Filter
Cursuri
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 5 Cursuri în Industria de automobile

Cursurile sunt folosite de obicei pentru a oferi participanților posibilitatea de a se mai bine sau pentru a începe învățarea o nouă abilitate. Cu toate acestea, ele pot fi, de asemenea, folosite pentru mai bine un set necesar de calificare la locul de muncă sau de a introduce un interes într-un nou subiect.

Ce este un curs in inginerie auto? Aceste cursuri sunt concepute pentru a instrui și de a informa studenții cu privire la funcțiile de vehicule diferite și cât de multe părți ale acestora lucrează împreună pentru a păstra întreaga mișcare înainte. Unele cursuri comune pe care indivizii pot aștepta să le alege atunci când face selecțiile lor includ designul auto, în care elevii vor învăța intrarile si iesirile din designul general al diferitelor tipuri de vehicule, cursuri legate de reparații și înlocuiri, și poate chiar de introducere pe piață, pentru cei care sunt mai interesați în partea de vânzări a industriei.

Abilitățile asociate cu un curs in inginerie auto sunt la fel de utile în afara astoundingly locului de muncă și în cadrul.Indivizii nu vor învăța doar despre modul în care funcționează vehicule de toate formele și mărimile, dar ei vor învăța, de asemenea, pentru a finaliza propriile reparații și să aibă o înțelegere consolidată a diferitelor proceduri de inginerie de ansamblu.

Deoarece costurile pentru aceste cursuri tind să varieze în funcție salbatic pe care o școală sau instituție individuală și care Studiază la țară este luat în, este întotdeauna recomandabil pentru potențialii studenți să facă un pic de cercetare înainte de a comite un anumit curs.

Din cauza dependenței tot mai mare asupra diferitelor moduri de transport auto pentru operațiunile de afaceri și de zi cu zi din întreaga lume, există în general o piață înfloritoare de locuri de muncă pentru cei cu experiență în acest domeniu. Mecanic, proiectant auto, tester auto, Detailer, tehnician, vehiculul de control inginer, inginer proiectant de produs și de inginer de validare a vehiculului sunt toate locurile de muncă excelente pe care cei cu acest tip de experiență pot găsi odată ce încep căutarea.

Există oportunități aproape nelimitate disponibile pentru studenții din întreaga lume. Fie că sunteți în căutarea de a învăța într-o sală de clasă, on-line sau printr-un alt mediu, sunteți obligat să găsiți oportunitatea perfectă prin completarea unui pic de cercetare pe cursuri și instituții on-line din zonă.Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

5 Rezultate din Industria de automobile

IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Acest curs de mecanică și electricitate a vehiculelor industriale respectă specificațiile BOE pentru această formare. Studenții noștri sunt cunoscuți de principalele comp ... [+]

Descrierea cursului

Acest curs de mecanică și electricitate a vehiculelor industriale respectă specificațiile BOE pentru această formare. Studenții noștri sunt cunoscuți de principalele companii din sector, care le solicită pentru stagii (și în multe cazuri, pentru angajare). Suntem apreciați de companiile cu care avem un acord de stagiu.

La final veți avea titlul de Tehnician în Mecanică și Electricitate a Vehiculelor Industriale și certificatele corespunzătoare. Veți avea dreptul la 500 de ore de stagii în companii de top din domeniu, cu șanse reale de a obține un loc de muncă.

Dacă preferați, acest curs este, de asemenea, predat online.

Cine este pentru asta?... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2020
Spaniolă
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
IEEF Instituto Español para la Educación y la Formación

Deveniți un specialist certificat, practici în cele mai bune companii și lucrați la ceea ce vă place ... [+]

Descrierea cursului de Mecanică Automobile și Electricitate

Acest curs în Automobile Mecanică și Electricitate urmează specificațiile BOE pentru această formare. Studenții noștri sunt cunoscuți de principalele companii din sector, care le solicită pentru stagii (și în multe cazuri, pentru angajare). Cursul nostru de mecanică auto este foarte apreciat de companiile cu care avem un acord de stagiu.

La final veți avea titlul de Tehnician în Mecanică și Electricitate al Automobilului și certificatele corespunzătoare. Veți avea dreptul la 500 de ore de stagii în companii de top din domeniu, cu șanse reale de a obține un loc de muncă.

Dacă preferați, acest curs este, de asemenea, predat online.... [-]

Spania Madrid
Septembrie 2020
Spaniolă
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Lurleen B Wallace Community College

Automobilele de ieri au fost simplu și distractiv. Backyard musculare mecanici auto au fost abundente atunci, dar foarte bine instruit tehnicieni profesioniști cu abilită ... [+]

Mecanica auto

Automobilele de ieri au fost simplu și distractiv. Backyard musculare mecanici auto au fost abundente atunci, dar foarte bine instruit tehnicieni profesioniști cu abilități de a îndrepta aceste probleme într-adevăr grele au fost întotdeauna limitate.

Automobilele de astăzi sunt încă distractiv, dar ele nu mai sunt simple. Și, în timp ce mecanicii de curte sunt încă în jurul valorii de, ei sunt mai puține la număr, și tehnicieni bine pregatiti sunt tot mai greu de găsit. Unul revista serviciu aftermarket pune lipsa de tehnicieni competente din Statele Unite, la mai mult de un milion, și cât mai multe 15.000 posturi noi se deschid anual.

Cerințe tehnice Bazele Automotive Technology Bazele electrice Sisteme electrice și electronice Sisteme de frânare Direcție și suspensie Subiecte speciale I și II Autovehicule aer condiționat Tractiune si Axe Motor de reparare I și II Emisiile de automobile Motoare auto Avansat auto Motoare Transmisie manuală / cutiei de viteze Cutie de viteze automata / de viteze Performanța motorului și Diagnostics Cerințele de educație generale Introductivă tehnice English I Introductivă Matematică I Abilitati de comunicare orală Introductivă competențe informatice II Orientare ... [-]
Statele Unite ale Americii Andaluzia
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tyumen State Oil and Gas University

Școala include aspecte teoretice și practice legate de "Operațiunea de vehicule în dure ... [+]

Vară / Școala de iarnă "de a cuceri Nord: Îmbunătățirea eficienței vehiculelor în medii dure"

Format: Școala include aspecte teoretice și practice legate de "Funcționare a vehiculelor în condiții dure." Cursul este completat de discipline speciale ale cursului "ruse ca limbă străină", ​​precum și bogat program cultural.

Programul: Prelegerea: - bazele teoretice ale adaptabilitate vehicul - Influența condițiilor de exploatare severe privind eficiența vehiculelor și calitate - Influența temperatură scăzută ambiantă în condiții de temperatură de unități, consumul de combustibil și de viață a motorului - întrebări Expert în domeniul de adaptabilitate - chestionare Expert în domeniul de adaptabilitate, de manipulare a datelor - abordare Space-time estimări cantitative de adaptabilitate - condiții severe de determinare la nivel de adaptabilitate. ... [-]

Rusia Tyumen
Contactează şcoala
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

Programul de dezvoltare a managementului auto (AMDP) este un program de pionierat pentru actualizarea și creșterea profesională. Conceput pentru a oferi o perspectivă glo ... [+]

Cursuri de Top în Industria de automobile.

În prezent, nevoile industriei auto se confruntă cu provocări noi și importante, cum ar fi combustibilii alternativi, vehiculele hibride, vehiculele electrice, ajutoarele inteligente de conducere, inteligența artificială etc.

Sectorul cere profesioniști cu pregătire specifică și cu cunoștințe despre noile tehnologii și noi sisteme de management pentru a face față acestor provocări.

Prin urmare, Programul de Dezvoltare a Managementului Automotive (AMDP) este un program de pionierat pentru actualizarea și creșterea profesională. Conceput pentru a oferi o perspectivă globală asupra noilor tendințe tehnologice din sectorul auto, concentrându-se pe planificarea strategică și managementul operațiunilor, precum și pe relațiile cu clienții.... [-]

Spania Madrid Comunitatea Madrid
Februarie 2020
Spaniolă
La zi
150 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză