Filter
Cursuri
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 2 Cursuri în Gândire creativă

Un curs de colegiu este o unitate de studiu luată de obicei după terminarea învățământului secundar. În general, acesta este predat de un profesor pe durata unui termen academic. O notă de absolvire poate duce la obținerea unui credit pentru un grad de colegiu.

Ce este un curs în gândirea creativă? Un curs orientat spre gândirea creativă ar putea include subiecte precum gândirea laterală, brainstorming-ul și interconectarea ideilor ca modalitate de rezolvare a problemelor. Elevii pot dori să fie pregătiți să învețe despre procesul și istoria gândirii creative și despre aplicațiile sale practice pentru utilizarea modernă. Diferite metode și modele pot fi utilizate pentru a ajuta studenții să studieze aceste domenii, cum ar fi prelegeri, lucrări de grup și proiecte practice de aplicare.

Beneficiile unui curs de gândire creativă pot afecta mai multe aspecte ale vieții. Lucrul într-un grup ar putea încuraja obiceiurile sociale bune în alte situații. Învățarea de a gândi creativ poate ajuta la rezolvarea problemelor, iar capacitatea de a gândi lateral poate ajuta studenții să privească la probleme din diferite perspective.

Costul unui curs poate depinde de mai mulți factori. O ofertă publică de colegiu poate costa mai puțin decât o opțiune școlară privată. Un curs de la un colegiu dintr-o țară poate fi diferit de la o clasă similară într-o altă țară.

Un curs de gândire creativă poate fi util în multe tipuri creative diferite de muncă. De exemplu, artiștii din toate tipurile de mass-media au nevoie de abilități în gândirea creativă. Dar, chiar și carierele de carieră care nu sunt în mod creativ inerente pot beneficia în continuare de instruirea în gândirea creativă. Elevii pot fi calificați pentru carieră ca manageri sau directori. De asemenea, aceștia pot alege să fie antreprenori în multe industrii diferite.

Cursurile de gândire creativă pot fi luate la colegii și universități din întreaga lume. Unele instituții pot oferi cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Gândire creativă

Convertas

Creativitatea, rezolvarea problemelor și luarea deciziilor nu numai că vă ajută să creați soluții mai bune, ci creează o experiență pozitivă care accelerează adoptarea de ... [+]

"Imaginația este mai importanta decat cunoasterea. Pentru că în timp ce cunoașterea definește tot ceea ce cunoaștem și înțelegem acum, imaginația indică tot ce am putea descoperi și crea încă. "Albert Einstein

Este un proces care vă ajută să redefiniți problemele și oportunitățile cu care vă confruntați, să veniți cu răspunsuri și soluții noi și inovatoare și apoi să luați măsuri. Instrumentele și tehnicile folosite fac ca procesul să fie distractiv, angajat și colaborativ.

Creativitatea, rezolvarea problemelor și luarea deciziilor nu numai că vă ajută să creați soluții mai bune, ci creează o experiență pozitivă care accelerează adoptarea de noi idei. După înțelegerea mecanismelor de gândire, vă vom oferi metodele și instrumentele pe care le veți practica în timpul sesiunilor și care vă pot ajuta la locul de muncă sau în viață și de la cele mai luminoase la cele mai dificile sau cele neobișnuite... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
5 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Procesul "Procesele creative de colaborare" urmărește să elibereze publicul de concepte prestabilite în ceea ce privește creativitatea, prezentând posibilități de gândire ... [+]

De ce?

Dezvoltarea competențelor studenților în secolul 21 prin practici de proiect, cum ar fi rezolvarea problemelor, gândirea critică, creativitatea, colaborarea, printre altele.

Pentru cine?

Pentru întreprinzători, inovatori, artiști și studenți din diferite discipline, cursul este destinat tuturor celor care încearcă să trăiască o viață cu o libertate mai mare de creație.

Cum este?

Procesul "Procesele creative de colaborare" urmărește să elibereze publicul de concepte prestabilite în ceea ce privește creativitatea, prezentând posibilități de gândire, încurajând în același timp distrugerea principalelor bariere creative folosind o varietate de instrumente într-un atelier practic.... [-]

Brazilia Rio de Janeiro
Octombrie 2019
Portugheză,Portuguese (Brazil)
Part time
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză