ACADEMICCOURSES

Studii de Curs de Top în Statele Unite ale Lyon Franţa 2020/2021

Un curs este studiul de un anumit subiect într-un domeniu mai larg și este fundamentul de o calificare. Un curs tipic include cursuri, evaluări și tutoriale.

Franța oferă un sistem superb de învățământ superior să nu numai cetățenii săi, dar și străini. Cultura dinamică a țării 's atrage studenți străini și cei interesați în a urma cursuri internaționale. Franța are o tradiție de inovație științifică și tehnologică. Acest lucru asigură faptul că oamenii de știință utiliza pe deplin creativitatea lor.

Lyon este situat în partea de est-centrale din Franța. Acesta este un oras cu mai mult de 400.000 de locuitori. Orașul Lyon are numeroase universități, colegii și alte instituții minore de învățământ superior.

Găsește Cursuri în Statele Unite ale Lyon în Franţa 2020/2021

rezultate găsite Filter

Program de studiu în străinătate în Franța

CEFAM French-American Business School
Cursuri
10 May 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Programul CEFAM Study Abroad oferă studenților posibilitatea de a locui în Franța timp de un an, un semestru sau o lună în timp ce își continuă studiile universitare.

Citeste mai mult

școală de iarnă internațională: IoT

EPITECH
Cursuri
<
Normă întreagă
<
2 săptămâni
Engleză
Campus

De la 22 ianuarie la 2 februarie 2018 Săptămâna 1: Programe și prototipuri integrate Săptămâna 2: Ideație de proiect și bootstrap

Citeste mai mult