ACADEMICCOURSES

Compară 5 Studii de Curs în Fotografie digitală

Un curs este o singură unitate de studiu pe un anumit subiect care de obicei durează un termen academic. De obicei, face parte dintr-o arie mai largă. O serie de cursuri pot câștiga o persoană cu un certificat, o diplomă sau o diplomă.

Ce sunt cursurile în fotografie digitală? Scopul lor este de a preda participanților arta fotografiei digitale, care adesea se referă la capacitatea de a prelua și edita fotografii utilizând o cameră DSLR. Aceste cursuri pot varia de la începători la avansați, ajutând fotografii să învețe să surprindă lumina și să o manipuleze pentru a crea fotografii uimitoare. Elevii pot fi introduși în tehnicile HDR, în software-ul de editare a fotografiilor și în ecrane verzi, printre alte subiecte. Obiectele tipice studiate pot include fotografie de noapte, fotografii cu expunere lungă, compoziție, portretizări și fotografie digitală SLR începător.

Completarea cursurilor de fotografie digitală poate ajuta elevii să-și consolideze anumite abilități care îi vor ajuta să avanseze în cariera lor, precum și să-și îmbunătățească viața personală. Persoanele fizice dezvoltă adesea abilitatea de a reflecta critic și de a se auto-evalua. De asemenea, aceștia pot învăța să lucreze independent și să gestioneze bine timpul pentru a respecta termenele limită.

Cursurile în fotografie digitală vin într-o gamă largă de opțiuni. Acestea pot varia foarte mult în funcție de lungimea și intensitatea lor de studiu. Ele pot fi oferite online sau în campus. Contactați instituția, școala sau universitatea pentru detalii privind costurile.

Persoanele mai bune devin la utilizarea camerei DSLR grație cursurilor, cu cât vor fi mai calificate pentru pozițiile profesionale ale fotografilor. Absolvenții pot fi, de asemenea, capabili să obțină un loc de muncă în design grafic într-o serie de industrii, câștigând posturi ca editor de reviste, director de film, editor de film sau video, comerciant vizual sau manager de conținut web.

Multe cursuri de fotografie digitală pot fi luate într-un format online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

5 Rezultate din Fotografie digitală Filter

Fotografie digitală: crearea unui curs de portofoliu profesional - Universitatea Deschisă

FutureLearn
Cursuri
02 Nov 2020
<
Frecvență redusă
<
10 săptămâni
Engleză
Online

Navigați cu evoluții tehnologice în mișcare rapidă în fotografie digitală și creați un portofoliu profesional de care vă mândriți.

Citeste mai mult

Curs de un an - Fotografie

FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague
Cursuri
<
Normă întreagă
Campus

Două semestre de ateliere de fotografiere analogice și digitale, completate cu cursuri de teorie și istorie de film și fotografie.

Citeste mai mult

Proiectare grafică - Curs de editare digitală a imaginilor și fotografiilor

Istituto Modartech
Cursuri
<
Frecvență redusă
<
3 săptămâni
Engleză
Online

Până la sfârșitul cursului, studentul va fi dezvoltat capacitatea de a regla, compune, edita, retoca imaginile digitale și va produce fișiere adecvate pentru presă și videocli ...

Citeste mai mult

Diplomă în fotografie digitală

Centre for Arts and Technology
Cursuri
<
Normă întreagă
<
12 luni
Engleză
Campus

Descoperiți ce înseamnă să vă luați pasiunea fotografiilor digitale și să o transformați într-o carieră interesantă, plină de satisfacții și împliniri la Școala de Fotografie ...

Citeste mai mult

Curs de post-productie si de finisare

GrisArt Escuela Superior de Fotografía
Cursuri
<
Frecvență redusă
<
8 luni
Campus

Curs axat pe retușare și manipulare a imaginii în publicitate, modă și de lucru al autorului, care explorează proceduri avansate și resurse specifice pentru fiecare domeniu. ...

Citeste mai mult