Filter
Cursuri
Statele Unite ale Americii Alabama Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută Studii de Curs în Industria de automobile 2019 în Statele Unite ale Alabama în Statele Unite ale Americii

Un curs se referă la un program de studiu de specialitate. Ea are loc de obicei în campus, dar pot fi livrate on-line. Cursurile sunt populare pentru persoanele care doresc pentru a obține cunoștințe specifice într-un subiect.

Programele de inginerie auto le oferă adesea studenților o bază solidă de cunoștințe științifice pentru a-i ajuta să își atingă țelurile educaționale. Mulți studenți pot urma cursuri de chimie, matematică, informatică și management care îi vor ajuta să se pregătească pentru viitor.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Solicită Informații Studii de Curs în Industria de automobile în Statele Unite ale Alabama în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Industria de automobile, Alabama

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
Tip de studiu
Ritm
Lurleen B Wallace Community College

Automobilele de ieri au fost simplu și distractiv. Backyard musculare mecanici auto au fost abundente atunci, dar foarte bine instruit tehnicieni profesioniști cu abilită ... [+]

Mecanica auto

Automobilele de ieri au fost simplu și distractiv. Backyard musculare mecanici auto au fost abundente atunci, dar foarte bine instruit tehnicieni profesioniști cu abilități de a îndrepta aceste probleme într-adevăr grele au fost întotdeauna limitate.

Automobilele de astăzi sunt încă distractiv, dar ele nu mai sunt simple. Și, în timp ce mecanicii de curte sunt încă în jurul valorii de, ei sunt mai puține la număr, și tehnicieni bine pregatiti sunt tot mai greu de găsit. Unul revista serviciu aftermarket pune lipsa de tehnicieni competente din Statele Unite, la mai mult de un milion, și cât mai multe 15.000 posturi noi se deschid anual.

Cerințe tehnice Bazele Automotive Technology Bazele electrice Sisteme electrice și electronice Sisteme de frânare Direcție și suspensie Subiecte speciale I și II Autovehicule aer condiționat Tractiune si Axe Motor de reparare I și II Emisiile de automobile Motoare auto Avansat auto Motoare Transmisie manuală / cutiei de viteze Cutie de viteze automata / de viteze Performanța motorului și Diagnostics Cerințele de educație generale Introductivă tehnice English I Introductivă Matematică I Abilitati de comunicare orală Introductivă competențe informatice II Orientare ... [-]
Statele Unite ale Americii Andalusia
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză