ACADEMICCOURSES.RO

Compară 5 Cursuri în Industria de automobile

Cursurile sunt folosite de obicei pentru a oferi participanților posibilitatea de a se mai bine sau pentru a începe învățarea o nouă abilitate. Cu toate acestea, ele pot fi, de asemenea, folosite pentru mai bine un set necesar de calificare la locul de muncă sau de a introduce un interes într-un nou subiect.

Ce este un curs in inginerie auto? Aceste cursuri sunt concepute pentru a instrui și de a informa studenții cu privire la funcțiile de vehicule diferite și cât de multe părți ale acestora lucrează împreună pentru a păstra întreaga mișcare înainte. Unele cursuri comune pe care indivizii pot aștepta să le alege atunci când face selecțiile lor includ designul auto, în care elevii vor învăța intrarile si iesirile din designul general al diferitelor tipuri de vehicule, cursuri legate de reparații și înlocuiri, și poate chiar de introducere pe piață, pentru cei care sunt mai interesați în partea de vânzări a industriei.

Abilitățile asociate cu un curs in inginerie auto sunt la fel de utile în afara astoundingly locului de muncă și în cadrul.Indivizii nu vor învăța doar despre modul în care funcționează vehicule de toate formele și mărimile, dar ei vor învăța, de asemenea, pentru a finaliza propriile reparații și să aibă o înțelegere consolidată a diferitelor proceduri de inginerie de ansamblu.

Deoarece costurile pentru aceste cursuri tind să varieze în funcție salbatic pe care o școală sau instituție individuală și care Studiază la țară este luat în, este întotdeauna recomandabil pentru potențialii studenți să facă un pic de cercetare înainte de a comite un anumit curs.

Din cauza dependenței tot mai mare asupra diferitelor moduri de transport auto pentru operațiunile de afaceri și de zi cu zi din întreaga lume, există în general o piață înfloritoare de locuri de muncă pentru cei cu experiență în acest domeniu. Mecanic, proiectant auto, tester auto, Detailer, tehnician, vehiculul de control inginer, inginer proiectant de produs și de inginer de validare a vehiculului sunt toate locurile de muncă excelente pe care cei cu acest tip de experiență pot găsi odată ce încep căutarea.

Există oportunități aproape nelimitate disponibile pentru studenții din întreaga lume. Fie că sunteți în căutarea de a învăța într-o sală de clasă, on-line sau printr-un alt mediu, sunteți obligat să găsiți oportunitatea perfectă prin completarea unui pic de cercetare pe cursuri și instituții on-line din zonă.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb

5 Rezultate din Industria de automobile Filter

Curs de mecanică și electricitate a vehiculelor industriale

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Campus Online Septembrie 2020 Spania Madrid

Acest curs de mecanică și electricitate a vehiculelor industriale respectă specificațiile BOE pentru această formare. Studenții noștri sunt cunoscuți de principalele companii din sector, care le solicită pentru stagii (și în multe cazuri, pentru angajare). Suntem apreciați de companiile cu care avem un acord de stagiu

Mecanica și cursul de electricitate pentru automobile

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación
Campus Online Online & Campus Combinate Septembrie 2020 Spania Madrid

Deveniți un specialist certificat, practici în cele mai bune companii și lucrați la ceea ce vă place

Mecanica auto

Lurleen B Wallace Community College
Campus La zi Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Andaluzia

Automobilele de ieri au fost simplu și distractiv. Backyard musculare mecanici auto au fost abundente atunci, dar foarte bine instruit tehnicieni profesioniști cu abilități de a îndrepta aceste probleme într-adevăr grele au fost întotdeauna limitate.

Vară / Școala de iarnă "cuceri nord: îmbunătățirea eficienței vehiculelor în medii dure"

Tyumen State Oil and Gas University
Campus La zi 2 săptămâni Contactează şcoala Rusia Tyumen

Școala include aspecte teoretice și practice legate de "Operațiunea de vehicule în dure

Sectorul de automobile MDP

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Campus La zi 150 ore Februarie 2020 Spania Madrid Comunitatea Madrid + 1 mai mult

Programul de dezvoltare a managementului auto (AMDP) este un program de pionierat pentru actualizarea și creșterea profesională. Conceput pentru a oferi o perspectivă globală asupra noilor tendințe tehnologice din sectorul auto, concentrându-se pe planificarea strategică și managementul operațiunilor, precum și pe relațiile cu clienții.