Filter
Cursuri
Asia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută Studii de Curs în Fotografie în Asia 2019/2020

Universitățile și colegiile stabilesc propriile cerințe de admitere pentru cursurile de învățământ superior, astfel încât acestea variază larg. În funcție de curs, student absolvent poate fi capabil de a intra în învățământul superior, cu o gamă largă de calificări. Dacă 're aplică pentru a face un curs de diplomă Foundation, ați putea descoperi că experiența profesională este luată în considerare alături de nici o calificare care le au. Unele institute de învățământ superior și colegii oferă Ani Fundația ca pregătire pentru un anumit cursuri de grad. Ei au, de obicei, nu 't rezultat în criterii separate, deoarece pur si simplu te califica pentru a intra în programul de gradul în sine. Fundația de ani nu-i 't la îndemână pentru toate cursurile de grade, cu toate acestea.

Există multe oportunități disponibile pentru cei care doresc să studieze foto, cu programe disponibile în toate, de la portrete la fotojurnalism. Studenții învață, în general, despre subiecte cum ar fi compoziția și procesarea imaginii.

Asia este cel mai mare și cel mai populat continent din lume 's, situate în principal în emisferele de est și de nord. Acesta acoperă 8,7% din suprafața totală a Pământului 's și cuprinde 30% din suprafața terestră.

Vezi Studii de Curs în Fotografie în Asia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Fotografie, Asia

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Moscow Film School

Director de imagine - unul dintre principalii creatori de film, care lucrează direct la amendă sau ... [+]

Director de imagine - unul dintre principalii creatori de film, care lucrează direct la soluția lui bine, de fapt nu doar de fotografiere, dar, în primul rând, o interpretare vizuală a materialului. Cameraman crede imagini vizuale, și știe cum să le pună în aplicare. Profesie, pe de o parte, necesită gust vizual artistic, celălalt - cunoștințe tehnice actualizate în mod constant și abilitățile cu tehnologia, precum și capacitatea de a lucra în echipă, gestiona un proiect în cadrul competenței lor profesionale.

Programul de instruire se adresează la studiul de diferite tipuri și tipuri de filmare, de lucru cu lumina, studiul disciplinelor artistice necesare (lumina, culoare, compoziție), o cunoaștere de neegalat a capabilităților tehnologice ale echipamentelor. Learning rezultat - portofoliu diversificat care demonstrează capacitatea de a traduce pe ecran compozit cel mai expresiv, soluții de lumină-tonuri si culori, unghiuri, de iluminat și de tratament optic, pentru cele mai complete, teme de transfer profunde și idei ale filmului.... [-]

Rusia Moscow
Contactează şcoala
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză