ACADEMICCOURSES.RO

Caută Studii de Curs în Ingineria transporturilor 2019 in Tyumen în Rusia

Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.

O educație în domeniul ingineriei transportului poate ajuta pe elevi să dezvolte și să perfecționa abilitățile necesare pentru a lucra în mod eficient la proiectarea, construirea și întreținerea autostrăzilor, a porturilor și a altor active de transport. Cei care doresc o cariera ca inginer autostradă, un inginer de cale ferată sau inginer de port pot beneficia de această focalizare.

Rusia (rusă: Россия) este de departe cea mai mare țară din lume, acoperind mai mult de o optime din suprafața locuită a Pământului 's. Fostul Comitet de Stat pentru Învățământul Superior din Rusia finanțat 240 de universități, academii și institute, face din Rusia o țară solidă pentru a studia inch

Fiind centrul administrativ al Tyumen Oblast, Rusia, orașul Tyumen este situat pe malurile râului Tura. Este un oraș industrial și are peste 500.000 de locuitori. Orașul Tyumen are 3 universități și mai mult ca 10 colegii.

Solicită Informații Studii de Curs în Ingineria transporturilor in Tyumen în Rusia 2019

1 Rezultate din Ingineria transporturilor, Tyumen Filter

Vară / Școala de iarnă "cuceri nord: îmbunătățirea eficienței vehiculelor în medii dure"

Tyumen State Oil and Gas University
Campus La zi 2 săptămâni Contactează şcoala Rusia Tyumen

Școala include aspecte teoretice și practice legate de "Operațiunea de vehicule în dure