ACADEMICCOURSES.RO

Compară 6 Cursuri în Fabricație

Cursurile sunt în mod obișnuit parte din programele care se concentrează pe un anumit subiect și pot continua cariera sau pot depăși un decalaj în educație, astfel încât elevii să poată câștiga un grad. Deseori constând dintr-o serie de lecții, un curs poate dura câteva luni până la câțiva ani pentru a finaliza.

Care sunt cursurile de fabricație? Elevii interesați de inovație, proiectarea produselor, prelucrarea sau producția în fabrică pot alege să urmeze un curs de fabricație. Există diferite domenii de producție, astfel încât cursul de curs va varia în funcție de program. Subiectele pot include tehnologia de inginerie, dezvoltarea produselor, prelucrarea, tehnologia electromecanică, programarea CAM Systems, fabricarea sudării și managementul fabricării. Exemple de clase includ matematica tehnică, proprietățile materialelor, dimensionarea geometrică, siguranța industrială, lectura mașinilor, proiectarea computerizată și procesele mașinilor.

Unele dintre abilitățile elevilor se dezvoltă prin luarea unui curs de fabricație includ abilități matematice, de proiectare și de programare pe calculator, care sunt necesare în multe cariere profesionale de fabricație. Elevii care au un curs de management dobândesc comunicare și abilități de delegare care le pot ajuta profesional și personal.

Deoarece duratele cursului de fabricație pot varia în funcție de subiect, acestea contribuie adesea la costurile totale asociate cu realizarea acestui program. Cursurile sunt disponibile la instituțiile de învățământ din întreaga lume, astfel încât elevii ar trebui să efectueze cercetări în mai multe școli înainte de a lua o decizie. Clasele online pot reduce, de asemenea, cerințele de școlarizare.

Există o varietate de cariere disponibile în domeniul de producție. În funcție de mediul educațional al studenților, luarea unui curs de fabricație poate duce la titluri de locuri de muncă, cum ar fi tehnicianul de inginerie, supraveghetorul de fabricație, managerul de producție, mecanicistul, inginerul biomedicale, programatorul Computer Numerical Control, implementatorul CAM, sudor, și tehnician de întreținere a echipamentelor.

Această bază de date online conține programe de fabricație localizate la nivel local, internațional și online. Începeți acum și căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

 

6 Rezultate din Fabricație Filter

Tehnici de producție de bijuterii intermediare

British Academy of Jewellery
Campus La zi 1 săptămână Contactează şcoala Regatul Unit Londra

În timpul acestui curs intermediar de bijuterii de fabricație, veți fi introdus la o serie de tehnici de bijuterii și abilități. Veți obține o înțelegere a gamei largi de procese de fabricație disponibile pentru bijutieri și veți avea posibilitatea de a produce un inel de argint de la început până la sfârșit.

Bijuterii Tehnici de înființare pentru începători

British Academy of Jewellery
Campus 1 săptămână Contactează şcoala Regatul Unit Londra

În timpul acestui curs, veți fi prezentați la o serie de tehnici și abilități de stabilire a pietrei. Veți câștiga o înțelegere a gamei largi de procese de setare și stiluri disponibile pentru bijutieri și au posibilitatea de a produce o pereche de cercei set de la început până la sfârșit.

Tehnici de producție de bijuterii pentru începători

British Academy of Jewellery
Campus La zi 1 săptămână Contactează şcoala Regatul Unit Londra

În timpul acestui curs de începători în bijuterii de fabricație, veți fi introdus la o serie de tehnici de bijuterii și abilități. Veți câștiga o înțelegere a gamei largi de procese de fabricație disponibile pentru bijutieri și veți avea posibilitatea de a produce un pandantiv de argint de la început până la sfârșit.

Tehnologia de fabricație

College of du Page
Campus La zi Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Glen Ellyn

Opțiunea de studii Tehnologia de fabricație oferă studenților cu un fundal largă în domeniile de prelucrare, elaborare si sisteme fluide în scopul de a le pregăti pentru poziții de entry-level ca operatori de mașini, personalul de întreținere mașină și a personalului de control al calității. Opțiunea grad Manufacturing Engineering Tehnologie pregătește studenții pentru entry-level poziții tehnician inginerie din fabricație.

Tehnica de FDSC (design & înregistrării)

Somerset College
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit Taunton

Cu un accent ferm pe dezvoltarea abilităților practice în proiectarea și fabricarea, acest curs vă oferă ocazia ideală de a obține hands-on în domeniul ales. Veti folosi o gamă largă de instrumente, tehnici, echipamente și software, în plus față de echipamente de laborator. Ce e mai mult, vei dezvolta aptitudinile profesionale care sporesc șansele de angajare dumneavoastră la absolvire.

curs de producție și de fabricație - program scurt în producție

Damelin Part Time
Campus Part time 64 ore Februarie 2020 Africa de Sud Johannesburg

La finalizarea cu succes a programului, cursantul va primi Damelin programul scurt în Certificatul de producție.