Filter
Cursuri
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Cursuri în Ingineria transporturilor

După absolvirea liceului, elevii pot începe să se înscrie la cursuri de colegiu. Acestea sunt blocurile fundamentale ale unui program de studii care îi pregătește pe elevi să devină maeștri în domeniul lor selectat. Cele mai multe cursuri durează câteva luni, deși unele cursuri mai avansate pot dura un an sau mai mult.

Care sunt cursurile în ingineria transporturilor? Ingineria transporturilor este un domeniu variat care include multe discipline inginerie diferite. Acest domeniu de studiu include toate tipurile de transport, de la inginerie rutieră sau feroviar la principii aerodinamice. Puteți studia proiectarea și prototiparea automobilelor, sistemele de aeronave, proiectarea rețelelor sau sistemele de siguranță. Un alt aspect de cursuri de acest tip implică foarte mult logistica.

Elevii care termină cursurile în ingineria transporturilor beneficiază de competențele pe care le dezvoltă, care pot include principii puternice de proiectare, o înțelegere a producției sau a logisticii, organizarea și gândirea critică și comunicarea profesională. Toate aceste abilități pot facilita intrarea în carieră și creșterea salariului.

Costul înscrierii într-un curs de inginerie de transport variază în funcție de mai mulți factori care pot include școala dvs. specifică, țara, durata studiilor și programul. Din acest motiv, trebuie să efectuați cercetări ample înainte de înscriere, astfel încât să puteți înțelege pe deplin taxele și taxele.

Există două căi de carieră principale pentru absolvenții programelor de inginerie de transport. Acestea sunt aplicații practice și aplicații digitale. Este posibil să intrați în câmpurile auto sau aeronave, să proiectați vehicule și să vă asigurați că acestea sunt în siguranță. Alternativ, este posibil să devii un inginer de computer care se concentrează pe dezvoltarea sistemelor informatice care sunt la lucru când aceste mașini sunt operate. Indiferent, majoritatea tipurilor de inginerie trage dintr-o gamă largă de discipline.

Cea mai bună modalitate de a vă înscrie în educație este să găsiți un program care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Ingineria transporturilor

Tyumen State Oil and Gas University

Școala include aspecte teoretice și practice legate de "Operațiunea de vehicule în dure ... [+]

Vară / Școala de iarnă "de a cuceri Nord: Îmbunătățirea eficienței vehiculelor în medii dure"

Format: Școala include aspecte teoretice și practice legate de "Funcționare a vehiculelor în condiții dure." Cursul este completat de discipline speciale ale cursului "ruse ca limbă străină", ​​precum și bogat program cultural.

Programul: Prelegerea: - bazele teoretice ale adaptabilitate vehicul - Influența condițiilor de exploatare severe privind eficiența vehiculelor și calitate - Influența temperatură scăzută ambiantă în condiții de temperatură de unități, consumul de combustibil și de viață a motorului - întrebări Expert în domeniul de adaptabilitate - chestionare Expert în domeniul de adaptabilitate, de manipulare a datelor - abordare Space-time estimări cantitative de adaptabilitate - condiții severe de determinare la nivel de adaptabilitate. ... [-]

Rusia Tyumen
Contactează şcoala
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză