ACADEMICCOURSES.RO

Caută 3 Studii de Curs de Top în Ghana 2019/2020

Un curs se referă la un program de studiu de specialitate. Ea are loc de obicei în campus, dar pot fi livrate on-line. Cursurile sunt populare pentru persoanele care doresc pentru a obține cunoștințe specifice într-un subiect.

Ghana oferă un învățământ universitar de mare mai ales de relația consolidată lector-elev. Sistemul Ghana de învățământ în ultimii ani, a atras o mulțime internațională de studenți. Ghana are 20 de universități cu Universitatea din Accra, ca universitate de top din întreaga țară.

Contactează Direct Școlile Cursuri de Top în Ghana 2019/2020

rezultate găsite Filter

Desigur, în anul universitar de studii de dezvoltare

Kulturstudier
Campus La zi 1 an Ianuarie 2020 Ghana Cape Coast Vietnam Hội An + 2 mai mult

Studiu de dezvoltare Studii întregul an universitar care combină Vietnam și Ghana! Mai întâi, studiile de dezvoltare de studiu 1 din Vietnam. Apoi vă rucsacul de drum prin Asia și Africa în Ghana în cazul în care studiați Studii de Dezvoltare 2. După parcurgerea anului universitar aveți posibilitatea de a continua pe al doilea an al programului de studii de licență în Studii de Dezvoltare de la Universitatea din Oslo si Akershus.

Desigur, în studiile de mediu la nivel mondial

Kulturstudier
Campus La zi 1 semestru Contactează şcoala Ghana Cape Coast

Acest curs oferă o introducere știință socială pentru cele mai importante domenii din cadrul studiilor de mediu la nivel mondial, în general, și Africa de Vest, în special. Ea se angrenează în cauzele și dinamica provocărilor și dinamicii de mediu, precum și diferite perspective privind gestionarea resurselor naturale.

Programe specifice ale companiei

CEIBS Africa
Campus Part time 1 - 5 zile Septembrie 2020 Ghana Accra

Programele profesionale concepute pentru a se potrivi nevoilor fiecărei organizații. Acesta își propune să ofere top management / senior management / middle cu perspective conducerilor de management general, cunoștințe de management sistematic, cadru de gândire strategică și mâinile pe instrumente de management.