Filter
Cursuri
Rusia Tyumen Oblast Tyumen Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută Studii de Curs în Ingineria transporturilor 2019 in Tyumen în Rusia

Cursurile sunt ore academice predate de instructori calificați și sunt menite să consolideze cunoștințele participanților legate de un anumit domeniu sau le ofere instruire într-o anumită disciplină. Cursurile pot varia mult atunci când vine vorba de durată, dimensiune, conținut și lungime.

O educație în domeniul ingineriei transportului poate ajuta pe elevi să dezvolte și să perfecționa abilitățile necesare pentru a lucra în mod eficient la proiectarea, construirea și întreținerea autostrăzilor, a porturilor și a altor active de transport. Cei care doresc o cariera ca inginer autostradă, un inginer de cale ferată sau inginer de port pot beneficia de această focalizare.

Rusia (rusă: Россия) este de departe cea mai mare țară din lume, acoperind mai mult de o optime din suprafața locuită a Pământului 's. Fostul Comitet de Stat pentru Învățământul Superior din Rusia finanțat 240 de universități, academii și institute, face din Rusia o țară solidă pentru a studia inch

Fiind centrul administrativ al Tyumen Oblast, Rusia, orașul Tyumen este situat pe malurile râului Tura. Este un oraș industrial și are peste 500.000 de locuitori. Orașul Tyumen are 3 universități și mai mult ca 10 colegii.

Solicită Informații Studii de Curs în Ingineria transporturilor in Tyumen în Rusia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Ingineria transporturilor, Tyumen

Studii
Locație
Rusia
Tyumen Oblast
Tyumen
Tip de studiu
Ritm
Tyumen State Oil and Gas University

Școala include aspecte teoretice și practice legate de "Operațiunea de vehicule în dure ... [+]

Vară / Școala de iarnă "de a cuceri Nord: Îmbunătățirea eficienței vehiculelor în medii dure"

Format: Școala include aspecte teoretice și practice legate de "Funcționare a vehiculelor în condiții dure." Cursul este completat de discipline speciale ale cursului "ruse ca limbă străină", ​​precum și bogat program cultural.

Programul: Prelegerea: - bazele teoretice ale adaptabilitate vehicul - Influența condițiilor de exploatare severe privind eficiența vehiculelor și calitate - Influența temperatură scăzută ambiantă în condiții de temperatură de unități, consumul de combustibil și de viață a motorului - întrebări Expert în domeniul de adaptabilitate - chestionare Expert în domeniul de adaptabilitate, de manipulare a datelor - abordare Space-time estimări cantitative de adaptabilitate - condiții severe de determinare la nivel de adaptabilitate. ... [-]

Rusia Tyumen
Contactează şcoala
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză