ACADEMICCOURSES

Compară Studii de Curs în Ilustrație de modă în Singapore 2020/2021

Cursurile de drept sunt destinate pentru a fi urmate de către cei care doresc să își continue dezvoltarea personală. Fie că dorești să faci un curs în sala de clasă sau online, există o varietate de domenii de studiu de specialitate. Unele dintre acestea includ teoria de reglementare, dreptul comerical și proprietatea intelectuală.

ilustrare de moda este o modalitate de a dezvolta și produce modele de îmbrăcăminte creative. Programele academice se pot concentra asupra desenând ilustrare și în curs de dezvoltare tendințe în modele, textile și culori. Cele mai multe programe vor oferi studenților posibilitatea de a dezvolta portofoliile lor.

Singapore (新加坡) este un oraș-stat din Asia de Sud-Est. Fondat ca o colonie britanică de comercializare in 1819, de la proclamarea independenței a devenit unul din lume "țările cele mai prospere s și se mândrește cu lumea 's cel mai aglomerat port. Singapore are șase universități din țară și sunt în general bine-privit și atrage schimb de studenți din întreaga lume.

Studii de Curs de Top în Ilustrație de modă în Singapore 2020/2021

1 Rezultate din Ilustrație de modă, Singapore Filter

Curs - Moda ilustrare

First Media Professional Learning Centre
Cursuri
<
Normă întreagă
<
24 ore
Campus

Acest curs își propune să se ajute unul pe idei și concepte expres prin tehnici de abili ilustrare Diversi ed în mediu erent di inclusiv prestarea de printuri țesături, textur ...

Citeste mai mult