPL (H) sau a unei CPL (H) sau cel puțin 200 de ore ca pilot comandant de elicoptere, în cazul în care deține o PPL (H) [-]

Formare zbor FAA

Naples Air Center
Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Naples

Cursul FAA Private Certificat de pilot este curs de intrare pentru toți piloții, indiferent dacă se continuă pe o cariera de transport aerian sau care dorește să rămână ca un pilot de agrement este primul curs de noi toți se angajează. În timpul antrenamentului veți învăța abilitățile de bază implicate în manevrarea unei aeronave, tehnici de navigație precum și aptitudini de zbor instrument de bază pentru ... [+]

Formare FAA Partea 141 Zbor

Cursul FAA Private Certificat de pilot este curs de intrare pentru toți piloții, indiferent dacă se continuă pe o cariera de transport aerian sau care dorește să rămână ca un pilot de agrement este primul curs de noi toți se angajează. În timpul antrenamentului veți învăța abilitățile de bază implicate în manevrarea unei aeronave, tehnici de navigație precum și aptitudini de zbor instrument de bază pentru zbor în zi condiții meteorologice vizuale. Formare este condusă în mod normal într-o singură aeronavă de motor.

Instrucțiuni de zbor de 35 de ore (20 de ore cu un instructor) - 20 de ore de școală la sol FAA Partea 141 - Cursuri Cariera pilot ... [-]

Instructor de zbor, (fi)

Barcelona Flight School
Campus Cu normă întreagă 9 săptămâni September 2019 Spania Barcelona

Instructor de zbor (FI) Cursul este primul și mai ușor mod de a adăuga experiență de zbor la jurnalul de bord înainte de ao aplica unei companii aeriene. După ce a finalizat instruirea necesară, instructor pentru calificarea de zbor vă va permite să acționeze ca un instructor de zbor, de predare Groundschool și furnizarea de formare de zbor către alți studenți. Un serviciu de instructor de zbor la o școală de zbor este una dintre cele mai bune moduri de a ... [+]

Instructor de zbor (FI) Cursul este primul și mai ușor mod de a adăuga experiență de zbor la jurnalul de bord înainte de ao aplica unei companii aeriene.

După ce a finalizat instruirea necesară, instructor pentru calificarea de zbor vă va permite să acționeze ca un instructor de zbor, de predare Groundschool și furnizarea de formare de zbor către alți studenți.

Un serviciu de instructor de zbor la o școală de zbor este una dintre cele mai bune moduri posibile de a construi ore în timp ce formarea altor piloți, și să consolideze abilitățile de zbor într-un loc de muncă de intrare în aviație, care va contribui în același timp, permit acest lucru, să rămână conectat la piața locurilor de muncă companie aeriană pilot.... [-]


Curs de instructor de zbor (FI)

Martinair Flight Academy
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 - 12 luni September 2019 Ţările de Jos Lelystad + 1 mai mult

Formarea pentru instructor de zbor (Flight instructor = FI), precum și pregătirea pentru instrumente de zbor instructor (instrument de evaluare instructor = IRI și multi motor instructor = MIE) sunt traininguri specializate. [+]

Formarea pentru instructor de zbor (Flight instructor = FI), precum și pregătirea pentru instrumente de zbor instructor (instrument de evaluare instructor = IRI și multi motor instructor = MIE) sunt traininguri specializate.

FI - instructor de zbor Formarea pentru instructor de zbor (formare de bază) a fost deja parte din zbor Academia Martinair de mai mulți ani. Cerințele pentru începerea formării sunt o CPL valabil septembrie pentru calificarea de clasă (Licență AESA). Un minim de 5 ore trebuie să fie transportat cu avionul în ultimele 6 motnhs dinaintea începerii cursului și un test de intrare trebuie să fie trecut. Acest test este obligatoriu.

Esențiale în partea teoretică a formării de instructor de zbor sunt in mod special de predare piloți de studenți despre aerodinamica și dreptul aviației și de învățare cum să dea informări clasice.... [-]


OIAC-cpl EASA / ir / MPE curs de conversie

Global Aviation
Campus Cu normă întreagă 10 zilele September 2019 Grecia Pireas

Scopul cursului este de a instrui o CPL ICAO / IR / titular deputat la nivelul de competență necesar pentru ai permite să funcționeze în calitate de copilot pe mai multe pilot, avioane cu mai multe motoare de la transportul aerian comercial, în conformitate cu EASA partea FCL . [+]

Stimate domn, Mai întâi de toate, vă mulțumesc pentru interesul dumneavoastră. Lasă-mă să introducă noi înșine. Aviației globale este cea mai veche academie pilot profesionist din Grecia, o organizație internațională de aviație, cu 20 de ani de experiență în formare pilot profesionist. Aviației globale se bazează în Aeroportul Aviației Civile din Pachi (LGMG), Atena, Grecia și este aprobat de EASA pentru a oferi cursuri de formare comerciale pilot de avion, cum ar fi ATPL integrat, ATPL modulare, CPL, IR, eurodeputatul și MCC. În calitate de distribuitor exclusiv al lui Piper Aeronave în Grecia și Balcani, începând cu anul 1997, Global Aviație utilizează o flotă modernă de 6, 2 avioane cu un singur multi-motor de formare și a 2 FNPT II simulatoare de zbor (inclusiv MCC) care au sediul în Aeroportul Aviației Civile din Pachi în Atena Grecia. Toate activitățile de formare teoretică și de zbor are loc la Atena, Grecia, în cazul în care vremea ne permite să zboare aproximativ 350 de zile pe an. Mai mult decât atât, Global Aviației este un centru de întreținere aprobat de EASA și singurul centru de servicii certificate Piper din regiune. Mai jos este o scurtă prezentare a cursului de conversie. Mai multe detalii sunt disponibile în anexe. Comercial pilot de licență OACI de conversie este un curs unic în cazul în care studentul deține un OACI CPL (A) IR / MEP și după finalizarea instruirii va fi atribuit un partea FCL CPL (A) IR / MEP cu ATPL Teoria de credit. Cerințe... [-]


Instructor’s Course

Mideast Aviation Academy
Campus Cu normă întreagă 2 - 4 luni September 2019 Iordania Amman

[+]

Trebuie să aibă cel puțin CPL sau 200 de ore de zbor finalizate, dintre care 150 de ore ca PIC dacă dețin PPL. Respectarea cerințelor de cunoaștere pentru CPL, conform prevederilor din apendicele I la FCL 1.470.

Durată:

4 luni

Orele teoretice:

125 ore.

Ore de zbor:

Ora 32:00.

[-]

Zbor curs instructor

Royal Jordanian Air Academy
Campus Cu normă întreagă 12 săptămâni September 2019 Iordania Amman

Obiectivul de formare pentru instructor de zbor (avion) ​​este de tren-pilot candidat la nivelul de competență necesar pentru a da Flight Training pentru PPL (A) și CPL (A). [+]

Curs de instructor de zbor

Obiectivul cursului

Obiectivul de formare pentru instructor de zbor (avion) ​​este de tren-pilot candidat la nivelul de competență necesar pentru a da Flight Training pentru PPL (A) și CPL (A).

FI (A) Cursul ar trebui să acorde o atenție deosebită la rolul individului în raport cu importanța factorilor umani în om-mașină și mediu Cunoștințe teoretice de interacțiune, o atenție specială trebuie plătită la maturitate și Hotărârea Solicitantului inclusiv o înțelegere de adulți, atitudinile lor comportamentale și niveluri variabile de educație.

Preconditii / intrare Pre Cel puțin o CPL (A) sau PPL (A) care a completat cel puțin 200 de ore de zbor timp în care 150 de ore ca pilot de comandă -in-; Met Cerințele privind cunoștințele unei CPL (A). ... [-]

Instructor de zbor fi (a)

Ventum Air Flight Academy
Campus Cu normă întreagă October 2019 Polonia Warsaw

Cursul se va concentra în principal pe principiile de predare și de evaluare a elevilor de învățare și de a crea în ele obiceiuri corecte pentru a instrui elevii noi în viitor. La ATO Ventum Air veti intalni cei mai buni instructori, care vor împărtăși cunoștințele lor pe termen lung și experiența cu tine în timpul cursului. Întregul curs teoretic este ținut în limba polonă sau engleză. [+]

Cursul se va concentra în principal pe principiile de predare și de evaluare a elevilor de învățare și de a crea în ele obiceiuri corecte pentru a instrui elevii noi în viitor. La ATO Ventum Air veti intalni cei mai buni instructori, care vor împărtăși cunoștințele lor pe termen lung și experiența cu tine în timpul cursului. Întregul curs teoretic este ținut în limba polonă sau engleză.

Pentru a vă oferi cea mai bună calitate a pregătirii noastre am pregătit pentru tine exerciții, care vă va ajuta cu siguranță cu munca ta viitoare ca instructor. formare teoretică constă din 125 de ore în clase și include subiecte cum ar fi: metode de predare adecvate, procesele de formare, evaluare și examinare a studenților, a posibilelor amenințări în timpul defecțiunilor într-un zbor, etc. Cursul se va desfășura în grupuri de maximum 12 participanți și se va încheia cu un examen intern și eliberarea unui certificat după examen trecut.... [-]


Formare de zbor pentru cpl FAA - licență de pilot comercial

Flying Academy, International Flight Training Center
Campus Cu normă întreagă 2 luni September 2019 Republica Cehă Prague Brno Statele Unite ale Americii South Miami Heights + 3 mai mult

Certificatul de pilot comercial este o calificare care permite deținătorului să acționeze ca un pilot al unei aeronave în schimbul unei remunerații. [+]

O Certificat de pilot comercial este o calificare care permite deținătorului să acționeze ca un pilot al unei aeronave în schimbul unei remunerații.

Cerințe de intrare cursului: vârsta minimă de 18 ani Clasa a doua certificat medical Cel puțin PPL (A) (Private Pilot License) cu suport de 250 de ore de zbor din care 100 ca pilot comandant. cunoștințele de limba engleză

Privilegii: Exercita toate privilegiile titularului unei PPL (A); Act în calitate de co-pilot (primul ofițer) în transportul aerian comercial Acționează ca pilot comandant sau copilot al oricărui avion (CPL (A)) care sunt implicați în alte activități decât transportul aerian comercial. Acționează ca pilot comandant în transportul aerian comercial oricărui avion cu un singur pilot ... [-]