ACADEMICCOURSES.RO

Caută Studii de Curs în Industria de automobile 2019 in Tyumen în Rusia

Un curs se referă la un program de studiu de specialitate. Ea are loc de obicei în campus, dar pot fi livrate on-line. Cursurile sunt populare pentru persoanele care doresc pentru a obține cunoștințe specifice într-un subiect.

Programele de inginerie auto se concentrează pe mai multe subiecte specifice industriei. Drept urmare, studenții ar putea urma cursuri care acoperă managementul procesului industrial, dezvoltarea sistemelor de vehicule cu motor și dezvoltarea sistemelor de propulsie.

Rusia, sau, de asemenea, oficial cunoscut sub numele de Federația Rusă, este o țară în nordul Eurasiei. Educația în Rusia este asigurată în principal de către stat și este reglementat de Ministerul Educației și Științei. În Rusia, este nevoie de aproximativ 70% din timpul de instruire pentru lecții de contact cu un profesor, restul de 30% din volumul de lucru sunt dedicate studiului independent de material.

Fiind centrul administrativ al Tyumen Oblast, Rusia, orașul Tyumen este situat pe malurile râului Tura. Este un oraș industrial și are peste 500.000 de locuitori. Orașul Tyumen are 3 universități și mai mult ca 10 colegii.

Solicită Informații Studii de Curs în Industria de automobile in Tyumen în Rusia 2019

1 Rezultate din Industria de automobile, Tyumen Filter

Vară / Școala de iarnă "cuceri nord: îmbunătățirea eficienței vehiculelor în medii dure"

Tyumen State Oil and Gas University
Campus La zi 2 săptămâni Contactează şcoala Rusia Tyumen

Școala include aspecte teoretice și practice legate de "Operațiunea de vehicule în dure