ACADEMICCOURSES

Compară 3 Cursuri în Gândire creativă

Un curs de colegiu este o unitate de studiu luată de obicei după terminarea învățământului secundar. În general, acesta este predat de un profesor pe durata unui termen academic. O notă de absolvire poate duce la obținerea unui credit pentru un grad de colegiu.

Ce este un curs în gândirea creativă? Un curs orientat spre gândirea creativă ar putea include subiecte precum gândirea laterală, brainstorming-ul și interconectarea ideilor ca modalitate de rezolvare a problemelor. Elevii pot dori să fie pregătiți să învețe despre procesul și istoria gândirii creative și despre aplicațiile sale practice pentru utilizarea modernă. Diferite metode și modele pot fi utilizate pentru a ajuta studenții să studieze aceste domenii, cum ar fi prelegeri, lucrări de grup și proiecte practice de aplicare.

Beneficiile unui curs de gândire creativă pot afecta mai multe aspecte ale vieții. Lucrul într-un grup ar putea încuraja obiceiurile sociale bune în alte situații. Învățarea de a gândi creativ poate ajuta la rezolvarea problemelor, iar capacitatea de a gândi lateral poate ajuta studenții să privească la probleme din diferite perspective.

Costul unui curs poate depinde de mai mulți factori. O ofertă publică de colegiu poate costa mai puțin decât o opțiune școlară privată. Un curs de la un colegiu dintr-o țară poate fi diferit de la o clasă similară într-o altă țară.

Un curs de gândire creativă poate fi util în multe tipuri creative diferite de muncă. De exemplu, artiștii din toate tipurile de mass-media au nevoie de abilități în gândirea creativă. Dar, chiar și carierele de carieră care nu sunt în mod creativ inerente pot beneficia în continuare de instruirea în gândirea creativă. Elevii pot fi calificați pentru carieră ca manageri sau directori. De asemenea, aceștia pot alege să fie antreprenori în multe industrii diferite.

Cursurile de gândire creativă pot fi luate la colegii și universități din întreaga lume. Unele instituții pot oferi cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

3 Rezultate din Gândire creativă Filter

Creativitate, rezolvarea problemelor și luarea deciziilor

Convertas
Cursuri
<
Normă întreagă
<
5 zile
Engleză
Campus

Creativitatea, rezolvarea problemelor și luarea deciziilor nu numai că vă ajută să creați soluții mai bune, ci creează o experiență pozitivă care accelerează adoptarea de noi ...

Citeste mai mult

Elementele esențiale ale finanțării și contabilității pentru profesioniștii nefinanțari

Mapalo Management Services
Cursuri
<
Normă întreagă
<
4 zile
Engleză
Campus

Vrei să mergi mai departe în cariera ta? Doriți să vă extindeți orizonturile? Vrei să avansezi în viața ta? Trebuie să înveți abilitatea de a gândi pentru tine. Trebuie să înv ...

Citeste mai mult

Curs în procesele creative de colaborare

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Cursuri
Aug 2021
<
Frecvență redusă
<
2 luni
12 Iul 2021
Portugheză
Portuguese
Campus

Procesul "Procesele creative de colaborare" urmărește să elibereze publicul de concepte prestabilite în ceea ce privește creativitatea, prezentând posibilități de gândire, înc ...

Citeste mai mult