Filter
Cursuri
America de Nord Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută Studii de Curs în Industria de automobile în America de Nord 2020

Universitățile și colegiile stabilesc propriile cerințe de admitere pentru cursurile de învățământ superior, astfel încât acestea variază larg. În funcție de curs, student absolvent poate fi capabil de a intra în învățământul superior, cu o gamă largă de calificări. Dacă 're aplică pentru a face un curs de diplomă Foundation, ați putea descoperi că experiența profesională este luată în considerare alături de nici o calificare care le au. Unele institute de învățământ superior și colegii oferă Ani Fundația ca pregătire pentru un anumit cursuri de grad. Ei au, de obicei, nu 't rezultat în criterii separate, deoarece pur si simplu te califica pentru a intra în programul de gradul în sine. Fundația de ani nu-i 't la îndemână pentru toate cursurile de grade, cu toate acestea.

Programele de inginerie auto se concentrează pe mai multe subiecte specifice industriei. Drept urmare, studenții ar putea urma cursuri care acoperă managementul procesului industrial, dezvoltarea sistemelor de vehicule cu motor și dezvoltarea sistemelor de propulsie.

De la civilizații indigene la imperii moderne zi, America de Nord are o multime de hands-on oportunități educaționale pentru a oferi cercetători. Umplut cu o serie de culturi distincte, studenții se pot educa în mod bine-rotunjite.

Vezi Studii de Curs în Industria de automobile în America de Nord 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Industria de automobile, America de Nord

Lurleen B Wallace Community College

Automobilele de ieri au fost simplu și distractiv. Backyard musculare mecanici auto au fost abundente atunci, dar foarte bine instruit tehnicieni profesioniști cu abilită ... [+]

Mecanica auto

Automobilele de ieri au fost simplu și distractiv. Backyard musculare mecanici auto au fost abundente atunci, dar foarte bine instruit tehnicieni profesioniști cu abilități de a îndrepta aceste probleme într-adevăr grele au fost întotdeauna limitate.

Automobilele de astăzi sunt încă distractiv, dar ele nu mai sunt simple. Și, în timp ce mecanicii de curte sunt încă în jurul valorii de, ei sunt mai puține la număr, și tehnicieni bine pregatiti sunt tot mai greu de găsit. Unul revista serviciu aftermarket pune lipsa de tehnicieni competente din Statele Unite, la mai mult de un milion, și cât mai multe 15.000 posturi noi se deschid anual.

Cerințe tehnice Bazele Automotive Technology Bazele electrice Sisteme electrice și electronice Sisteme de frânare Direcție și suspensie Subiecte speciale I și II Autovehicule aer condiționat Tractiune si Axe Motor de reparare I și II Emisiile de automobile Motoare auto Avansat auto Motoare Transmisie manuală / cutiei de viteze Cutie de viteze automata / de viteze Performanța motorului și Diagnostics Cerințele de educație generale Introductivă tehnice English I Introductivă Matematică I Abilitati de comunicare orală Introductivă competențe informatice II Orientare ... [-]
Statele Unite ale Americii Andaluzia
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză