Filter
Cursuri
Africa de Sud Johannesburg Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Caută Studii de Curs în Fabricație 2019 in Johannesburg în Africa de Sud

Un curs este studiul de un anumit subiect într-un domeniu mai larg și este fundamentul de o calificare. Un curs tipic include cursuri, evaluări și tutoriale.

De fabricație se referă la crearea și producerea de mărfuri, folosind mașini, unelte și tehnologii, precum și lucrarea mâinilor umane și de producție. Cele mai multe de fabricație se face pe o scară largă, ceea ce înseamnă mai multe elemente sunt prelucrate și produse într-o perioadă scurtă de timp.

O țară situată la extremitatea sudica a Africii, Africa de Sud, are o cultura bogata, care niciodată nu va obține destul de în timp ce turnee sau studiază aici. Limbile de aici includ Afrikaner și engleză, precum și olandez. Viata in campus al Universității mare din Africa de Sud, Universitatea din Johannesburg sau orice altă universitate va fi minte suflare. Va place interactiunea cu Bantuș aici și climatul tropical din regiune.

Orașul Johannesburg este cea mai mare sursă de aur și diamante în Africa de Sud. Aceasta este baza a Curții Constituționale din Africa de Sud și este cel mai mare și mai bogat oraș din provincia Gauteng. Acesta este acasa, la Universitatea din Johannesburg.

Solicită Informații Studii de Curs în Fabricație in Johannesburg în Africa de Sud 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Fabricație, Johannesburg

Studii
Locație
Africa de Sud
Johannesburg
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Damelin Part Time

La finalizarea cu succes a programului, cursantul va primi Damelin programul scurt în Certificatul de producție. ... [+]

Curs de producție și de fabricație - Program scurt în producție Certificare La finalizarea cu succes a programului, cursantul va primi Damelin programul scurt în Certificatul de producție. Cerințe de intrare Cursanții trebuie să aibă cunoștințe, înțelegerea și aplicarea de limba engleză și matematică la Grad 11 sau echivalent. Durata cursului Durata programului este de 64 de ore si de școlarizare este de față-în-față. Fiecare campus Damelin are un program de școlarizare diferit. Programele sunt oferite în timpul săptămânii, în seara, sau în zilele de sâmbătă. Vă rugăm să întrebați la campusul tau. Desigur Intro Învață competentă va fi capabil să se adapteze și să mențină procesul de producție prin monitorizarea și ajustarea procesului cu specificațiile.Cursantul va fi capabil de a efectua activități de finisare, testele de calitate, de lucru în condiții de siguranță și a discuta despre incidentele și problemele referitoare la procesul, materiale sau produse.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Part time
64 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză