Filter
Cursuri
Georgia

Caută Studii de Curs de Top în Georgia 2019/2020

Puteți lua, de obicei, cursuri de învățământ superior, dacă ai 18 ani sau mai mari. Sunt învățați în mod regulat în universități, colegii și instituții profesionale, cum ar fi școlile de artă sau colegii agricole - aproape toate din care au site-uri proprii. Puteți obține o gamă largă de competențe, de exemplu, diplome, diplome de licență, grade de fundație și de grade postuniversitare.

Georgia este un stat suveran, în regiunea Caucazului de Eurasia. Situat pe coasta Marii Negre, este delimitată la nord și nord-est de Rusia, la sud de Turcia și Armenia, și la sud-est de Azerbaidjan.

Contactează Direct Școlile Cursuri de Top în Georgia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Georgia
Tip de studiu
Ritm
Georgian Aviation University

Universitatea de Aviation din Georgia inaugurează din octombrie 2017 un proces educațional privind următoarele programe profesionale: "Exploatarea zborului cu avionul (pi ... [+]

Universitatea de Aviation din Georgia inaugurează din octombrie 2017 un proces educațional privind următoarele programe profesionale: "Exploatarea zborului cu avionul (pilot comercial de elicopter)"; "Întreținerea aeronavei (B1.1)" și "Întreținerea aeronavei (B.2)

Implementarea programelor de educație vocațională a devenit posibilă după ce Universitatea de aviație georgiană a devenit câștigătoare a Concursului Millennium Challenge - Georgia (MCA) și a Proiectului Millennium Challenge Corporation (MCC), numit Competențe bazate pe industrie și dezvoltare a forței de muncă (ISWD). În cadrul implementării proiectului, programele de învățământ profesional și baza materială educațională-tehnică au fost elaborate în conformitate cu standardele și cerințele Agenției Europene de Siguranță a Aviației (EASA)... [-]

Georgia Tbilisi