Filter
Cursuri
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară 51 Studii de Curs în Franceză

A lua un curs de limbă franceză vă oferă posibilitatea de a conversa cu oameni care vorbesc această limbă. Acest lucru vă poate oferi acces la noi oportunități mai ales dacă aveți de gând să călătorească.

 

Ce este un curs de limbă în limba franceză?

Un curs de limbă învață persoanelor fizice de a citi, scrie, și țineți conversații cu alte persoane, în limba franceză. De asemenea, vă poate oferi cu un aspect cultural bun la Franța și alte țări francofone, oferindu-vă o perspectivă în viață și de muncă acolo.

 

Care sunt avantajele de a lua un curs de limbă în limba franceză?

Extinde educația dumneavoastră și să aibă capacitatea de a interacționa cu profesioniști francezi, atunci când ia un curs de limba franceză. Acum este momentul ideal, cu o economie internațională atât de vital.

 

Cât de mult costă să ia un curs de limbă în limba franceză?

Costurile de a lua aceste cursuri variază foarte mult de la o școală la alta. Lungimea și adâncimea de conținutul cursului poate juca de asemenea un rol în costurile.

 

Care sunt cerințele pentru un curs de limbă în limba franceză?

Cel mai adesea, tu nu 't trebuie să aibă nici un fond specific pentru a lua aceste cursuri. S-ar putea califica chiar și pentru ei, dacă aveți doar o diplomă de liceu sau echivalent.

 

Ce fel de îmbunătățire Cariera vă puteți aștepta la un curs de limbă în limba franceză?

Dintr-un punct de vedere de afaceri, tu 'veți găsi că având o educație în limba franceză poate deschide porțile pentru o mai buna comunicare. Asta înseamnă că s-ar putea deveni în a cererii cu întreprinderile care interacționează cu companiile franceze.

 

De ce să ia un curs de limba online în limba franceză?

A lua un curs de limbă on-line în limba franceză face posibilă pentru tine de a continua ziua ta de activitățile de zi și să participe la alte școlarizare cum doriti.

 

În cazul în care pentru a lua un curs de limbă în limba franceză?

Multe școli, inclusiv programe de educație de specialitate și școli on-line oferă cursuri de limba franceză.

Cum să se înscrie la un curs în limba franceză?

Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

51 Rezultate din Franceză

Institut Europeen De Francais

Recomandăm cursurile noastre generale de limbă franceză dacă aveți cel puțin 17 ani sau un adult și dacă doriți să învățați limba franceză sau să vă perfecționați abilită ... [+]

Condiții:Valabil pentru cursuri până la 31.12.2018 Faceți clic pe imagine pentru a obține o ofertă online instant și rezervați acum!Cine este pentru?

Recomandăm cursurile noastre generale de limbă franceză dacă aveți cel puțin 17 ani sau un adult și dacă doriți să învățați limba franceză sau să vă perfecționați abilitățile lingvistice în scop personal, școlar sau de afaceri cu un program de lungă durată sau de scurtă durată, imersiune pe termen lung. Mai multe opțiuni sunt disponibile pentru dvs.

DescriereMetodă comunicativă și învățarea bazată pe sarcini bazată pe CEFR (Cadrul european comun de referință pentru limbi străine).Dezvoltarea diferitelor abilități: înțelegere orală / scrisă, exprimare orală / scrisă.Utilizarea franceză în situații de zi cu zi: studii, muncă, călătorii sau pentru plăcere personală, folosind o varietate de surse, inclusiv ziare, cântece, fotografii, audio, video.Grupuri mici de 7 persoane în medie (maximum 12).... [-]
Franţa Montpellier
March 2020
Part time
1 - 48 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
EF Gap Year

Călătoriți în Franța pentru un semestru sau un an pentru a explora Orașul Luminilor sau Riviera Franceză. Cursurile noastre interactive de imersiune vă garantează progres ... [+]

Călătoriți în Franța pentru un semestru sau un an pentru a explora Orașul Luminilor sau Riviera Franceză. Cursurile noastre interactive de imersiune vă garantează progresul, astfel încât să vă exersați francezii pe măsură ce urcați pe Turnul Eiffel sau comandați un cappuccino pe Rue de France.

Alăturați-vă elevilor din întreaga lume în experiența ultimă în străinătate. Obțineți fluență, vedeți lumea, extindeți-vă rețeaua internațională - și lansați-vă viitorul global. Studiați pentru 6, 9 sau 11 luni și începeți în aprilie, iunie, septembrie sau ianuarie. Colegiul de credit și oportunitățile de stagiere vă asigură că întotdeauna adăugați la CV-ul dvs. în timpul aventurii unei vieți.... [-]

Franţa Paris Nice
Înscriere Deschisă
La zi
6 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
La Rochelle Education Group

În inima La Rochelle Education Group din La Rochelle Education Group , Institutul de limbă franceză (FLI) este specializat în predarea limbii franceze ca limbă străină. I ... [+]

În inima La Rochelle Education Group din La Rochelle Education Group , Institutul de limbă franceză (FLI) este specializat în predarea limbii franceze ca limbă străină .

Institutul oferă o serie de cursuri individuale și de grup, pentru persoane fizice, profesioniști și studenți, în următoarele domenii:

Franceză - Limba generalăFranceză - Limba de afaceriInstruirea metodologică pentru profesorii de limba franceză ca limbă străinăFranceză - Cursuri de limbi specializate

FLI a primit premiul Qualité FLE Label .

Această certificare este acordată de trei ministere diferite (Ministerul Educației Naționale, Învățământului Superior și Cercetării, Ministerul Culturii și Comunicațiilor și Ministerul Afacerilor Externe și Dezvoltării Internaționale) și este o garanție a calității serviciilor oferite (admitere, primire, cazare , sprijin administrativ, facilități), educația oferită și programele oferite.... [-]

Franţa La Rochelle
West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest

Aflați franceză în Angers, în inima Valea Loirei! Cu FLE etichetă qualité, cursuri CIDEF bun venit mai mult de 1500 de studenți și profesori pe an. Ei vin de pretutindeni ... [+]

Învață franceză în Angers, în inima Valea Loirei

Lungă ședere / / programe intensive de formare adaptate

Creat in 1947, CIDEF este centrul franceze ca limbă străină la Universitatea Catolică de Vest (l'Université Catholique de l'Ouest), în Angers, Franța.

Cu FLE etichetă qualité, cursuri CIDEF bun venit mai mult de 1500 de studenți și profesori pe an. Ei vin de pretutindeni din lume (aproximativ 60 de naționalități reprezentate) și de studiu pe un campus situat în centrul orașului Angers, 10 minute de la gară. CIDEF este parte a Facultății de umaniste.

Pedagogie nostru [-]
Franţa Angers
California KL

Centrul de limbi California KL limbi străine oferă cursuri franceze studenților existenți și adulților care lucrează la orice nivel de competență de la nivel începător la ... [+]

Centrul de limbi California KL limbi străine oferă cursuri franceze studenților existenți și adulților care lucrează la orice nivel de competență de la nivel începător la nivel avansat.

Cursurile noastre de limbă străină sunt concepute special pentru a adopta o abordare comunicativă și pentru a lua cursanții de la începători absolută la cunoștințe pe deplin în limbaj.

Suntem dedicați pentru a oferi o combinație de cinci abilități lingvistice - conversație, ascultare, gramatică, citire și scriere.

Curs de francezaProgramul nostru francez oferă cursuri de la începători - nivel 1 - DELF A1 la studenți fluenți - DELF B2.Cursul nostru francez e... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
January 2020
La zi
1 - 1 lună
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IES Abroad

Acest program combină un studiu riguros al limbii franceze la un nivel avansat, cu o gamă largă de clase predate în limba franceză de facultate realizată. De asemenea, pu ... [+]

Prezentare generală

Cu marile sale bulevarde, monumente de renume mondial, istorie literară și artistică de neegalat și simpla joie de vivre, alt = "Parisul este un oraș care te va schimba pentru totdeauna." Alt = "Parisul de astăzi este o metropolă multilaterală și multiculturală care oferă o ușă pentru culturile lumii. Acesta seamănă cu populații din fostele colonii franceze, cum ar fi Senegal și Maroc, cu imigranți asiatici și europeni, precum și cu oameni de afaceri și oameni de știință din întreaga lume.

Acest program combină un studiu riguros al limbii franceze la un nivel avansat, cu o gamă largă de clase predate în limba franceză de facultate realizată. De asemenea, puteți să aflați ce este viața pentru studenții francezi, luând unul sau mai multe cursuri la o universitate locală - avem cinci opțiuni pe care le puteți alege. Îngrijirea gratuită este disponibilă dacă aveți nevoie de ajutor pentru trecerea la învățământul superior din Franța.... [-]

Franţa Paris
January 2020
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lingoci

Bucurați-vă de cursurile online din Franța cu un tutore cu experiență prin Skype. Urmați un plan adaptat nevoilor dvs. personale. Am evaluat 4,8 stele din 5 de studenți d ... [+]

Aflați limba franceză rapidă

Bucurați-vă de cursurile online din Franța cu un tutore cu experiență prin Skype. Urmați un plan adaptat nevoilor dvs. personale. Am evaluat 4,8 stele din 5 de studenți din întreaga lume.

Interactiv, personalizat

Îmbunătățiți rapid limba franceză cu lecții care sunt adaptate scopurilor, nivelului și intereselor dvs. Veți învăța online cu un tutore dedicat, comunicând și partajând materialele de învățare exact așa cum ați face într-o sală de clasă.

Aflați oriunde, oricând.

Învățați-vă la ore care vă sunt potrivite din orice locație. Tehnologia avansată de planificare vă permite să rezervați lecții cu ușurință. Puteți chiar să le adăugați direct în calendarul dvs. online și să primiți mementouri prin e-mail și SMS pentru a vă ajuta să vă organizați.... [-]

Languages Across Borders | Montreal

Dacă intenționați să urmați o învățământ superior în limba franceză sau imaginați că trăiți și lucrați într-un mediu în care se folosește limba franceză, înregistrați-vă ... [+]

Cursuri intensive de imersiune franceză

Program intensiv

Elevii se pot înscrie oricând

Programul ideal pentru studenții care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele de limbă franceză generală în scopuri generale și au încrederea de a comunica eficient în viața de zi cu zi. Acest curs este ideal pentru studenții care ar dori timp să se stabilească în viața de la Montreal înainte de a se deplasa la alte clase.

În acest curs, elevii învață să comunice rapid și eficient, pe măsură ce clasele se concentrează pe cele patru aspecte importante ale învățării unui limbaj: citirea, scrierea, ascultarea și vorbirea. Elevii se pot înscrie în cursuri de limbă franceză în orice moment al anului; cursurile cu normă întreagă variază de la patru săptămâni la 50 de săptămâni. Noii studenți primesc teste de plasare la începutul fiecărei luni.... [-]

Canada Montreal
September 2019
La zi
90 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cambridge Institute

Această metodă vă oferă posibilitatea de a vă exersa comunicarea în limba engleză cu profesorul și ceilalți studenți în cursul unei ore pe săptămână. În general, veți ave ... [+]

Curs de Conferințe Video de la o persoană la alta:

Învățați engleza sau franceza să stați confortabil acasă, în orice zi și oricând doriți.

12/24/26 cursuri de participare prin videoconferință3/6/9 de luni de acces la platforma de învățare online.Modulul 1/2/3 (echivalentul a aproximativ 60 de ore de studiu).

Cambridge Institute oferă module de la nivelul A1.I la C1.III în limba engleză (Cadrul european comun de referință).

Franceză de la nivelul A1.I la B2.II (Cadrul european comun de referință).

* După cumpărarea cursului, trebuie să alegeți nivelul limbii pentru a determina modul care corespunde cunoștințelor dvs.

Curs de videoconferință:... [-]
Spania Madrid
Înscriere Deschisă
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Anda Sprachschule

În cursurile noastre din Franța, cel mai important lucru este elevul, de aceea lucrăm în grupuri reduse. Profesorul nostru analizează nevoile elevilor noștri de a dezvolt ... [+]

În cursurile noastre franceze cel mai important lucru este elevul, de aceea lucrăm în grupuri reduse.

Profesorul nostru de a analiza nevoile studenților noștri pentru a dezvolta conținutul cursului. Dacă aveți deja anumite abilități de limba franceză, puteți lua testul gratuit pentru a vă stabili nivelul. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări sau doriți să faceți o programare.

Noi folosim materiale diferite si directionate de studiu alese în funcție de nevoile fiecărui grup. Noi vă vom informa în prealabil ce materiale va fi nevoie, iar acestea pot fi toate achiziționate de la școala noastră sau de la furnizori obișnuiți.

Aflați limba franceză în Berlin cu noi în grupuri mici (o medie de 5 participanți)!... [-]

Germania Berlin
October 2019
La zi
Part time
3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
IFALPES - Institut Francais des Alpes

Elevii de lucru privind îmbunătățirea gramatică și vocabular lor, precum și înțelegere scrisă și orală. Un accent se face pe comunicarea în limba franceză. ... [+]

Elevii de lucru privind îmbunătățirea gramatică și vocabular lor, precum și înțelegere scrisă și orală. Un accent se face pe comunicarea în limba franceză. Ei vor studia, de asemenea, cultura franceză și va lua parte la activități variate în timpul lecțiilor lor: vin și degustare de brânzeturi, vizite la piețele locale etc ..

Serviciul de cazare IFALPES va găsi cel mai potrivit tip de locuință pentru a se potrivi alegerea ta. Homestays, comune apartamente, garsoniere sau cămine sunt situate în centrul orașului sau la marginea orașului. Din școlii, acestea sunt accesibile cu autobuzul, bicicleta sau pe jos.

Cameră single în demipensiune familie gazdă Cameră single în hostfamily cu mic dejun Student Residence Studiouri individuale sau apartamente Apartamente partajate ... [-]
Franţa Annecy
Înscriere Deschisă
La zi
1 - 52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Of Avignon

Aceasta diplomă universitară este deschisă pentru oricine care deține o diplomă de învățământ secundar. ... [+]

Publică:

Aceasta diplomă universitară este deschisă pentru oricine care deține o diplomă de învățământ secundar. Acest curs poate oferi acces la statutul de student.

Înregistrare:

Țineți o diplomă de învățământ secundar. Pre-înregistrare este înregistrat la primirea formularului de înregistrare completat și semnat cu informațiile solicitate de la pagina 6 a formularului. Înregistrare finală este validată pe site-ul după ce ați completat și semnat dosarul "Înregistrare de administrație", însoțită de toate elementele necesare (inclusiv o viză de lungă ședere valabilă pe toată perioada de formare pentru resortisanții țărilor din afara Spațiului Economic European). Toate aceste formalități au fost finalizate atunci vă permit să obțină cardul de stare și de student.... [-]

Franţa Avignon
September 2019
La zi
1 - 2 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
CAVILAM

O oportunitate pentru elevii mai tineri cu vârste cuprinse între 12 și 16 între a profita din plin de vară lor cu o abordare distractiv de a învăța limba franceză și șans ... [+]

Obiective și programe

O oportunitate pentru elevii mai tineri cu vârste cuprinse între 12 și 16 între a profita din plin de vară lor cu o abordare distractiv de a învăța limba franceză și șansa de a încerca diferite sporturi! Un parteneriat între CAVILAM - Alliance française și de vară-tabara organizator Etapele Vichy (o organizație de tineret și sport aprobat). Toți participanții primesc un certificat privind finalizarea cursului.

Dimineața:

Lecții de franceză la CAVILAM - française Alianța cu profesori calificați cu experiență în lucrul cu copii si adolescenti (nu mai mult de 15 de elevi pe clasă). Studenții străini să ia cursuri de franceză în timp ce elevii francezi pot alege între engleză, spaniolă și germană. Toți elevii să ia parte la aceleași activități în după-amiaza.... [-]

Franţa Vichy
September 2019
La zi
1 - 52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ASC International House Language School

Cursurile incep in fiecare luni de la toate nivelurile, cu excepția pentru nivelul începător. Un curs de începător se deschide atunci când un grup de cinci persoane ... [+]

Din 1974, ASC IH oferă cursuri de limbi străine de lux livrate de către cadrele didactice cu înaltă calificare și-a construit o reputatie solida pentru metodele sale inovatoare și progresiste.

Astăzi vă oferim o gamă largă de grup sau individuale, lecții și au mai mult de 40 de săli de clasă. Centrul nostru de mass-media este complet echipat și activitățile sunt supervizate de către un membru permanent al echipei noastre de predare. Acesta este accesibil gratuit pentru studenți, dacă înscris individual sau prin intermediul companiei lor. Suntem, de asemenea, pregătesc pentru diferite examene de limbă oficială.

ASC International House a fost școala prima limbă în Elveția de vest să fie atribuite în 2001 certificatul de calitate elvețian EduQua (reînnoit în 2013).... [-]

Elveţia Geneva
Înscriere Deschisă
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Voxea Language School

Cursurile noastre franceze sunt concepute pentru a sprijini persoanele în îmbunătățirea cunoștințelor și fluența lor. Ele sunt predate în grupuri mici, de aproximativ 10 ... [+]

Standard Curs franceză Planificat pentru Progres

Cursurile noastre franceze sunt concepute pentru a sprijini persoanele în îmbunătățirea cunoștințelor și fluența lor. Ele sunt predate în grupuri mici, de aproximativ 10 de studenți, toti acestia sunt la niveluri similare de realizare.

Clasele sunt deținute în timpul zilei, 08:30 - 12:00 sau 13:00 la 16:30, în funcție de nivelul elevilor.

Participanții

5 și 12

CAND:

De luni până vineri

08:30 - 12:00 sau 13:00 la 16:30 Taxă

CHF 430.-

O săptămâna, 20 de lecții

CHF 1610.-

4 săptămâni, 80 de lecții

CHF 4,300.-

12 săptămâni, 200 de lecții

[-]
Elveţia Lausanne
Înscriere Deschisă
La zi
1 - 12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză