9 Curs Programe în Fotografie în Europa for 2024

Curs Programe în Fotografie în Europa for 2024Filter
    • Swindon, Regatul Unit
    • Cranfield, Regatul Unit

    În campus

    Engleză

    • Kraków, Polonia

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    Programul nostru de diplomă de doi ani, cu normă întreagă, în limba engleză, vă prezintă diferite tehnici de fotografie: modă, nuntă, publicitate, analog, portret, produs, reportaj, arhitectură, nud, imprimare pe gumă, producție de film post-producție și grafică comercială . Veți primi educație cu atenție individuală. Studiază în campus. Diploma - Fotograf de artă plastică.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    8 săptămâni

    În campus

    Engleză

    • Galway, Irlanda

    La zi

    1 semestru

    În campus

    Engleză

    Studierea în străinătate vă ajută să dezvoltați noi perspective cu privire la cine sunteți ca artist și să vă vedeți arta și pe voi înșivă prin ochi noi. BCA oferă o experiență transformatoare pentru artistul emergent, eliminând zgomotul, dezordinea și distragerea vieții urbane de zi cu zi pentru a permite o explorare mai mare a creativității. Elevii iau în mod normal 5 cursuri în timpul semestrului, fiecare având 3 credite. Fiecărui elev i se oferă un spațiu mare de studio, pentru care au acces nonstop la cursul programului.

    • Online

    La zi, Part time

    10 ore

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Aflați cum să faceți fotografii digitale frumoase și să le perfecționați cu Adobe Photoshop în acest curs de diplomă online gratuit.

    • Online

    La zi, Part time

    1 ora

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Învață arta fotografierii pe mobil în acest curs online gratuit care explică cum să faci fotografii grozave cu telefonul tău.

    • Ayr, Regatul Unit

    Engleză

    De preferință, veți sta sau veți realiza fotografia superioară în momentul finalizării cursului. Dacă aveți propriul dvs. aparat de fotografiat, acest lucru ar fi un avantaj, dar nu esențial. Dacă aveți un interes deosebit pentru fotografie, aplicația dvs. va fi luată în considerare. În afară de asta, un ochi bun și dorința de a lipi lucruri minunate în fața sa.

    • South Bank, Regatul Unit

    La zi

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Profitați la maximum de două programe software fotografice standard din industrie într-un singur curs intensiv - pentru persoanele care înseamnă afaceri! Cursurile „Adobe Pack” de la Morley College sunt concepute pentru a vă ajuta să obțineți un picior pe scara industriei, destinate începătorilor sau celor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile pentru noi oportunități de carieră.

    • Harrogate, Regatul Unit

    Engleză

    Ai pasiune pentru poze? Veți înțelege o puternică înțelegere de bază a fotografiei și veți dezvolta capacitatea de a utiliza o gamă de echipamente fotografice diferite. De asemenea, veți avea ocazia să vă concentrați pe domenii de interes personal și să produceți un produs final.