Filter
Cursuri
Africa de Sud Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Studii de Curs în Fabricație în Africa de Sud 2020

Un curs se referă la un program de studiu de specialitate. Ea are loc de obicei în campus, dar pot fi livrate on-line. Cursurile sunt populare pentru persoanele care doresc pentru a obține cunoștințe specifice într-un subiect.

De fabricație se referă la actul de creare a unui produs din materii prime în conformitate cu specificațiile unui client sau client. De fabricație necesită de obicei o producție la scară largă care implică o tehnologie avansată industriale, mașini, forței de muncă, și instrumente.

O țară situată la extremitatea sudica a Africii, Africa de Sud, are o cultura bogata, care niciodată nu va obține destul de în timp ce turnee sau studiază aici. Limbile de aici includ Afrikaner și engleză, precum și olandez. Viata in campus al Universității mare din Africa de Sud, Universitatea din Johannesburg sau orice altă universitate va fi minte suflare. Va place interactiunea cu Bantuș aici și climatul tropical din regiune.

Studii de Curs de Top în Fabricație în Africa de Sud 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Fabricație, Africa de Sud

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Damelin Part Time

La finalizarea cu succes a programului, cursantul va primi Damelin programul scurt în Certificatul de producție. ... [+]

Curs de producție și de fabricație - Program scurt în producție Certificare La finalizarea cu succes a programului, cursantul va primi Damelin programul scurt în Certificatul de producție. Cerințe de intrare Cursanții trebuie să aibă cunoștințe, înțelegerea și aplicarea de limba engleză și matematică la Grad 11 sau echivalent. Durata cursului Durata programului este de 64 de ore si de școlarizare este de față-în-față. Fiecare campus Damelin are un program de școlarizare diferit. Programele sunt oferite în timpul săptămânii, în seara, sau în zilele de sâmbătă. Vă rugăm să întrebați la campusul tau. Desigur Intro Învață competentă va fi capabil să se adapteze și să mențină procesul de producție prin monitorizarea și ajustarea procesului cu specificațiile.Cursantul va fi capabil de a efectua activități de finisare, testele de calitate, de lucru în condiții de siguranță și a discuta despre incidentele și problemele referitoare la procesul, materiale sau produse.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Part time
64 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză