close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută Studii de Curs în Ilustrare 2020/2021 în Statele Unite ale Madrid în Spania

Puteți lua, de obicei, cursuri de învățământ superior, dacă ai 18 ani sau mai mari. Sunt învățați în mod regulat în universități, colegii și instituții profesionale, cum ar fi școlile de artă sau colegii agricole - aproape toate din care au site-uri proprii. Puteți obține o gamă largă de competențe, de exemplu, diplome, diplome de licență, grade de fundație și de grade… Citeste mai mult

Puteți lua, de obicei, cursuri de învățământ superior, dacă ai 18 ani sau mai mari. Sunt învățați în mod regulat în universități, colegii și instituții profesionale, cum ar fi școlile de artă sau colegii agricole - aproape toate din care au site-uri proprii. Puteți obține o gamă largă de competențe, de exemplu, diplome, diplome de licență, grade de fundație și de grade postuniversitare.

Ilustrația este, în general, un domeniu de artă vizuală destinat publicării în diferite formate media, atât în ​​mod tradițional, cât și digital. Elevii de ilustrare pot fi instruiți să-și dezvolte stilul artistic personal în contextul principiilor moderne de design.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Orasul Madrid este capitala Spaniei. Este o zonă metropolitană cu peste 3 milioane de locuitori. Acesta are o arena Las Ventas numit care găzduiește evenimentul anual de lupte cu tauri. Orașul are multe universități publice și private.

Solicită Informații Studii de Curs în Ilustrare în Statele Unite ale Madrid în Spania 2020/2021

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Madrid , Spania

Învățați tehnicile și stilurile fundamentale de ilustrare care vă vor permite să specificați idei și concepte prin desen.

Învățați tehnicile și stilurile fundamentale de ilustrare care vă vor permite să specificați idei și concepte prin desen. -
Cursuri
Normă întreagă
2 ani
Spaniolă, Spanish (Spain)
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici